POWER.se - Nacka Avis

1 936
TrustScore 4 sur 5

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Trevlig, hjälpsam och kunnig i sitt område. Redan i affären kändes på omgivningen att personalen verkade trivas. Så hjälpsam på alla sätt och nsturligtvis köpte jag min klocka där.✨️✨️✨️✨️✨️Det var ra... Voir plus

Ej för påflugna säljare utan lagom snabb kontakt med frågan om jag behövde hjälp. Eftersom jag hittade det jag sökte snabbt hjälpte jag mig själv efter att ha bestämt exakt vilken modell av varan jag... Voir plus

Jag fick mycket bra och snabbt service när jag köpte en spis i Nacka. Försäljaren Danel gav mig mycket bra råd, han var serviceinriktad ooch trevlig. Det känns bra att jag handlade hos er!👍 Trevli... Voir plus

1. Entreprise d'électronique
  2. Magasin d'électroménager
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Ordinateur et accessoires
  5. Service de réparation de matériel électronique
  6. Magasin de télévisions

Promotion box for POWER.se - Nacka

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 936)

16 232 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag fick den bästa kundservicen jag har…

Jag fick den bästa kundservicen jag har haft på ett bra tag.

Hej Nemo,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra service i Nacka, och att upplevelsen stack ut lite extra.

Vi uppskattar att du delar med dig. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Nacka⚡

Smidigt och trevligt

Hej Johan,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att upplevelsen i Nacka var smidig och trevlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Nacka⚡

Den nya diskmaskinen var trasig när vi…

Den nya diskmaskinen var trasig när vi kom hem och kopplade in den.

Hej Björn,

Tack för att du delar detta. Det är verkligen inte den upplevelse man ska få när man kommer hem med en ny diskmaskin och upptäcker att den är trasig direkt vid inkoppling. 😔

Vi har tagit din återkoppling vidare till varuhuset i Nacka så att de kan se över både hanteringen av produkten och rutinerna kring utlämning och kvalitet. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta, och din feedback hjälper oss att förbättra upplevelsen framåt. 🤗

Trevligt bemötande

Trevlig personal

23 juillet 2026

Hej Pär,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och upplevde personalen som trevlig i Nacka. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Nacka⚡

Otrevlig personal alltid i den här…

Otrevlig personal alltid i den här butiken

Hej Ali,

Tack Ali för att du tog dig tid att dela detta. Det är verkligen tråkigt att höra att du återkommande har upplevt personalen i Nacka som otrevlig, eftersom ett bra bemötande är en viktig del av upplevelsen hos oss. 😊

Din feedback har nu förts vidare till butiken så att de kan se över bemötandet och sina servicerutiner närmare. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta, och vi hoppas att du får en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Bra säljare

Bra, trevlig och kunnig säljare.
Men vid betalningen borde man fråga om man vill utnyttja bonus. Så inte den glöms bort.

Hej Daniel,

Tack för att du delar med dig. Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av en trevlig och kunnig säljare.

Samtidigt är din synpunkt om bonusen värdefull. Det ska vara enkelt att komma ihåg att använda sina förmåner, och vi uppskattar verkligen att du lyfter det.

Vi tar med oss din feedback vidare.

Personalen var fantastisk

Personalen var fantastisk, men köpupplevelsen var dålig ändå pga nedgånget centrum och brist på vagnar

17 juillet 2026

Hej Ester,

Tack för att du delar med dig. Det är väldigt fint att höra att personalen i Nacka gav ett så bra bemötande.

Samtidigt är det förstås tråkigt att helhetsupplevelsen påverkades av miljön i centrum och bristen på vagnar. Din feedback är värdefull och hjälper oss att förstå hur upplevelsen kan bli bättre.

Bra personal!

Mycket bra och service-minded kille som var mycket snabb, trevlig och effektiv.

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb, trevlig och effektiv hjälp i Nacka.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra service!

Bra service!

14 juillet 2026

Hej Pierre,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen i Nacka.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Nacka⚡

Jag fick mycket bra och snabbt service…

Det känns bra att jag handlade hos er!👍
Trevlig sommar!🍀

10 juillet 2026

Hej Detelinka,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp vid ditt köp av spis i Nacka, och att råden du fick gjorde upplevelsen extra bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya produkt.

Trevlig sommar till dig också!

Vänlig personal

12 juillet 2026

Hej Christina,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett vänligt bemötande i Nacka.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Leverana vid utsatt tidpunkt

Leverana vid utsatt tidpunkt

9 juillet 2026

Hej Yvonne,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att leveransen kom vid utsatt tidpunkt och att upplevelsen fungerade bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

The best stuff

The best stuff. The best product

12 juillet 2026

Hi Willson,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med både produkten och upplevelsen hos POWER Nacka.

Bra MacBook Pro

Bra MacBook Pro

7 juillet 2026

Hej William,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med din MacBook Pro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Nacka⚡

Ej för påflugna säljare utan lagom…

Ej för påflugna säljare utan lagom snabb kontakt med frågan om jag behövde hjälp. Eftersom jag hittade det jag sökte snabbt hjälpte jag mig själv efter att ha bestämt exakt vilken modell av varan jag ville ha.
Bra där. +++++

10 juillet 2026

Hej Robert,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att du fick hjälp i rätt takt och att du snabbt hittade det du sökte. Precis så vill vi att upplevelsen ska kännas i varuhuset.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Nacka⚡

Bra kundservice och riktigt bra deals

Bra kundservice och riktigt bra deals! Överraskande glad över priserna på flera varor!

Hej Jimmy,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både servicen och priserna i Nacka. Sådant uppskattas verkligen och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Smidigt

Smidigt och enkelt med bra sortiment

Hej Joakim,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att upplevelsen var smidig och enkel, och att sortimentet levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Nacka⚡

Fick vänta i över 40 min på att få köpa…

Fick vänta i över 40 min på att få köpa en I-phone trots nästan tomt på kunder. Trots upprepade förfrågningar om att få hjälp. Att det inte bara blir en stjärna beror på den kvinnliga mycket tjänstvilliga kvinnan i kassan.
Har tidigare varit mycket nöjd med servicen annars.

Hej annica,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den service man ska mötas av när man får vänta över 40 minuter på hjälp i en butik som nästan är tom, även efter att man bett om hjälp flera gånger.

Det är samtidigt fint att höra att du blev väl bemött i kassan, och vi uppskattar att du lyfter fram det också 😊

Din feedback om väntetiden och tillgängligheten i varuhuset har tagits vidare internt så att rutinerna kring bemanning och service kan ses över 💬

Vi uppskattar att du berättar detta, eftersom det hjälper oss att förbättra upplevelsen i butik, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en betydligt bättre upplevelse nästa gång 🤗

Personalen hittade lösningar när vi…

Personalen hittade lösningar när vi stötte på problem, sånt gillar jag. Har stött på tre stjärnor på power i Nacka forum, bra personal

Hej Linda,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att personalen i Nacka hittade lösningar när ni stötte på problem och att bemötandet gjorde ett så bra intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Nacka⚡

Säljaren gav ett trovärdigt intryck och…

Säljaren gav ett trovärdigt intryck och gav svar på frågor som var relevanta.

8 juillet 2026

Hej Ronny,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trovärdigt bemötande och relevanta svar på dina frågor. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse i Nacka.