Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Voir plus
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danemark
Demande des avis aux clients
Skulle finde en ny ældrevenlig mobil til min mor i Odense og tog i Power for at se deres udvalg. Fik god hjælp og af Oliver J. og købte endda en ekstra af samme grund :)

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg fandt hurtigt det jeg skulle købe.
Kæmpe godt tilbud.
Kunne afhente næste dag👍🏼

Réponse de POWER.dk - Odense
Det er helt forfærdeligt at besøge POWER Odense. Når man kommer ind er der en nummermaskine, hvor man ofte står og venter længe på at det bliver sin tur. Når man så fortæller at man blot skal gøre et Apple køb, bliver man sendt videre til endnu en nummermaskine med tilsvarende ventetid. Man på kunne guide kunden bedre med retning i gulve eller anden skiltning.

Réponse de POWER.dk - Odense
Mehran var super sælger og meget behjælpelig. Vi var meget tilfredse.

Réponse de POWER.dk - Odense
Handler det meste af mit elektronik i power og det må være tegn nok på tilfredshed 😊

Réponse de POWER.dk - Odense
Hurtig kontakt med ekspedienten så er meget tilfreds

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg har for 3 mdr siden købt et headset som er knækket. Det er knækket i bøjlen ved brug. Jeg tænkte jo umiddelbart at da et headset er beregnet til at have på hovedet så ville min reklamationsret gælde. Men i butikken vurderer de at det er selvforskyldt- hvilket jo er rigtigt i den forstand at det er knækket fordi det er blevet brugt til formålet. Jeg blev også orienteret om at jo ville koste Power penge at ombytte det. Jeg har skrevet til kundeservice som viser sig at være en AI funktion der dog ærligt skriver at den hverken kan ændre eller omstøde butikkens beslutning- jeg står tilbage med et knækket headset,

Réponse de POWER.dk - Odense
Min bestilling kom hurtigt til butikken og god kommunikation om min vare

Réponse de POWER.dk - Odense
Super søde og flink personale der har hjulpet mig med at vælge min først or el løbehjul. Er meget glad for hans service. Jeg har ikke modtaget min produkt endnu så må vi vente og se om den også lig så god

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg havde en super god oplevelse i power Odense, jeg fik betjening af en super sød sælger ved navn Martin, han fandt hurtigt det vi skulle bruge, 5 stjerner herfra

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg har efterhånden oplevet en håndfuld gange, at varer bestilt via click and collect tager utroligt lang tid at finde frem i butikken. En gang imellem skal man også kastes rundt mellem kasseområde og diverse afdelinger efter sine varer, fordi ingen ved, hvor de reelt er placeret. Kampagnevarer bliver også slået ind til normalpris, så man skal lige være opmærksom, hvis man ikke skal betale fuld pris for nedsatte varer. Foretrækker generelt at handle online af samme årsager, men engang imellem må man desværre bevæge sig ind i en fysisk butik, hvilket altid er en lunken oplevelse. Gør i øvrigt klar til at blive forsøgt solgt alt muligt ekstra.

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg mødte i dag Mehrun som hjalp mig med at sætte mit kamera op, og fandt de ting jeg skulle købe ved siden. Jeg er meget taknemlig for hjælpen. Jeg synes det var så fedt hvor god han var til at hjælpe og tage fat i kunden hvis man var i tvivl. Mega god oplevelse i power og ikke sidste gang jeg køber ting der fra.