POWER.se - Nacka Avis 1 894

TrustScore 4 sur 5

4,1

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Jag var så stressad o behövde toner till min skrivare. Jag lyckas boka den sista ni har online. Och när jag kommer till kassan så är det en helt underbar tjej Evelina o ger mig exakt den hjälp jag be... Voir plus

Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Voir plus

1. Entreprise d'électronique
  2. Magasin d'électroménager
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Ordinateur et accessoires
  5. Service de réparation de matériel électronique
  6. Magasin de télévisions

Promotion box for POWER.se - Nacka

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Företaget har sålt en produkt som inte…

Företaget har sålt en produkt som inte fanns i lager och som skulle beställas för omgående leverans. Samtidigt har man begärt att jag skulle betala produkten, "i förskott". Hittills har inget besked om att produkten kan avhämtas erhållits. Eftersom det är bråttom hade jag bort informeras om att leveransdag är osäker; då hade jag inte betalt och hade köpt produkten någon annan stans.

Kunnig personal

2 juin 2026

Hej Snuttis,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig.

Märklig boknigstjänst med…

Märklig boknigstjänst med motsägelsefulla meddelanden som först säger att bokad produkt finns tillgänglig enligt click and collect inom en viss tid enligt lagersaldo. Kort därefter ska den levereras om 3-5 dagar och knappt en timme senare finns den klar för avhämtning (?!?).

Väl på plats var personalen väldigt vänlig, hjälpsam och kunnig

2 juin 2026

Hej Ewa,

Tack för att du delar med dig.

Det låter verkligen förvirrande när meddelandena säger olika saker i så snabb följd.

Samtidigt är det väldigt roligt att höra att upplevelsen på plats var så bra och att bemötandet upplevdes som vänligt, hjälpsamt och kunnigt.

Vi uppskattar både den positiva återkopplingen och att du lyfter sådant som kan upplevas otydligt i bokningsflödet.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bra bemötande och kunniga personalen…

Bra bemötande och kunniga personalen gav bra förklaring

Hej Marlita,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och tydliga förklaringar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick superbra service i Nacka.

Kunnig och snäll personal

Kunnig och snäll personal

Hej Dmitri,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig och snäll. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Wunderbar😊

Hi Vivi-Anne,

Tack för den fina recensionen!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var wunderbar.

Grym service

Grym säljare för vitvaror, trevlig och grym service. Hela besöket var bra!

Hej Faris,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att besöket i Nacka blev så bra och att servicen kring vitvaror uppskattades så mycket.

Vi blir verkligen glada över att läsa detta och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag blev väldigt bra bemött av TV…

Jag blev väldigt bra bemött av TV säljaren (Johan) i Nacka Forum.

Hej Johan,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du blev så väl bemött i Nacka Forum och fick en bra upplevelse vid TV avdelningen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Nice

Nice
One hihi

28 mai 2026

Hi kennedy,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var bra.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hej Fredrik,

Vi ber om ursäkt för att bemötandet hos oss inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att vara professionella och hjälpsamma, och vi beklagar att ditt besök påverkades negativt av detta.

Vi hoppas att vi får chansen att ge dig ett betydligt bättre välkomnande och en positivare upplevelse vid ett framtida besök hos oss.

Felix på POWER! ⚡️

Jag var så stressad o behövde toner…

Och när jag kommer till kassan så är det en helt underbar tjej Evelina o ger mig exakt den hjälp jag behövde där o då!

26 mai 2026

Hej Maria,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen härligt att höra att du fick snabb och precis den hjälp som behövdes i stunden. Sådana upplevelser betyder mycket.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag vill verkligen ge ett stort plus…

Jag vill verkligen ge ett stort plus till personalen på POWER i Nacka Forum. Jag köpte AirPods till min dotter där och vi blev båda otroligt imponerade av servicen. Den unga killen som hjälpte oss var så hjälpsam, trevlig, artig och professionell. Det märks verkligen när någon tycker om sitt jobb och behandlar kunder med respekt och tålamod.

Till och med min dotter sa efteråt att det är synd att det inte finns fler sådana människor. Vi kände oss väldigt väl omhändertagna och fick all hjälp vi behövde utan stress eller dålig attityd. Verkligen fantastisk service och en väldigt positiv upplevelse. Tack så mycket!

25 mai 2026

Hej Karina,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att besöket i Nacka Forum blev en så positiv upplevelse.

Det betyder mycket att ni kände er väl omhändertagna och fick hjälpsam, trevlig och professionell service. Sådana upplevelser vill vi gärna skapa varje dag.

Tack för att du tog dig tid att dela detta med oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Power Nacka forum sålde på mig en…

Power Nacka forum sålde på mig en knapptelefon med abonnemang till min dotter. Sålde även in att sonen skulle med på samma abonnemang. Problemet var att abonnemanget inte fungerade på knapptelefonen efter två månader, jag var uppbunden i två år. En ny EU-lag hade trätt i kraft som gjorde att knapptelefonen inte kunde gå på det abonnemanget. ”Alla kan göra fel” tänkte jag och gick tillbaka för att häva köpet. Naturligtvis måste Power ha koll på vad detta när det är så snart inpå. Jag hittade samma kille som sålt till mig. Han ville inte häva köpet. Han skulle dock hjälpa mig att ringa abonnemangsägaren (Tre), och då började en fars där han låtsades vara min son och att jag var hans mamma, när han pratade med Tre. Mycket oklart varför. Tre ville inte heller häva köpet, och jag tänker att det hade varit kraftfullare om killen hade utgett sig för att vara från Power, med vilka Tre hade ett samarbete med. Så nu sitter jag och betalar på två abonnemang till Tre som jag egentligen inte vill ha, ända till augusti 2027. Det ena kan jag inte använda alls (dotterns, med knapptelefonen). Felet ligger inte hos Tre, utan hos Power.

18 février 2026
Avis spontané

Hej Ulrika,

Vi tackar för att ni uppmärksammar oss på detta ärende, även om vi verkligen beklagar att det har blivit så fel. Vi ser allvarligt på bristen i produktkunskap och det bemötande ni beskriver, då det inte speglar hur vi vill att våra kunder ska bli behandlade.

Vi vill gärna försöka hjälpa er vidare med dessa abonnemang då situationen som den är nu inte är hållbar. Eftersom vi behöver fler uppgifter kring köpet för att kunna agera, ber vi er att kontakta oss på kundservice@power.se eller ringa 08 517 66 000. När vi har alla uppgifter kan vi ta en dialog med berörda parter för att se hur vi kan finna en lösning för er.

Bra service

28 mai 2026

Hej Bo,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Köp er tv från Marc - Nacka Forum

Marc från Nacka forums butik är anledningen till att vi köpte vår tv.
Imponerade hur kunnig han var inom sitt område.

24 mai 2026

Hej Andre,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Nacka Forum gjorde så starkt intryck och att den goda kunskapen hjälpte er i valet av tv.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av detta.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Hade förbeställt en skrivare för att…

Hade förbeställt en skrivare för att det skulle gå fort att hämta men den fanns inte i kassan så jag behövde gå till data avdelningen och vänta länge.

24 mai 2026

Hej Maria,

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse, även om det i det här fallet rör sig om något vi behöver förbättra.

Det är givetvis inte vår målsättning att du som kund ska behöva vänta extra länge när du har förberett ditt köp i förväg. Vi vill att det ska vara effektivt att handla hos oss och vi kommer att se över hur vi kan kommunicera bättre internt i butiken för att undvika liknande situationer framöver.

Hej Gunvor,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Nacka. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden om det trevliga bemötandet.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Nacka var så bra.

Hej Hans,

Tack för de fina orden om kompetensen och teknikintresset.

Det är väldigt uppskattat att höra att upplevelsen i varuhuset gav ett så gott intryck.