POWER.dk - Viby J Avis

3 345
TrustScore 4 sur 5

Ringvej Syd 82, 8260 Viby, DK

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er meget utilfreds med den måde, det blev forklaret på. Det blev ikke gjort klart, hvordan “rabatten” ved skift af mobilabonnement fungerede ved at købe en Mac book, og vi fik kun at vide, at fo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mange opladere fordelt omkring i landet. Specielt i Thy. Der mangler til tider opladere. Specielt omkring den danske grænse hvor vi har oplevet lange ventetider på ladestationer. Oplever indimell... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I dag var jeg så heldig at møde den bedste og mest kompetence form for kundeservice i Power Viby J, ved Oliver Lind. Oliver lyttede til vores ønsker og behov for en ny emhætte. Han var meget tålmodi... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 345)

32 003 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig ung mand ( Jonas ) som vidste…

Venlig ung mand ( Jonas ) som vidste noget om robot støvsuger

30 juillet 2026

Hej Leo,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp i Viby J, og at vejledningen om robotstøvsugere gjorde en positiv forskel.

Noté 5 sur 5 étoiles

I dag var jeg så heldig at møde den…

Oliver lyttede til vores ønsker og behov for en ny emhætte. Han var meget tålmodig og gav sig godt tid til at besvare vores mange spørgsmål, endda på særdeles kompetent vis.
Det var ærlig talt en virkelig god oplevelse. Jeg kan kun anbefale at handle i Power Viby. Helt klart den bedste kundeservice jeg længe har oplevet.

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra POWER Viby J.

Det er skønt at høre, at du fik så grundig, tålmodig og kompetent hjælp i forbindelse med valget af ny emhætte, og at besøget gav så god en oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det, og din anbefaling betyder meget.

Zine var imødekommende

Zine var imødekommende, serviceminded og sød. Hun sørgede for en god handel til vores fordele

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord og for de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at du blev mødt med imødekommenhed, service og overskud.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zine var god til at forklare

Zine var god til at forklare. Hun var sød og venlig

Hej Aksanaa,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at forklaringen var tydelig, venlig og hjælpsom.

Noté 2 sur 5 étoiles

Demo'en fra undergrunden

Jeg købte desværre en demo pc hos Power, tilbudet lød godt, men det var for godt til at være sandt.
Demo'en blev solgt uden lader, men den skulle de nok skaffe, og det var ikke noget problem da den kunne lades med USB-C, desværre viste det sig at det kunne den ikke. Så måtte jeg jo forbi butikken igen, for at høre hvornår den kunne fremskaffes, og for at bytte en anden bærbar da ventilatoren larmede. Der blev lovet at opladeren ville komme i løbet af samme uge, men da jeg 2 uger efter ikke havde hørt fra power, måtte jeg en tur forbi igen. Opladeren var desværre i restordre, så anden blev bestilt, og sendt hjem til mig. Nu kunne jeg så for første gang tænde pc'en, men desværre må jeg igen forbi power, da der er demo software på den, samt allerede oprettet login fra en der hedder Mathias, og uden koderne til admin, så kan man ikke nulstille den. Så 3 gange tur/retur til Viby, heldigvis er der kun 37 km hver vej, og det tager kun 40 minutter, så 222 km og 4 timers Spildtid.
De medarbejdere jeg har haft fat i har været flinke og forstående, men det ændre ikke ved det faktum at sagsforløbet ikke har været ok

8 juillet 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse, Peter. Det er virkelig ikke i orden, at et demo-produkt både blev udleveret uden oplader og senere viste sig stadig at have demo-software og et eksisterende login, så du har skullet bruge flere ture til Viby for noget, der burde have været klaret fra starten. 😊

Det er godt at høre, at du blev mødt ordentligt i butikken, men det ændrer selvfølgelig ikke på, at hele forløbet har været frustrerende og unødigt tidskrævende. Vi tager din feedback videre internt, så både klargøringen af demo-produkter og opfølgningen omkring manglende tilbehør og information bliver gennemgået nærmere 💬

Butikken er blevet gjort opmærksom på forløbet, så sagen kan blive fulgt op internt. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik rigtig fin hjælp til køb

Fik rigtig fin hjælp til køb, hvilket produkt som var god i forhold til behov. Utroligt søde unge ekspedienter, som hjalp os, virkede rolige og forklarede uden antydning af travlhed, så stor anbefaling herfra, og vi vender tilbage, hvis og når der er et behov. Velfortjente 5 stjerner

Hej Joan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik rolig, grundig og venlig hjælp med at finde det rigtige produkt til jeres behov.

Vi sætter stor pris på anbefalingen og glæder os til at byde jer velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik super god service

Vi fik super god og personlig rådgivning - så nu afventer vi levering medio september.
Men I kan jo ikke vente på at høste ros....
Og jeg ved ikke om I levere ordentligt - kan dog håbe :-)

Hej Jan,

Tak for den flotte anmeldelse og for de varme ord om oplevelsen i Viby J. Det er dejligt at høre, at rådgivningen var både personlig og brugbar.

Vi håber selvfølgelig også, at leveringen lever op til resten af oplevelsen, når den kommer medio september.

Venlig medarbejder ved navn Zine

Venlig medarbejder ved navn Zine. Hun ved hvad en gammel mand har som behov

Hej insa,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Viby J, og at du følte dig godt mødt og forstået.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Sælger mere end hjælper.

Jeg lavede en Click & Collect på en Mobil AC, hvor der ifølge beskrivelsen er et vindues kit med...
Selve afhentningen gik egentligt ok, jeg studsede lidt over at den var katagoriseret som "Personlig pleje", dvs, der ikke er 30 dages retur ret på den, men mon ikke det er en snedig måde at undgå at stå med rigtigt mange AC'er her når vejret bliver dansk igen....
MEN der hvor mit hjul bliver skævt er når man så kommer hjem, og det der vindueskit KUN passer til en bestemt type vinduer (skyde-vinduer) og dem på hængsel ikke kan bruge det... Jeg tænker at der er relativt få skyde-vinduer i DK, sammenlignet med hængslet...
Så jeg kontakter power og får en ung ubehøvlet sælger i røret, der
1) kun kan tale nedladende til mig
2) Henviser til at "jeg bare kunne læse op på tingene". men jeg kunne ikke få at vide præcis hvor jeg skulle finde den oplysning... (Som ikke er tilgængelig på Power.dk).
3) Virkede generelt mere sælger end hjælper, nu havde jeg jo købt AC'en så er der ikke mere han kunne gøre for mig. udover at henvise til at jeg kan bare købe det kit "alle mulige steder".

Alt ialt, så blev jeg remindet om hvorfor det er længe siden jeg har shoppet ved Power.

Jeg skulle købe nyt TV

Jeg skulle købe nyt TV, og var i tvivl om hvilket. Jeg mødte den bedste og mest kompetence kundeservice i Power Viby J, ved Jonas. Han prøvede ikke at oversælge noget, men lyttede til mine ønsker og behov. Han var meget tålmodig og gav sig godt tid til at forklare mig om alle modeller.
Jeg kan kun anbefale at handle i Power Viby. Bedste kundeservice jeg længe har oplevet.

30 juillet 2026

Hej Kamilla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra POWER Viby J.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik rolig, kompetent og behovsorienteret hjælp til at finde dit nye TV. Den slags oplevelser betyder meget, og det er skønt at læse, at du følte dig godt vejledt hele vejen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og de pæne ord om besøget i Viby J.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej med jer jeg har altid fået en god…

Hej med jer jeg har altid fået en god oplevelse når jeg har handlet hos jer altid meget villige medarbejdere som betjner en jeg har kun ros til jer mvh.kaj

Hej Kaj,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du altid har haft en god oplevelse, og at hjælpsomme medarbejdere har gjort en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af Viby J⚡

Noté 3 sur 5 étoiles

Køb af pc

Havde hjemmefra set en specifik pc til 3500 kr. Da vi siger, at vi skal se på en specifik pc starter sælger med forslag fra 6000 kr og siger, at det er det de har i butikken.
Er ligeledes meget træt af, at man altid skal blive meget bestemt i stemmen, når man ikke ønsker at skifte teleselskab

27 juillet 2026

Hej Christian,

En specialist vil tage et nærmere kig på dette og kontakte dig snart. Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse.

Der var en god service

Der var en god service

Hej Jeanette,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god service i Viby J. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har fået en meget dårlig oplevelse…

Jeg har fået en meget dårlig oplevelse med Power. Bestiller et nyt TV og der blir lovet en bestemt afhentningsdato - det ku så ikke lade sig gøre alligevel selvom det var langt frem og så afmeldte jeg straks under bestillingen med en ung mand på chatten ingen navn men et billede bare. Der blev lovet afmelding men alligevel så kørte bestillingen igennem - sikke noget rod. Alligevel blev ordren ikke afmeldt selvom det var under bestillingen.Rigtig øv. Blev trukket for pengene og måtte vente længe på at få mine penge retur. Gør at det varer lang tid inden jeg overhovedet vil handle med Power igen. Dårlig behandling og stil.

9 juillet 2026

Venlige

Venlige, ordentlige og effektive personer, som installerede vaskemaskinen.

23 juillet 2026

Hej Helle,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at installationen af vaskemaskinen blev oplevet som venlig, ordentlig og effektiv.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og venlig betjening.

Hurtig og venlig betjening.
Stor hjælp ved udlevering med at løfte op i bilen. 👍

Hej Inge,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og venlig betjening, og at udleveringen også gik godt med hjælpen til bilen. Den slags oplevelser betyder meget.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ændret leveringstid

Lang leveringstid. Leveringstiden gik fra 2-5 dage til 20 dage på under et minut efter at ordren var placeret. Lad vær med at love kort leveringstid på varer I ikke har på eget lager. Jeg købte et andet sted og fortrød købet hos Power da I leverede. Spild af tid og penge for jer

23 juillet 2026

Hej Jørgen,

Det er beklageligt, at leveringstiden ændrede sig så hurtigt efter bestillingen, og at forløbet gjorde, at du valgte at købe et andet sted.

Jeg forstår godt, at det har været en frustrerende oplevelse, når forventningen først var 2-5 dage og derefter blev væsentligt længere.

Noté 1 sur 5 étoiles

De smed vores bærbare computer ud

De smed vores bærbare computer ud, uden at vi blev kontaktet. Fik en ny, men alt hvad der var på den gamle er gået tabt. Alt skolearbejde og notater er væk. Havde ikke samme computer, så fik en nyere model, som er mindre

Hej Merete,

Tak fordi du deler oplevelsen. Det er meget alvorligt at miste både den bærbare computer og alt indholdet på den uden at være blevet kontaktet først, og jeg forstår godt, at det er en meget frustrerende situation. 😔💬

Det er heller ikke en god oplevelse at få en anden model, som ikke matcher den oprindelige størrelse eller det, I forventede. Den type forløb vil blive taget videre internt, så både håndteringen af serviceforløb, kommunikationen undervejs og rutinerne omkring enheder og data kan blive gennemgået. 🛠️📋

Tak for at gøre os opmærksomme på det. Feedback som denne er vigtig for at forbedre processen fremadrettet, og vi håber, at vi får mulighed for at give en bedre oplevelse en anden gang. 🤝✨

Venlig hilsen Erik, POWERs AI assistant

Noté 5 sur 5 étoiles

Vældig flinke installatører af min nye…

Vældig flinke installatører af min nye vaskemaskine. Det eneste jeg mangler er en bruger vejledning.

22 juillet 2026

Hej Helle,

Tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om installatørerne i Viby J. Det er dejligt at høre, at oplevelsen med din nye vaskemaskine har været god.

Hvis du mangler brugervejledningen, kan du som regel finde en digital version under “Produktguide” på produktsiden for varen.

Hvis den ikke ligger der, så skriv gerne produktets mærke og model, så hjælper vi dig videre.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus