POWER.se - Lund Pilsåker Avis

2 816
TrustScore 4.5 sur 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Voir plus

Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa sä... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 816)

15 452 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bemötande är fint trots väntetid…

Bemötande är fint trots väntetid ibland. Får alltid den hjälp jag har behövt

Hej Lise,

Tack för din fina recension. Det är glädjande att höra att du alltid har fått den hjälp du har behövt och att bemötandet har varit bra, även när det ibland varit väntetid.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Perfekt

Bra kommunikation. Trevligt bemötande!

31 juillet 2026

Hej Åsa,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både kommunikationen och bemötandet.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Lund Pilsåker.

Hej Peter,

Tack för de fina orden om Lund Pilsåker.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och mötte duktig personal. Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas verkligen.

Bra utbud

Bra utbud, finns på lager och bra priser.

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du uppskattade utbudet, att varorna fanns i lager och att priserna kändes bra.

Mycket bra

Mycket bra .

Hej Mazen,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg. Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos POWER Lund Pilsåker.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Otroligt bra service och hjälp av…

Otroligt bra service och hjälp av telecomsäljarna Fabian och Hejdar. Proffesionellt och mycket bra hjälp och bra bemötande. Kommer att rekommendera för alla mina nära och kära att köpa sin telefon och abonnemang här!!

30 juillet 2026
Avis spontané

Hej Sofia,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp och ett professionellt bemötande i Lund Pilsåker. Vi uppskattar också att du vill rekommendera butiken vidare.

BbbbC

Cggggg cv rett

Hej Jan,

Tack för ditt fina betyg och för att du tog dig tid att dela med dig.

Härligt att höra att upplevelsen i Lund Pilsåker var bra.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

bra då min dotter hörande hjälpte mig…

bra då min dotter hörande hjälpte mig la sjukhus då bra .

Réponse de POWER.se - Lund Pilsåker

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad fint att höra att du fick den hjälp du behövde när det verkligen betydde något. Vi är glada att vi kunde vara till hjälp och hoppas att allt känns lite enklare nu. Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Allt gott,
Jinda på POWER!⚡

Hej Birger,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett vänligt bemötande och bra hjälp i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Supertrevlig personal men når jag kom…

Supertrevlig personal men når jag kom hem såg jag att varan var sänkt med 50 % och jag fick inte rabatten

Hej Lina,

Tack för att du delar med dig. Vad fint att höra att bemötandet i Lund Pilsåker var så bra.

Om priset sänktes efter ditt köp kan du begära prismatch inom 60 dagar, så länge du kan visa det lägre priset och villkoren uppfylls.

Ta med information om det lägre priset och aktuellt datum till varuhuset, så kan de hjälpa dig vidare där.

Hej Lund Pilsåker,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett så vänligt och hjälpsamt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Trevlig försäljare

Trevlig försäljare. Köpte en robotdammsugare som det uppgavs vara ett visningsexemplar. Det visade sig att de 2 damsugarpåsar som skulle medfölja saknades och att maskinen varit använd i 2 timmar. Har beställt påsar på nätet och vet inte än hur den fungerar.

24 juillet 2026

Hej Eva,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är förståeligt att det känns frustrerande när ett visningsexemplar saknar de dammsugarpåsar som skulle ingå och dessutom visar sig ha varit använt mer än väntat. 😊

Vi tar med oss din återkoppling vidare internt och ser närmare på både informationen kring visningsexemplar och rutinerna för vad som ska följa med produkten vid utlämning. 💬

Din synpunkt har också förts vidare till varuhuset i Lund Pilsåker för vidare hantering. Vi hoppas att robotdammsugaren fungerar som den ska när du fått hem påsarna och att nästa upplevelse blir betydligt bättre. 🤗

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick så trevlig och kunnig hjälp i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådan återkoppling betyder mycket.

Blev väldigt bra mottagen / fin service

Blev väldigt bra mottagen / fin service

Hej kund,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du blev väl mottagen och fick fin service i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Hej Chris,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick väldigt bra hjälp av personalen i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Helt ok

Trevlig säljare

25 juillet 2026

Hej Lena,

Tack för din recension! Kul att höra att du hade en helt okej upplevelse och att du fick trevligt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Hej Kristian,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälp av en väldigt trevlig och kunnig säljare i Lund Pilsåker. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Click Connect

Click Connect
Allt fungerade bra

24 juillet 2026

Hej Fredrik,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att Click & Connect fungerade bra och att allt gick smidigt.

Hemsk

Hemsk, så omständig och tråkig personal.

21 juillet 2026

Hej Carin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att bemötandet i Lund Pilsåker upplevdes som omständigt och tråkigt. 😊

Sådant ska självklart inte prägla ett besök hos oss, och din feedback har förts vidare till varuhuset så att de kan se över serviceupplevelsen och bemötandet närmare. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om detta, eftersom det hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Försäljaren var bra!

Försäljaren, som var tillmötesgående och lyssnade på oss! Personal i butiken, som begrep, när vi ville komplettera vår leverans!‼️👍

22 juillet 2026

Hej Jan,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett så bra bemötande i Lund Pilsåker och att personalen var både lyhörd och hjälpsam när ni ville komplettera er leverans.

Sådant uppskattas verkligen, och vi hoppas att ni blir lika nöjda med hela köpupplevelsen framöver.