Bij elke aankoop die ik gemaakt heb bij Prepaidkeys, is het allemaal gegaan zoals het hoort. Je koopt een spel aan en krijgt onmiddellijk daarna een mail met de nodige gegevens en enkele minuten later... Voir plus
PrepaidKeys
Lisez les avis des autres
Was initieel een beetje skeptisch vanwege de lage prijzen, maar na het kopen van een Sims 4 uitbreidingspakket kreeg ik vrijwel direct de key in de mail om via Origins het spel te downloaden. Alles we... Voir plus
Meerdere keren wat gekocht en zonder problemen. Gelijk bericht bij aankoop. Mijn kinderen super blij. Volgende keer weer.
Sims 3 starterspakket besteld. Codes direct via mail ontvangen. Een code leek niet te werken maar via mail goed geholpen. Mogelijk punt van verbetering is de handleiding aan te passen voor mac. Sch... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Top!
De keys zijn erg goedkoop vergeleken met de andere webshops, dus alvast een goede pluspunt! Verder komt de email op tijd aan en is het duidelijk. Dus ik ga zeker vaker van deze webshop gebruik maken!
Zeer goed
De key kwam direct binnen via de mail en werkte gewoon voor een zeer lage prijs. Zou ik zeker aanraden.
snel handig en voordelig
binnen een minuut mn keycode binnen, en binnen een kwartier speelde ik al voor een fractie van de steam prijs!
Snel en netjes
Snelle en nette services. Je ontvangt direct de code in je mail. Duidelijke handleidingen
Sims4 uitbreidingspakket
De Sims4 Stedelijk leven bij Origin zelf net geen €40. Hoe ze het doen weet ik niet maar hier kostte dit pakket nog €27 :-)
Binnen een paar seconden na de bestelling de mail met code. Werkte direct. Ging beter dan gehoopt!
Snel en efficiënt
Goede, snelle service. Ik kon betalen met iDEAL en had binnen 10 seconden de Steam-code in mijn email. Heel erg tevreden, en ga hier zeker weer bestellen.
Super snelle service
Het bestellen gaat makkelijk en snel, na betaling heb je super snel de productcode in de mail.
Zeer snelle levering!
Binnen 5 minuten kon ik met de ontvangen code het spel al downloaden!
Super service.
Duidelijk, snel en goedkoop. Ga hier zeker nog een keer gebruik van maken.
Goede snelle levering
Na bestelling gelijk email ontvangen met code. Minuut later al spel aan het downloaden. Kortom snel en goedkoper dan via steam.
Geen enkele op- of aanmerking!
Ik had een uitbreidingspakket van de Sims 4 gekocht en kreeg vrijwel direct de code naar mijn e-mail toe gestuurd om het spel te spelen. Die deed het ook direct.
En wat een prijs! Echt aanzienlijk goedkoper dan andere (online)shops.
Gewoon een goede shop met een goede, snelle service.
Snel, veilig en betrouwbaar.
Van de week de sims 3 besteld. Deze was op voorraad, zodra je betaald had kreeg je de code in je mailbox. Het scheelt enorm qwa prijs als je de cd's koopt in de winkel. Zeker een aanrader, en kom zeker terug op deze site.
geweldige klantenservice en directe levering
ik heb gta v en rise of the tomb raider gekocht. meteen kreeg ik de codes binnen en toen ik ze invulden werkte alleen rise of the tomb raider. ik stuurde om elf uur savonds een mail en kreeg meteen antwoord dat ik gta op rockstar moest invullen in plaats van op steam.
Goedkoop en snelle service
Goedkope keys en snelle levering.
Zou het iedereen aanbevelen
Heel tevreden
De codes die ik had besteld kwamen meteen binnen, maar de bestanden waren onleesbaar. Dit is vervolgens supersnel en netjes opgelost door Prepaidkeys, die mij alsnog de juiste codes mailde.
Ik kom hier zeker terug!