POWER.dk - Odense Avis

7 628
TrustScore 4 sur 5

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(7 628)

32 746 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt at bestille online

Nemt at bestille online, kort afhentningstid. Alt i perfekt stand. Kan varmt anbefales. Personalet ved afhentningen var meget venlige og hjælpsomme.

12 août 2026

Hej Kunde,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at hele oplevelsen fra bestilling til afhentning forløb så gnidningsfrit. Det er altid dejligt at få bekræftet, at vores venlige personale ved afhentningen gør en forskel. Vi sætter stor pris på din varme anbefaling og håber at se dig igen snart.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig bestilling fra hjemmesiden og…

Hurtig bestilling fra hjemmesiden og rimelig leveringstid. Vareudleverings stedet i varegården ved Rosengårdscenteret er meget uhygiejnisk der løb ildelugtende væske ud af de 3 store containere ved udleveringen og der var meget fedtet på asfalten.

13 août 2026

Hej Lars,

Mange tak for din feedback og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at bestillingen fra hjemmesiden gik hurtigt, og at leveringstiden var rimelig.

Det lyder som nogle ubehagelige forhold ved vareudleveringen i varegården ved Rosengårdscenteret, og vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på dette. Det er vigtigt for os at høre om den slags oplevelser.

Fik en god service

Fik en god service

Hej Lars,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du fik en god service hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service hver eneste dag. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

God service kan anbefales

Hej Mads,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet god service hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber at se dig igen snart!

Noté 3 sur 5 étoiles

Meget lang ventetid.

Meget lang ventetid.
Meget fokus på mersalg
Et simpelt køb tog +40 minutter….

Hej Thomas,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos POWER Odense. Det lyder som en frustrerende oplevelse, og vi forstår godt, at ventetid og fokus på mersalg kan være irriterende, når man bare vil foretage et hurtigt køb. Vi tager din feedback alvorligt og vil se på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen i butikken. Vi håber, at du vil give os en ny chance næste gang du besøger POWER Odense.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint oplevelsevare

Fint oplevelse med den ene vare vi skulle have. Det andet vi skulle have kunne vi ikke få da hylderne og tomme. Og det var de faktisk rigtig mange steder hvor en masse ting. Men ellers så har I en dejlig stor butik.

Hej Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med den vare, du skulle bruge, og at du synes om vores store butik i Odense.

Det er ærgerligt at høre, at der var tomme hylder flere steder i butikken. Vi forsøger altid at have vores varer på lager, så det er feedback, vi sætter pris på at få.

Vi håber, at du kommer forbi igen en anden gang, hvor hylderne forhåbentlig er bedre fyldte.

Gode priser

Gode priser, og venligt personale i kundeservice

Hej Niels,

Mange tak for de gode ord! Det er fantastisk at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både vores priser og det venlige personale i kundeservice. Det motiverer os altid at fortsætte med at levere en god oplevelse. Vi håber at se dig igen snart i POWER Odense.

God betjening

God betjening

Hej Vivi,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super smart sælger-kreativitet

Det var meget positivt overraskende at Power ville give et særskilt tilbud på en anden elektronisk hardware hvis jeg skiftede teleselskab. Dette var ikke til at forudse, derfor var jeg interesseret eftersom jeg længe havde gået med ideen om at skifte. Så det passede lige til det jeg ville, samtidigt med at kunne spare på et nyt produkt fik jeg faktisk "noget" for at skifte selskab. Nemlig en god grund til at skifte. Tak for handlen.

Hej Peter,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik en positiv oplevelse i vores Odense-butik. Det lyder som en rigtig god handel, hvor vores sælger var kreativ og hjalp dig med både at skifte teleselskab og spare på et nyt produkt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er netop den form for service, vi altid stræber efter at levere. Vi håber at se dig igen i POWER Odense en anden gang.

Alt ok

Alt ok. Flink og venlig ekspedient !!

Hej Christian,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Odense, og at du blev godt modtaget af vores venlige personale. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og det motiverer os altid at levere den bedste service. Vi håber at se dig igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde rigtig god oplevelse i butikken

Havde rigtig god oplevelse i butikken, og fik super god hjælp i afdelingen af wifi.
Jeg fik også virkelig god hjælp af Saxo, han var meget imødekommende, og virkelig hjælpsom!!

18 août 2026

Hej Oliver,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butik, og vi er særligt glade for, at du fik fremragende hjælp i wifi-afdelingen. Det vidner om stor dedikation, når man går derfra med en så positiv oplevelse, og vi sætter utrolig stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mehran hjalp mig med en brugt IPhone 15…

Mehran hjalp mig med en brugt IPhone 15 pro Max, og der var desværre lidt problemer som han ikke selv var klar over da han oprindeligt solgte mig den, så da jeg kom tilbage var han professionel og hjalp med med en løsning. Mustafa var også lige inde over sagen, og alt blev løst hurtigt og effektivt. Stor tak til dem begge for at hjælpe mig igennem hele processen.
Kan stærkt anbefale personalet I power, baseret på deres professionelle og imødekommende måde at være på.

Frederik fra Sydafrika 🦒

4 juillet 2026

Meget god service

Meget god service. 👍

16 août 2026

Hej Raquel,

Mange tak for den fantastiske feedback og de fem stjerner! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med service hos POWER Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

God betjening og dygtig ekspedient

God betjening og dygtig ekspedient
Gode priser

16 août 2026

Hej Tage,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Odense. Det er altid rart at få bekræftet, at vores ekspedienter leverer en god betjening, og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. De gode priser er også noget vi arbejder hårdt på at opretholde, så det er dejligt at høre, at det falder i god jord hos dig. Vi håber at vi får fornøjelsen af at se dig igen snart!

Sublim service

Fik sublim og smertefri service fra Adel, der hjalp mig gennem mit MacBook køb - 5 stjerner herfra!

Hilsen en glad og tilfreds kunde :)

Hej Malte,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er vidunderligt at høre, at du fik en sublim og smertefri oplevelse hos os i Odense. Det glæder os altid, når vores medarbejdere kan gøre købsprocessen nem og behagelig. Din tilfredshed er præcis det, vi stræber efter hver dag. Vi håber, du får stor glæde af din nye MacBook. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt er som det skal være

Alt er som det skal være. Tak

Hej Bruno,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord! Det glæder os at høre, at alt er, som det skal være. Vi sætter stor pris på din tid og dit besvær med at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, lidt underligt at det ene sæt trådløse høretelefoner var ved kassen og det andet skylle hentet nede i tv og lyd... men ellers god oplevelse

Hej mille,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Odense. Vi kan godt forstå, at det kan virke lidt forvirrende, når trådløse høretelefoner er placeret forskellige steder i butikken. Vi håber, at du får stor glæde af dine nye høretelefoner, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i POWER Odense.

meget god service

Hej Wioletta,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet god service hos os i Odense. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og det motiverer os altid at levere den bedste oplevelse. Vi håber at se dig igen snart i butikken eller online på power.dk.

Hej Inge,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Odense, og at du fandt betjeningen venlig. Vi sætter stor pris på din tid til at dele din oplevelse, og det glæder os altid at høre, når vi har ramt plet. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse

Hej Benjamin,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en super fin oplevelse i vores butik i Odense. Det er netop sådan en oplevelse, vi altid stræber efter at give. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at se dig igen snart.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus