Köpa tv var lätt toppenservice. Köpte glaskanna till min mockamaster bryggare, bråttom fel kanna. Tillbaka i butik för att byta men rätt modell på kanna hade ni inte. Hänvisade till nätet att bestä... Voir plus
Var ute efter en blender, fick fantastiskt bemötande, rätt produkt för mitt behov samt frågor om fler behov som ledde till ytterligare behovs köp som jag annars fortsatt skjuta på framtiden. Har nu oc... Voir plus
Marknadsgatan 5D, 904 22, Umeå, Teg, Suède

Demande des avis aux clients
Hade reserverat produkten till ett pris. När jag skull hämta TV:n skulle de ha betalt för kalibrering då det var sista apparaten och den var kalibrerad. Borde ha framgått på webbn.

Réponse de POWER.se - Umeå
Hej, Jag tyckte att varan jag köpte var inget fel på. Jag är helt nöjd. Däremot var jag inte alls nöjd med kassören/säljaren. Han försökte/eller snarare lyckades "lura" mig. Han försökte lura mig att köpa försäkring på ett ofint/oproffsigt sätt. Jag gick tillbaka nästa dag och hans kollega försökte rätta till det. Det slutade helt OK o hon bad om ursäkt för hans agerande men min känsla kvarstår. Man lurar inte sina kunder o absolut inte stamkunder. Mycket tråkig upplevelse
Välingen/Ibbe

Réponse de POWER.se - Umeå
Det var fel på skylten det stod 450kr batterierna jag köpte fick jag säga till att det var -25% som stod på en stor skylt

Réponse de POWER.se - Umeå
Sa att kalibrering av tv skulle ingå då det var kampanj på Lg så kommer jag till kassan och ska betala, då är det samma pris fast jag skulle få avdrag för min gamla tv jag lämnade in med 1500kr då sa han att vi kvittade kalibreringen mot priset du skulle fått för din gamla tv, men han sa till mig att kalibreringen ingår då det är kampanj, men det gjorde den ju uppenbarligen inte, rent lureri. Blir inte mer Power för mig, går till netonnet ist framöver. Berättade det på jobbet och de sa att dit går jag inte någon fler gång, så kan man inte göra, vad fult.

Réponse de POWER.se - Umeå
Dom som kom och installerade maskinen och skulle föra bort den gamla plus en torktumlare klarade inte hela jobbet skulle sicka hit en elektriker vilket inte hände heller allt felkopplat så jag står lika förbaskat med en maskin som inte funkar som den ska!!

Réponse de POWER.se - Umeå
Köpa tv var lätt toppenservice.
Köpte glaskanna till min mockamaster
bryggare, bråttom fel kanna. Tillbaka i butik för att byta men rätt modell på kanna hade ni inte. Hänvisade till nätet att beställa själv. Önskar att ni hade service att ha den kannan hemma eller att erbjuda er att beställa till butiken.
Köpte min mockamaster bryggare hos media markt.

Réponse de POWER.se - Umeå
Väldigt trevlig säljare kom spontant och hjälpte mig och förstod precis mitt behov. Inget onödigt säljsnack.

Réponse de POWER.se - Umeå
Fint bemötande och trevlig, hjälpsam personal.

Réponse de POWER.se - Umeå
Hämtade en förbeställd pryl.
Inget upphetsande. Väldigt ung personal, utom en gråhårig man på vitvaror. Så ledsen ut men klöckte fram tjena.

Réponse de POWER.se - Umeå
Bra pris, bra produkt, hade ingen direkt kontakt med personalen men hon u ladan hälsade iaf

Réponse de POWER.se - Umeå
Butiken välplanerad, enkelt att hitta det man behöver. Vänlig personal.

Réponse de POWER.se - Umeå
En savoir plus sur les différents types d'avis.