Finns det ens något bättre ställe att bemötas på de fina sättet som man gör här på POWER i Sundsvall. Jag har fått hjälp av en kille 2 gånger vid 2 olika tillfällen. Han heter Mattias och haft så bra... Voir plus
Lugn och tyst miljö inta massa ljud i lokalen. Uppmärksammad av personal med vänligt bemötande. Smidigt att plocka vara samt bra bemötande i kassan. Om jag skulle slå ner på något så kanske produkt... Voir plus
Försäljaren var väldigt proffsig och lyssnade verkligen på mina önskemål och man kände sig verkligen välkommen inte som man gör oftast av andra företag som försöker sälja sånt man inte vill ha… kommer... Voir plus
Gesällvägen 11, 857 53, Sundsvall, Skönsberg, Suède

Demande des avis aux clients
Den va bra lika bra som andra dagar som jag har varit inne handla 🤗

Réponse de POWER.se - Sundsvall
Försäljningen var mycket bra men sedan vid kassan stud vi ganska länge trots att det var en man vid andra kassan-det var bara vi där- han tittar på oss utan att fråga om vi ska betala och till slut min fru gick till honom och sa att vi skulle betala då kom han, det var inte bra, hälsningar

Réponse de POWER.se - Sundsvall
Jag tycker att säljaren såg mig som kund. Han ställde rätt frågor och var lyhörd vad jag som kund ville köpa. Jag kommer 100% köpa mina grejer hos denne säljare och butik.

Réponse de POWER.se - Sundsvall
Köpet gick ganska smidigt, vi visste vad vi skulle ha. Men upplevde att personalen (2 olika) inte var så tydliga och ”rapp” på ärendet när vi skulle komma och hämta reservationen som vi gjort på nätet.
Det var det krångligaste, mest kompliserade snack med en säljare jag nånsin haft. Det vore önskvärt att ni lärde säljare att lyssna på en kund och därigenom lämna info som kunden ev kan behöva. Detta var den sämsta kundupplevelse jag haftnågonsin

Réponse de POWER.se - Sundsvall
Blev väl omhändertagen. Hade tänkt köpa en Electrolux, men tyvärr saknades fabrikatet i sortimentet.

Réponse de POWER.se - Sundsvall
Hade förväntat mig sängt pris på demo varan. Personal va trevlig och servicen va det heller inget fel på