Otroligt proffsigt bemötande utan något strul. Lämnade min gamla vara pga av fel och fick frågan om jag ville ha pengarna tillbaka eller ny vara. Gick in och hämtade ett nytt tangentbord som visade s... Voir plus
Lona Knapes gata 1, 421 32 Västra Frölunda, Göteborg, SE
Lona Knapes gata 1, 421 32, Västra Frölunda, Göteborg, Suède

Demande des avis aux clients
Missnöjd även denna gång, undermåliga varor och otrevlig personal. Köpte en tv på Oulet via hemsidan, fick sms om att komma in till butiken för att kolla på den innan köp. Personalen hittade den inte så visade en annan tv av samma modell, sa att de nog var på lagret och att den skulle vara i nyskick. Väl hemma visade det sig att den tjöt om bakgrundsljudet inte var på max. Vid reklamation tyckte personalen inte att det var något fel på den, var sur och otrevlig. Spelade upp ett ljudklipp men personen tyckte sig inte höra ljudet. Efter diskussion fick vi pengarna tillbaka.

Réponse de POWER.se - Högsbo
Hitta produkten jag köpte till ett rimligt pris. Expiditen i kassan var blasé och oangageread. Och försökte sälja på mig en onödig försäkring.

Réponse de POWER.se - Högsbo
En väldigt initierad och trevlig tjej hjälpte till med det hon var bra på, när det övergick till andra områden kallade hon snabbt till sig en kollage som inte bara vara lika initierad utan även lika trevlig samt tog hand om oss i kassan. Lite tråkigt att säga men detta var ingen dussinupplevelse

Réponse de POWER.se - Högsbo
Ganska ointressant personal. Verkade besvärligt att jag hade en c&c

Réponse de POWER.se - Högsbo
Rörigt och okunnig personal! Hade beställt varor för upphämtning. Fick besked att hämta i kassan. Där visste ingen nånting, visade sig att grejerna skulle hämtas på lagret. Väl där tar det jättelång tid och allt är inte med... Påpekar detta. Tar ännu längre tid. Sen ser jag att en av grejerna ser konstig ut, då involveras 3 olika medarbetare innan vi till slut kommer fram till en lösning. 40 (!) minuter senare lämnar jag. Stor idé att förboka?!?

Réponse de POWER.se - Högsbo
Superbra säljare som verkligen gjorde sitt allra bäst🙏🏻
Supernöjd med all

Réponse de POWER.se - Högsbo
Fanns endast ett ex kvar av varan. Emballage var trasigt så de drog av 1000 skr. När jag packade upp visade det sig att det var stora skador på varan. Fick den bytt snabbt och smidigt med transport ordnat av butiken. Tråkigt med få exemplar i butik men de löste problemet på bästa tänkbara sätt!

Réponse de POWER.se - Högsbo
Både köpet och leveransen av spisen gick bra och snabbt. Bring bar in den nya spisen och tog med den gamla som överenskommet. Vi trodde dock att de skulle ta med den nya spisens förpackningsmaterial. Bring förklarade dock att de inte får packa upp den nya spisen eftersom installation inte var beställd utan endast inbärning. Ingen stor sak fast lite oklart när vi köpte spisen.