POWER.se - Bäckebol Avis

2 060
TrustScore 4 sur 5

Transportgatan 19, 422 46 Hisings Backa, Göteborg, SE

Ni levererade senare än utlovat. När leveransen kom var den ena produkten så transportskadad att den gick i retur. Ingen återkoppling från er för att lösa detta. När jag använde er chatt bot. Hände in... Voir plus

Fick hjälp direkt, säljaren hade full koll på sakerna och letade upp precis rätt. Snabb utlämning på baksidan. Klart på 10 minuter och vi var säkra på att ha köpt rätt saker.

Bästa! Filip på Power Bäckebol vet verkligen vad service är! Lång historia kort, i samband med ett köp av en Apple Watch bytte vi mobiloperatör. Bytet skulle ske ett halvår senare. När vi väl sku... Voir plus

Beställde upphämtning i butik. Fick ett mail och sms att min vara var redo att hämtas. När jag kom till butiken och gick fram i kassan var inte alls min vara reserverad utan jag fick gå och hämta den... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

• Transportgatan 19, 422 46, Hisings Backa, Göteborg, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Bäckebol

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 060)

14 868 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag är jätte nöjd med hörlurarna

Jag är jätte nöjd med hörlurarna

23 avril 2026

Hej Mahmood,

Härligt att höra att hörlurarna lever upp till förväntningarna.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Jättebra service.

Jättebra service.

22 avril 2026

Hej Pia Hultenmo,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen i Bäckebol gav ett så bra intryck.

Mkt bra service

Mkt bra service

21 avril 2026

Hej Lennart,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att servicen levde upp till förväntningarna.

BÄSTA SÄLJARE CAROLINE/TACK 😊

Vi har blivit mottagna av CAROLINE, extremt professionell och erfaren säljare. Vi kände oss trygg genom hela köpprocessen. Caroline var väldigt kunnig och lyssnade på vara behov.
Samt var hon snabb, tydlig och SUPERTREVLIG !!!
Rekommenderas varmt 😊

24 avril 2026

Hej Slawomir,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett så professionellt, tryggt och trevligt bemötande i Bäckebol. Den typen av upplevelse betyder mycket, och det är extra kul att höra att allt kändes tydligt och smidigt genom hela köpprocessen.

Tack också för att ni tog er tid att dela med er av detta. Det uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Nice personalen dem är trevliga…

Nice personalen dem är trevliga bemötande...Blessed

20 avril 2026

Hej Issayas,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet i Bäckebol var trevligt och uppskattat.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Fick leta efter personal i hela affären…

Fick leta efter personal i hela affären
Ingen fanns på TV avdelningen
Personal som jag hittade var mkt trevlig o jag blev mkt bra bemött

Hej Christina,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att bemötandet var mycket bra när du väl fick hjälp, och samtidigt tar vi med oss att det behöver vara enklare att hitta personal i varuhuset.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att förbättra upplevelsen i butiken.

Trevlig och påläst säljare

Trevlig och påläst säljare. Som tog hand om min 83-åriga svärmors behov. På ett bra sätt

Hej Krister,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett trevligt och kunnigt bemötande, och att behoven togs om hand på ett bra sätt.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

100 % engagemang och trevligt bemötande!

100 % engagemang och trevligt bemötande!

21 avril 2026

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen präglades av fullt engagemang och ett trevligt bemötande. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra!

Bra kunde lite på

17 avril 2026

Hej där,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var bra.

Allt fungerande som förväntat

Allt fungerande som förväntat. Köpte på click and collect och det gick bra även om det tog några dagar för varan att komma in.

Hej Emil,

Tack för den fina recensionen. Härligt att höra att click and collect fungerade som förväntat och att allt gick bra.

Det uppskattas också att du delade hur leveransen till varuhuset fungerade.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Jagvet inte jag har bara varit där en…

Jagvet inte jag har bara varit där en gång

Hej Jan,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det uppskattas, även om besöket bara blev en gång.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Proffsig säljare.Han (Gabriel) hade…

Proffsig säljare.Han (Gabriel) hade koll på vad han pratade om. Trevlig dessutom.

14 avril 2026

Hej Pelle,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick professionell hjälp och att vår medarbetare hade bra koll på produkterna. Vi är stolta över att ha kunniga medarbetare som kan ge dig den service du förtjänar. Din positiva feedback betyder mycket för oss!

Fick vänta 20-25 min på att få hjälp

Fick vänta 20-25 min på att få hjälp, och det var ingen före mig i kö när jag kom.

Réponse de POWER.se - Bäckebol

Tack för återkopplingen. Det är tråkigt att höra att du fick vänta så länge på hjälp, särskilt när det inte fanns någon före dig i kön.

Vi beklagar att ditt besök inte var så smidigt som det borde vara och tar med oss din feedback för att förbättra vår service.

Felix på POWER! ⚡️

Bra service bra pris

Bra service bra pris

15 avril 2026

Hej Johan,

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och priset. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen möjligt.

Helt nöjd

Helt nöjd. Tack

Hej Kerstin,

Vad kul att höra att du är helt nöjd! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en bra upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Alltid bra priser hos Power och…

Alltid bra priser hos Power och service.
Trevliga personal som har svar på det mesta.

10 avril 2026

Hej Joseph,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är nöjd med våra priser och service. Vi är stolta över vårt team i Bäckebol som alltid gör sitt bästa för att hjälpa våra kunder med expertkunskap och vänlig service.

Det betyder mycket för oss att du tar dig tid att dela din positiva upplevelse. Vi fortsätter att sträva efter att erbjuda bästa möjliga service och konkurrenskraftiga priser.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ha rätt kunskap om produkten

Ha rätt kunskap om produkten, om man inte kan -hämta en kollega. Inte hetsa kunderna utan låt folk gå fundera över sitt köp i lugn och ro.

Réponse de POWER.se - Bäckebol

Bra input rakt igenom. Kunskap är grunden, och när vi inte har hela bilden direkt ska vi absolut koppla in någon som har det.

Sen är det där med tempot viktigt också. Alla vill inte ta beslut på studs, och det ska man inte behöva heller. Det ska kännas okej att fundera, jämföra och komma fram till vad som passar bäst i sin egen takt.

Vi tar med oss det här, det är en bra påminnelse om balansen mellan att vara hjälpsam och att ge utrymme.

Ha en fin dag, Emanuel på POWER!⚡

Ja är glad snab köpt

Ja är glad snab köpt

9 avril 2026

Hej Magdalena,

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp! Det värmer våra hjärtan att veta att du hade en bra upplevelse hos oss på Bäckebol. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.