Torpavallsgatan 4D, 41673 Göteborg, Västra Götalands Län, SE
Snabb och hjälpsam personal. Jag köpte en mikrovågsugn och från att komma in i affären, få hjälp att finna apparaten, betala och komma ut igen tog det mindre än fyra minuter! Mikron fungerar alldel... Voir plus
Ombedd att hämta min webborder på avdelningen som har min sorts varor. Ingen personal synlig i butiken alls förutom i kassan. Får den hjälp jag behöver av den proffsiga säljaren i kassan, allt gott. B... Voir plus
Torpavallsgatan 4D, 41673, Göteborg, Västra Götalands Län, Suède

Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.se - Torpavallen
Tjejen som hjälpte mig var fantastisk, följde med, visade den produkt jag ville ha samt hämtade annan personal som kunde besvara en helt annan fråga om en 6 år gammalQledTV, som fått skärmbränning. Köper gärna ny TVgenom Power när det är dags.

Réponse de POWER.se - Torpavallen
Förfärligt, knappt ngn kund i butiken men ändå ingen hjälp att få. Efter 15 minuter då jag nästan var beredd att lämna fick jag hjälp. Väl i kassan gick det undan på ett bra sätt men nej, dit hoppas jag slippa att gå tillbaka. Visserligen var butiken under ombyggnad men ändå…

Réponse de POWER.se - Torpavallen
Billigt, bra och lätt att handla.
Men viss personal i Högsbo som skryter med 7 år inom telekom bör läsa på att även en router från ASUS klar mesh teknik för wifi

Så tråkigt bemötande
Kommer nog dröja tills jag handlar hos er igen
Mvh Robban

Réponse de POWER.se - Torpavallen
Helt nöjd med besöket skulle bara titta på en IPad och efter all information och trevlig bemötande från Philip (Torpavallen) kom jag ut med ny IPad 😊

Réponse de POWER.se - Torpavallen
Något lång leveranstid och begränsade batalmöjlogheter

Réponse de POWER.se - Torpavallen
VARNING för att teckna abonnemang Jag köpte mobil till min son och blev lovad 1000 kr rabatt samt lägre kostnad om jag tecknade abonnemang hos Tele2 via Power. Efteråt fick jag en mycket högre faktura än vad som sagts i butiken.och den person som har gjort detta heter Albin A utlands utseende .jobbar på Power torpavallvägen
När jag försökte få hjälp skyllde Power på Tele2 och Tele2 skyllde tillbaka på butiken. Ingen ville ta ansvar och jag fick springa fram och tillbaka utan lösning.
Väldigt dålig kundservice och vilseledande information vid försäljning.
Mikron fungerar alldeles utmärkt, förresten.