Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Voir plus
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danemark
Demande des avis aux clients
Man køber på nettet man skal betale midt i butikken som har travlt med at være to om en kunde selv om vi står to andre kunder og venter ( hver for sig )

Réponse de POWER.dk - Odense
Køb ikke deres egen telefon ceptor. Ceptor v2 udgik lige efter vi havde købt den. Det er stort set umuligt at få tilbehør til den nu. Da der ikke er andre der forhandler dem.
Nedenstående skrev jeg for en måned siden, og har intet hørt. HMMM. Det må give en enkelt stjerne - det er ikke muligt at give 0 Stjerner.
Karen Grubbe
15. jul. 2026
Inviteret
Vores støvsuger var sendt til…
Vores støvsuger var sendt til reparation for 2. Gang.
Den blev væk i posten.
Da modellen ikke findes længere, måtte vi betale ekstra for en anden model. Det er også en dyrere støvsuger, men ikke lige planlagt midt i ferie økonomi, med ca 1000 kr mere.
Dette var dog ok.
Men med 4,5 år tilbage af en udvidet forsikring- som vi ikke havde brugt- til 500 kr, skulle vi nu betale NY forsikring til 800 kr på den nye støvsuger. Det var sgu ikke i orden.
Redigér
Slet
Del
Besvarelse fra POWER.dk
15. jul. 2026
Hej Karen,
Tak for din anmeldelse. Det er en rigtig frustrerende oplevelse, at jeres støvsuger forsvandt under den anden reparation, og at I derefter stod med en ekstra udgift til både en anden model og en ny forsikring 😊
Det er helt forståeligt, at især forsikringsdelen opleves urimelig, når der stadig var 4,5 år tilbage af den udvidede forsikring, som ikke var blevet brugt. Både håndteringen af reparationsforløbet og spørgsmålet om forsikringen bliver taget videre til intern gennemgang 💬
POWER Odense er blevet gjort opmærksom på sagen, så forløbet omkring den bortkomne støvsuger, merprisen og forsikringsspørgsmålet kan blive gennemgået. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det her, da den slags feedback er vigtig for at forbedre vores processer og opfølgning 🤗
En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.
En rigtig god og hurtig ,betjening.Og meget hjælpsom personale.

Réponse de POWER.dk - Odense
Fik næsten hjælp med det samme til at finde varen. Og god ekspedition i kassen også. Eneste irriterende minus er, at man skal rende hele vejen ned i den anden ende af butikken, for at kunne skifte side og gå mod kassen. Lidt dårlig skiltning med jeres pile i første halvdel, som vender som vinden blæser.

Réponse de POWER.dk - Odense
God information om muligheder for at bytte fødselsdagsgave.
Venlig og imødekommende ekspedient.

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg oplever desværre, at POWER har et stort problem med salget af ekstra ydelser – fx telefonabonnementer, forsikringer og forskellige tillægsvarer.
Man bliver præsenteret for det ene ekstra tilbud efter det andet, og selv når man tydeligt siger nej tak, fortsætter sælgeren med at argumentere for, hvorfor man alligevel bør købe det.
Det mest frustrerende er, at jeg selv oplevede at have sagt nej tak til en forsikring – og alligevel endte jeg med at komme hjem med en forsikring, som jeg ikke ønskede.
Det giver en rigtig dårlig kundeoplevelse og får mig til at stille spørgsmålstegn ved, om fokus er på at finde den rigtige løsning for kunden eller på at få solgt så mange ekstra ydelser som muligt.
Et nej tak bør respekteres første gang. POWER bør efter min mening se alvorligt på denne salgskultur.

Réponse de POWER.dk - Odense
Ventede 20 minutter i en kø ved vareudleveringen sammen med 5 andre kunder som også havde stået der i 20 minutter.

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg har købt og betalt støvsuger, og den skulle komme hjem til mig 1-3 dage jeg har hverken hørt eller fået mail og levering efter 7 dage ?
Vh Annie Holt

Réponse de POWER.dk - Odense
Super god service, godt produktkendskab og et rigtigt godt tilbud. Alt i alt en virkelig god oplevelse som gør at jeg får lyst til at handle i Power igen.

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeres personale sender en vider når de ikke kan svare på det produkt de lige har solgt til en så er det kunden som skal rundt i butikken for at finde svaret og ikke sælger som finder svaret
Dårlig stil og dårlig kundeservice

Réponse de POWER.dk - Odense
Vi havde en god oplevelse da vi købte et nyt LG-TV.
Jeres unge elev Noa har god viden om bl.a. QNED, Nano Cell og Mini Cell. Han har forståelse for kundens ønsker m.m.
Desværre har LG-support et problem med at oprette en LG-konto med Microsoft i denne tid.