POWER.se - Sundsvall Avis 2 038

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Gesällvägen 11, 857 53 Sundsvall, Skönsberg, SE

Finns det ens något bättre ställe att bemötas på de fina sättet som man gör här på POWER i Sundsvall. Jag har fått hjälp av en kille 2 gånger vid 2 olika tillfällen. Han heter Mattias och haft så bra... Voir plus

Lugn och tyst miljö inta massa ljud i lokalen. Uppmärksammad av personal med vänligt bemötande. Smidigt att plocka vara samt bra bemötande i kassan. Om jag skulle slå ner på något så kanske produkt... Voir plus

Försäljaren var väldigt proffsig och lyssnade verkligen på mina önskemål och man kände sig verkligen välkommen inte som man gör oftast av andra företag som försöker sälja sånt man inte vill ha… kommer... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

• Gesällvägen 11, 857 53, Sundsvall, Skönsberg, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Sundsvall

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande

3 juin 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var så trevligt.

Bra Service

2 juin 2026

Hej Jan-Åke,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Fock hjälp snabbt

Fock hjälp snabbt

3 juin 2026

Hej Siw,

Tack för det fina omdömet!

Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp snabbt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Max,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Den va bra lika bra som andra dagar som…

Den va bra lika bra som andra dagar som jag har varit inne handla 🤗

29 mai 2026

Hej Ulrika,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var lika bra som vanligt och att besöket levde upp till förväntningarna.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Försäljningen var mycket bra men sedan…

Försäljningen var mycket bra men sedan vid kassan stud vi ganska länge trots att det var en man vid andra kassan-det var bara vi där- han tittar på oss utan att fråga om vi ska betala och till slut min fru gick till honom och sa att vi skulle betala då kom han, det var inte bra, hälsningar

29 mai 2026

Hej Wieslaw,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt fint att höra att försäljningen upplevdes som mycket bra. Samtidigt förstår jag att avslutet vid kassan drog ner helhetsintrycket när ni fick vänta trots att det fanns personal på plats.

Den typen av upplevelse är viktig att fånga upp, och din återkoppling betyder mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag tycker att säljaren såg mig som…

Jag tycker att säljaren såg mig som kund. Han ställde rätt frågor och var lyhörd vad jag som kund ville köpa. Jag kommer 100% köpa mina grejer hos denne säljare och butik.

1 juin 2026

Hej Thorbjörn,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du kände dig sedd och lyssnad på i butiken. Den typen av upplevelse betyder mycket, och det är extra kul att höra att både rådgivningen och servicen träffade helt rätt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Bra.

Mycket bra.

Hi Daniel,

Thank you for sharing your review and your order reference number.

I can see this is connected to order Elguide-71850453959, but there is no specific question or issue included in your message.

If you would like help, please reply with a short description of what you need assistance with, for example:
- checking your order status
- a delayed delivery
- missing order confirmation
- incorrect order details

If your question is about the order status, you can also check it by:
- logging in to your [MyPOWER account](https://www.power.se/mypower/login/) and opening your latest orders
- using the order status link in your confirmation email

If you have not received the confirmation email, please also check your spam or junk folder.

Trevlig personal

Trevlig personal, bra service, bra produkter.

25 mai 2026

Hej Malin,

Tack för de fina orden om varuhuset i Sundsvall.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde trevlig personal, bra service och bra produkter.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Maine,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Köpet gick ganska smidigt

Köpet gick ganska smidigt, vi visste vad vi skulle ha. Men upplevde att personalen (2 olika) inte var så tydliga och ”rapp” på ärendet när vi skulle komma och hämta reservationen som vi gjort på nätet.

23 mai 2026

Bra personal

Hej Ulf,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Sundsvall var så bra och att personalen gjorde ett starkt intryck.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Klockren upplevelse.

Bra bemötande.

24 mai 2026

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var klockren och att bemötandet uppskattades.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Mycket dålig kundupplevelse

Det var det krångligaste, mest kompliserade snack med en säljare jag nånsin haft. Det vore önskvärt att ni lärde säljare att lyssna på en kund och därigenom lämna info som kunden ev kan behöva. Detta var den sämsta kundupplevelse jag haftnågonsin

Hej Sven,

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss. Vi beklagar verkligen att ditt möte med vår säljare inte blev som förväntat och att kommunikationen kändes krånglig.

Det är oerhört viktigt för oss att våra medarbetare lyssnar på våra kunder och ger den vägledning som behövs, och det är tydligt att vi inte har nått ända fram i det här fallet. Vi tar din feedback vidare internt för att vi ska kunna förbättra vårt bemötande och säkerställa att vi kommunicerar på ett tydligare och mer lyhört sätt framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Allt gick bra fort och smidigt!

Allt gick bra fort och smidigt!

26 mai 2026

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att allt gick bra, fort och smidigt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Bra service

23 mai 2026

Hej Marie,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Hej Tony,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra och vänlig service. Sådant uppskattas verkligen.

Blev väl omhändertagen

Blev väl omhändertagen. Hade tänkt köpa en Electrolux, men tyvärr saknades fabrikatet i sortimentet.

21 mai 2026

Hej Maj-Britt,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att du blev väl omhändertagen i varuhuset.

Tråkigt bara att just Electrolux inte fanns i sortimentet vid tillfället, men det är fint att upplevelsen ändå var så pass bra.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hade förväntat mig sängt pris på demo…

Hade förväntat mig sängt pris på demo varan. Personal va trevlig och servicen va det heller inget fel på

24 mai 2026

Hej Ena,

Tack för att du delar med dig.

Vad bra att bemötandet och servicen kändes bra.

När det gäller demovaror kan jag inte bekräfta att det alltid finns ett sänkt pris, men jag förstår att du hade hoppats på det.

Om du vill få det bedömt närmare kan du kontakta kundtjänst direkt så kan de hjälpa vidare med just den delen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En savoir plus sur les différents types d'avis.