De winkel is prima qua assortiment en de prijzen zijn ook betaalbaar.Waar ik mij wel aan erger zijn de lange wachttijden bij de kassa.Mensen komen spullen terugbrengen wat zeker 10 minuten duurt.Da... Voir plus
Lisez les avis des autres
Primark is a really nice kind fair priced shop. Excellent value, but unfortunately it is not suitable for the new European crime ridden society. The new Europeans are well organised and know every... Voir plus
Binnen 24 uur een broek geprobeerd te ruilen voor een grotere maat. Kassabon was helaas niet meer voor handen. Netjes bankafschrift met alle relevante gegevens laten zien. Ruilen onmogelijk. Ook de zo... Voir plus
Voor een normaal bedrag een stapel kleding uitgezocht, kom ik bij de kassa in Primark Hoog Catherijne , word ik door ee Engelstalige medewerker afgesnauwd ' we werken niet met Rabobank' zodra ze mn r... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
I don't get my money back after returning 2 items to them after 2 weeks
If I can choose for 0 star, I would. After 10 working days, 14 days including weekends, I haven't received yet the money in my bank acct. after returning 2 items. I went to the store and talk to manager telling me not their responsibility to trace where the money is.
Zeer slechte winkel
Zeer slechte winkel. Op de eerste verdieping zijn de kassa's en de paskamers gesloten. Ben weer naar buiten gelopen naar een andere winkel. Ik ga daar nooit meer heen.
zonder kassabon kan je tegenwoordig…
zonder kassabon kan je tegenwoordig niet meer ruilen/retourneren, voorheen kon dit nog met een bankafschrift zolang de kaartjes nog maar aan de artikelen zat. Terug in de tijd schijnbaar en geen digitaal tijdperk waar ze in leven.
Extreem slecht
Extreem slecht. Ik kom er al vanaf dat de winkel er is ik heb een sport legging gehaald sta bij de kassa ik wil de broek ruilen tegen Slippers ik haal de broek uit de tas en trek het kaartje mee er af zegt dat domme wijf achter de kassa dat ik hem niet meer kan ruilen want het kaartje is er nu af en dat kunne ze niet meer terug nemen ik mag tog hopen dat je er letterlijk in stikt gaat ze eindelijk de manager er bij halen die komt even en zegt sorry kaartje is er af staat duidelijk op de bon ik kon niet eens zegge dat het net was gebeurd met uit de tas halen
Het is maar goed dat de kassières per…
Het is maar goed dat de kassières per uur betaald worden was het per kledingstuk zouden ze verrekte weinig verdienen! Nederlands praten homaar! Wel met elkaar in een taal dat je denk waar the f komen die vandaan! Ze weigeren gewoon nederlands te praten!
Ik heb ze meer dan 10 keer gebeld bij…
Ik heb ze meer dan 10 keer gebeld bij alle websites Rotterdam den haag en Zoetermeer of ze nemen niet op of ze hangen op
Wat een slechte service zeg die…
Wat een slechte service zeg die klantenservice online.
Herhaaldelijk dezelfde mails en je komt geen steek verder!
Doe wat aan jullie personeel, school ze bij!
slechte kwaliteit
Alles wat ik koop, is binnen een paar dagen kapot. Ook al doe ik er heel zuinig mee.
Prijzen zijn wel ok, maar met deze kwaliteit niet.
Geen enkel ster waard
Geen enkel ster waard! van alle kanten heel slecht. Geen respect voor de klant, ging gisteren de kassa's een na een dicht terwijl waren er nog veel klanten in de rij. Ik vraag me af, wat doet zo'n directeur dan in een winkel!!!!!
MAAK DIE STOMME BROEKEN LANGER
MAAK DIE STOMME BROEKEN LANGER. Ik ben 184 en al die broeken van jullie komen nog net over mn onderbroek om het zo maar te zeggen. Doe er is wat aan er zijn ook lange vrouwen
Retour pinnen duurt dagen
Ik vind een artikel retour pinnen veel te lang duren. Je wacht dagen op je geld.
Primark eindeloos wachten voor de kassa
Primark, maar een beetje vroeg gegaan gezien de te verwachten drukte, maar ik stond in een rij van 30 mensen en 2 open kassa’s. >25 minuten wachten…voortaan toch maar weer naar C&A!
Primark schoenen stuk na enkele dagen
Primark verkoopt schoenen die na enkele dagen al stuk zijn. (In dit geval converse-style sneakers).
Wie bewaart er nog bonnetjes? Ik niet. Ik vertrouwde erop dat winkels geen ROMMEL verkopen (kartonnen schoenen).
Vervolgens mag ik alleen eenzelfde paar uitkiezen. Whatever. KOOP GEEN SCHOENEN BIJ DE PRIMARK!
Beste primark marketingafdeling: Deze slechte review kost jullie meer dan de 8 euro teruggeven aan mij. Kijk eens naar winkels als de Action of de Kruidvat, die nemen spullen uit service gewoon terug op basis van het verhaal van de klant.
Niet alleen omdat ze klanten willen behouden, maar omdat ze weten dat de troep verkopen. Zelfkennis zou ook jullie sieren.
WAARDELOOS ECHT WAARDELOOSde
WAARDELOOS ECHT WAARDELOOS.
IK BEN NOG NOOIT ZO BEHANDELD IK HEB EEN AANKOOP GEDAAN VORIGE WEEK. HET VERKEERDE BONNETJE WEG GEGOOID. IK HEB GEPIND HEB HET NETJES GEVRAAGD. JE KAN ZIEN DAT HET EEN AANKOOP IS VAN EEN PAAR DAGEN GELEDEN. PRIJSKAART ZIT ER AAN VAST. MAAR NEE TROEP BEHANDELING
Primark te Utrecht is zo associaal om…
Primark te Utrecht is zo associaal om de telefoon niet op te nemen. Paar dagen lang probeer ik ze te bereiken en geen gehoor. Maar ander filialen wel. Waarom nemen mensen van Utrecht nooit op!!??? Word altijd na paar keren overgaan weggedrukt.
Ze zijn niet eens 1 ster waard!
Wat een waardeloos bedrijf.
Mijn zus en ik hadden toevallig hetzelde kleertjes voor mijn kleine gekocht. Echter had zij geen bonnetje en ik toevallig nog wel, maar die was 1 dag verlopen. Eerst liep ik naar een manager en legde ik het probleem uit en toen zei ze dat het geen probleem is, dat geruild kan worden. Ik dus kleertjes uitgezocht en 15 min in de rij gestaan totdat ik EINDELIJk aan de beurt ben en wordt door een andere leidinggevende gezegd dat het niet kan. Weer mijn verhaal gedaan en uitgelegd dat die andere leidinggevende toestemming hiervoor gegeven heeft. Mij werd kwalijk genomen dat ik niet bij andere afdeling afreken, waar die leidinggevende stond. Moest ik mezelf weer gaan verdedigen dat ik nu in kinderafdeling sta en mij logisch leek ook.hier af te rekenen! Op geen enkele wijze werd ik geholpen, dus moest ik weer naar die andere leidinggevende.
Ik zei dat ik een kwartier lang in de rij heb gestaan en ik uiteindelijk niet geholpen werd vanwege 1 dag verlopen kassabon. En toen zei ze, oh ja dat kan indd niet. Mijn vraag aan haar direct, kon je dit niet in het begin zeggen, voordat ik andere kleertjes uitgezocht heb en een kwartier lang in de rij heb gestaan?! Ik heb netjes mijn verhaal gedaan en gevraagd of het mogelijk was, jij zei dat het ok is en vervolgens oeps, foutje?! Tuurlijk krijg ik geen reactie en word niet meer geholpen. Officiële klacht ingediend bij het hoofdkantoor, Enige reactie die ik krijg; Mevrouw ik wil u verwijzen naar onze retour en ruilbeleid. Graag zou ik willen weten op welke datum tijdstip en filiaal u bezocht hebt, zodat desbetreffende leidinggevende door hogere leidinggevende op aangesproken kan worden. Beste medewerker van het hoofdkantoor: Ik heb nooit naar retour en ruilbeleid van de winkel gevraagd, maar mijn frustratie geuit over het gedrag van de leidinggevende en gevraagd naar een oplossing voor mijn probleem.
Ze bieden geen oplossing voor het ongemak, maar willen wel alles weten over desbetreffende leidinggevende. Zelf wel beter van worden, maar een klant tegemoet komen willen ze zeker niet!
Primark, jullie weten niet wat klantvriendelijkheid is, jullie hebben een waardeloze klantenservice zowel in de winkels als op hoofdkantoor.
Useless manager, young staff is quite nice.
I had bought a mug which turned out to be broken. The old witch manager said that if it had been broken, I would have returned it the next day, which is nonsense, I have been a personal shopper for many years and I was within the time frame. Haven't come across someone so daft in years. She can put the broken mug where the sun don't shine.
Ik koop af en toe in Amsterdam
Ik koop af en toe in Amsterdam, maar omdat je nu niet kunt passen moet ik soms iets terug brengen.
Retourpinnen duurt onwijs lang, je wacht dagen op je geld. Dat vind ik een groot nadeel.
Super slechte ervaring met personeel
Super slechte service van het winkelpersoneel ! Paskamers waren niet open ! Bepaalde personen werden niet op hun mondmaskerplicht gewezen en mochten wel kledij passen terwijl anderen zoals wij dit niet mochten. Bepaalde mensen mochten zelfs hun broek uitdoen en een nieuwe passen terwijl wij nog zelfs niet over onze eigen kledij een T-shirt mochten passen. We werden aangeraden alle artikelen te kopen, in een andere winkel op de Meir ze te gaan passen en dan ze terug te brengen nr Primark wanneer ze niet pasten. Mij zien ze hier nooit meer terug
Vandaag geweigerd bij de Primark…
Vandaag geweigerd bij de Primark alexandrium, omdat ik geen mondkapje op had. 3 andere met mij hadden deze wel op. Netjes uitgelegd dat ik COPD heb en dus geen mondkapje op kan. Mocht niet baten en ik moest dat zien te bewijzen. Geen zin in een discussie dus ben maar weg gegaan. Voor mij de laaste keer hier. Nergens anders problemen mee gehad
En savoir plus sur les différents types d'avis.