Power havde et godt tilbud på en Lenovo Ideapad med gode specs til en noget lavere pris end konkurrenterne. De havde dog noget besvær med at finde ud af deres egen buy-back ordning på den gamle pc.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bondefangeri! Købte en pc hos dem og skulle betale ekstra for at få afinstalleret diverse programmer Power havde installeret på pc’en. Derefter tilbød de en “rabat” hvis jeg tilmeldte mig elaftale... Voir plus
Vi skulle bruge en fan til afkøling i sommervarmen. Power havde et stort udvalg, gode priser og jeg havde tilmed Power-points fra et andet køb tidligere i år. Jeg valgte click-and-collect. 1 time efte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde bestilt en støvsuger til click and collect. Der var en ekspedient der hurtigt henvendte sig og var meget service minded. Så alt i alt en super god oplevelse i power lyngby.
Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Rigtig god betjening i hårde hvidevarer afdelingen i Lyngby

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Ventede længe på en til at betjene mig, Får jeg en tilbagemelding på denne besked.
Bad experience no cus service
The product in very bad conditions no answer until now what shall I do
Ever never power again
Bondefangeri!
Derefter tilbød de en “rabat” hvis jeg tilmeldte mig elaftale hos OK. De sagde at jeg bare kunne afbestille det igen, så ville jeg stadig få rabatten. Det gør jeg så og får senere en regning fra OK der vil have deres rabat tilbage.
Medarbejderen i butikken har enten bevidst løjet for mig eller været så inkompetent at han ikke ved hvordan deres priser er skruet sammen.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
20 min ventetid på kasseekspedition med varen i hånden. Så er service ikke eksisterende
Meget behagelig betjening af en person som vidste hvad han havde med at gøre.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Jeg bestilte click and collect. Det tog 30 min selvom der var meget få kunder i butikken.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
En fuldstændig uacceptabel oplevelse – elendig service og uprofessionel adfærd
Jeg har efterhånden handlet i afdelingen i Lyngby adskillige gange, og serviceniveauet er konsekvent elendigt. Personalets attitude over for kunderne er direkte uforskammet, og der udvises en eklatant mangel på intern kommunikation, hvilket medarbejderne endda taler åbent og nedladende om foran kunderne.
Mit seneste besøg for at købe en ny iPhone var dråben. Jeg blev mødt af en utrolig flabet medarbejder, der i en arrogant tone stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor jeg havde købt mit cover et andet sted. Han tillod sig ligefrem at spørge, hvorfor jeg så ikke bare havde købt telefonen der i stedet.
Samtidig stod fem andre medarbejdere i butikken og talte højlydt om deres intime privatliv og byture i et sprogbrug spækket med bandeord. Det hører absolut ingen steder hjemme på en arbejdsplads.
Det er definitivt sidste gang, jeg sætter min fod i denne butik. Havde det ikke været fordi, jeg stod i en akut situation og absolut skulle bruge telefonen med det samme, var handlen blevet annulleret på stedet. Uacceptabelt.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Når man kommer for at hente en click-and-collect-ordre, bliver man rådet til at købe et andet produkt. Det er nu anden gang i træk, at jeg oplever det. Det skaber en forvirrende købsoplevelse.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Jeg kom til med det samme, og fik en god vejledning samt hjælp til fra vareudlevringen at få det købte ind i bilen.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
God service og dygtige ansatte der har forstand på det de skal have 👍