Enkelt att boka min vara via Powers hemsida, klart och tydligt öppettider och hur länge varan förblir bokad. Varan fanns bakom kassadisken så det var bara att betala och knalla ut.
Ålgårdsvägen 11, 506 30 Borås, Västra Götaland, SE
Mycket trevlig och kunnig försäljare som på ett mycket bra sätt guidade mig till en bra Dator för mina behov. Vid kassan lämnade de båda anställda Kassan just framför ögonen på mig när jag kom. Efte... Voir plus
Han i kassan scannade varan, men det var en vara som hade nedsatt pris. Men det gick inte in i kassan. När jag påpekade det ändrade han direkt priset utan att börja tjafsa. Det är service
Bra hjälp av personalen vid köpet. Tog tyvärr väldigt lång tid vid instalationen, men det löste sig efter några timmar, personalen var hela tiden positiv och killen som gjorde instalarionen var verkl... Voir plus
Ålgårdsvägen 11, 506 30, Borås, Västra Götaland, Suède

Demande des avis aux clients
Köpte dammsugare vi kollade själva ingen personal inom synhåll ,bara hon i kassan.Hade varit trevligt med någon att rådfråga!!!!!!!

Réponse de POWER.se - Borås
En jättetrevlig kille hjälpte mig att hitta rätt Ipad-fodral.

Réponse de POWER.se - Borås
I bought an elscotter Ninebot Nov 2025.
My son started to drive it March 2026. On 3rd May Elscooter turned off and we could not turn it on. I returned it back to claim for warranty. After 3 weeks they notified that it is repaired and we can take it , we went there and your staff said Kretskort has been changed and it is ready.
Unfortunately, brakes was not working when we tested that at Power store Borås, again they sent it back to workshop,
It is strange that workshop did not test that before hand over to us.
It is more than 1 month that my son does not have his elscooter and he is really sad.
We are deeply dissatisfied with your service and quality of your product.

Réponse de POWER.se - Borås
Väldigt oengagerad säljare. Kändes som att jag var ett besvär när jag ville köpa min produkt.

Réponse de POWER.se - Borås
Han som hjälpte mig var mycket trevlig och tog god tid på sig att förklara och visa vad som passade mig och mina behov bäst.🌹

Réponse de POWER.se - Borås
Fick det jag beställt, till ett bra pris. Tog lite för lång tid att expediera.

Réponse de POWER.se - Borås
Tekniskt kunnig, lugn och hjälpsam person. Behövde inte jaga runt i butik som vissa. Det var mindre kunder än personal??!!
Guldpeng 🏅

Réponse de POWER.se - Borås
Ingen säljare på golvet, var tvunget att gå runt och leta och till slut så gick jag till kassan för att få hjälp. Väl där var det väldigt bra.

Réponse de POWER.se - Borås
Fantastiskt trevlig personal, dock så har jag ju faktiskt stött på problem med min cepter horizon, redan första kvällen efter att ha packat upp alltihop! (i och med att det är en bluetooth kontroll och med det faktum att min nya cepter Micro är Bluetooth kompatibel så är det ju faktiskt inte så mycket begärt att det SKA fungeraøl) ?!