Fick hjälp direkt, säljaren hade full koll på sakerna och letade upp precis rätt. Snabb utlämning på baksidan. Klart på 10 minuter och vi var säkra på att ha köpt rätt saker.
Transportgatan 19, 422 46 Hisings Backa, Göteborg, SE
Bästa! Filip på Power Bäckebol vet verkligen vad service är! Lång historia kort, i samband med ett köp av en Apple Watch bytte vi mobiloperatör. Bytet skulle ske ett halvår senare. När vi väl sku... Voir plus
Beställde upphämtning i butik. Fick ett mail och sms att min vara var redo att hämtas. När jag kom till butiken och gick fram i kassan var inte alls min vara reserverad utan jag fick gå och hämta den... Voir plus
Gick till butiken för att köpa en torktumlare. På den avdelningen fanns ingen personal. Jag bokade själv framplockningen på min telefon. Gick till kassan och betalade. Körde runt för att få min mas... Voir plus
Transportgatan 19, 422 46, Hisings Backa, Göteborg, Suède

Demande des avis aux clients
Bra och tillmötesgående säljare. Tydlig i vad jag köpte. Hjälpsamma att jag kunde starta upp nya telefonen på plats.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Fantastisk service trots att det var få i personalen. Glatt, lättsamt och positivt bemötande. Man blev helt enkelt glad själv.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Enkelt att beställa på nätet och mycket bra service vid avhämtning.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Bra med en butik med som i detta fall var diskmaskin att det fans fysiska maskiner att kolla sitt porslin om det fick plats, och att allt flöt på enkelt och smidigt pluss trevlig personal.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Köpt en spishäll och betalat extra för leverans och installation som visar sig vara fel monterad. Spishällen går att lyfta med några fingrar. Onödigt att betala extra för installation när man inte kan få ett ordentligt jobb gjort.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Otroligt bra service! Fick väldigt mycket hjälp för att välja min dammsugare och även mycket rabatt.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Personen som hjälpte oss var mycket professionell, hjälpsam och engagerad. Han tog sig tid att lyssna på våra behov och arbetade aktivt för att hitta lämpliga lösningar. Vi uppskattade även den vänliga och trevliga bemötandet från hela personalen, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna under hela besöket.
Väntetiden var visserligen längre än vi hade önskat, men tack vare den goda servicen och det professionella bemötandet lämnade vi ändå verksamheten med en mycket positiv känsla. Sammantaget är vi nöjda med upplevelsen och uppskattar personalens engagemang och service.

Réponse de POWER.se - Bäckebol
Jag är mycket missnöjd med hur ni hanterar försäljning av abonnemang. Ni lurar kunder genom att inte vara tydliga med bindningstiden. När jag köpte ett Telia-abonnemang hos er informerades jag aldrig om att det var hela 24 månaders bindningstid. Det är oacceptabelt att dölja så pass viktiga villkor för kunden vid köptillfället. Jag förväntar mig att ni blir betydligt mer transparenta med vad man faktiskt skriver på.