POWER.se - Sundsvall Avis

2 125
TrustScore 4.5 sur 5

Gesällvägen 11, 857 53 Sundsvall, Skönsberg, SE

Jag hade lagt en order och en mycket duktig säljare gick igenom min order och tittade på alternativ så att allt skulle bli så bra som möjligt för mig som kund(köpte en integrerad diskmaskin). Kommer a... Voir plus

Den övergripande upplevelsen var bra. Jag noterade att den medarbetare jag interagerade med, gällande frågor om en övervakningskamera, inte besatt någon som helst kunskap om produkten. Vilket ledde ti... Voir plus

Påminnelse om uthämtning av vara inom 24 Tim. Inte möjligt för mig. Försökte ringa butiken. Telefon avstängd helg. Försökte få kontakt via kundtjänst mail o chat - ingen åtgärd över helgen. Måndag f... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

• Gesällvägen 11, 857 53, Sundsvall, Skönsberg, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Sundsvall

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 125)

15 654 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Vasile,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att servicen var så bra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Fick snabbt hjälp av trevlig och…

Fick snabbt hjälp av trevlig och hjälpsam personal .

3 mai 2026

Hej Andreas,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att hjälpen kom snabbt och att bemötandet upplevdes som trevligt och hjälpsamt.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Finns det ens något bättre ställe att…

Finns det ens något bättre ställe att bemötas på de fina sättet som man gör här på POWER i Sundsvall. Jag har fått hjälp av en kille 2 gånger vid 2 olika tillfällen. Han heter Mattias och haft så bra tålamod samt kundservice. Riktig bra personal. Det finns ju såklart andra personal som också är bra och kunniga men inte lika bra som Mattias. Däremot finns det en grabb vid 20-30 års åldern som pratar snabbt och är otrevlig. Han svarar inte ens ett hej tillbaka och han vara medveten att man sa hej till honom.

3 mai 2026
Avis spontané

Hej Mahmood,

Tack för att du delar med dig. Det är väldigt roligt att höra att du har fått så fint bemötande i Sundsvall och att hjälpen har känts både tålmodig och kunnig.

Det uppskattas också att du lyfter att upplevelsen inte har varit densamma med all personal. Sådan återkoppling är värdefull och hjälper oss att förstå både vad som fungerar riktigt bra och vad som behöver bli bättre.

Trevlig

Trevlig, hjälpsam och att vi fick hjälp direkt av säljaren. Flera ur personalen hälsade oss välkomna.

2 mai 2026

Hej Maria,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt och att hjälpen kom direkt. Att flera i personalen välkomnade er betyder mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Var tvungen att ta kontakt med…

Var tvungen att ta kontakt med butikspersonalen för dom var fullt upptagen med sin telefon

30 avril 2026

Hej Björn,

Tack för ditt omdöme. Personal upptagen med telefon istället för att hjälpa är fel, det ska vara prioritet på service.

Din input är värdefull för att skärpa rutinerna. Vi lovar bättring!

Felix på POWER! ⚡️

Trevlig försäljare som hjälpte till.

Bra pris på varan, trevligt bemött.

1 mai 2026

Hej Stellan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp i butiken, och att du dessutom var nöjd med priset.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Trevlig och kunnig personal.

Trevlig och kunnig personal.

30 avril 2026

Hej Stefan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bra och snabb service och fint…

Bra och snabb service och fint bemötande 😊👍

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och snabb service samt ett fint bemötande.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hej Sven,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i kassan var så trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Hej jörgen,

Tack för de fina orden. Det uppskattas verkligen att höra!

Sådant här gör dagen lite bättre, och vi är glada att du hade en så bra upplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Förjävla bra

Förjävla bra

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är riktigt kul att höra att upplevelsen var så bra.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevligt bemötande och topp service

Trevligt bemötande och topp service

28 avril 2026

Hej Jan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket präglades av trevligt bemötande och topp service. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Lugn och tyst miljö inta massa ljud i…

Lugn och tyst miljö inta massa ljud i lokalen. Uppmärksammad av personal med vänligt bemötande. Smidigt att plocka vara samt bra bemötande i kassan.
Om jag skulle slå ner på något så kanske produkt kunskap utvecklas, men man kan inte kräva att man skall kunna hela sortimentet. Men jag lämnade butiken med två produkt köp.

27 avril 2026

Hej där,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som lugnt och smidigt, med vänligt bemötande och en enkel köpupplevelse hela vägen till kassan.

Tack också för den nyanserade kommentaren om produktkunskap. Den typen av synpunkt är värdefull.

Bra bemötande

Bra service och bra bemötande

24 avril 2026

Hej Leif,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett bra bemötande i Sundsvall. Sådant uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bra känsla för mitt behov!

Bra känsla för mitt behov!

Hej Anna,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen kändes träffsäker och hjälpsam.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Dåligt då man beställer en specifik…

Dåligt då man beställer en specifik färg och kommer hem så är färgen helt annat

21 avril 2026

Hej Mikael,

Tack för att du berättar. Fel färg istället för den specifika du valde är inte okej.

Vi lovar att skärpa våra processer. Tack för att du säger till!

Felix på POWER! ⚡️

Trevlig kunnig personal

Trevlig kunnig personal

22 avril 2026

Hej Catarina,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som både trevligt och kunnigt.

Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Trevligt bemötande och bra hjälp med…

Trevligt bemötande och bra hjälp med att hitta det jag tänkte köpa.

23 avril 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp i butiken.

Bra service.

Bra service, trevliga försäljare.

24 avril 2026

Hej Andreas,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen uppskattades och att besöket gav ett så bra intryck.