Alt i alt bra. Fikk redusert renta, og bytta forsikring etter at jeg fikk et oppdatert mottilbud. Lenge siden sist jeg hadde sjekka og var vist ikke helt dekka etter dagens situasjon. Ble litt dyrere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var litt skeptisk i starten, men jeg har fått veldig god oppfølging av Prismatch og blitt ringt av flere av deres samarbeidspartnere. Det er ikke alle som har kunne gitt meg bedre pris, men på reg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjempe konsept, kjenner meg virkelig ikke igjen i de negative kommentarene. Har fått god hjelp og de kommer raskt tilbake med svar ang spørsmål.
L'entreprise a répondu
Ble kontaktet av Prismatch som ønsket å skaffe vår bedrift bedre avtaler med våre leverandører, og prisgaranti dersom de kunne spare oss penger. Jeg forklarte hva bedriften drev med, og hvilke leve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prismatch utfordrer dine leverandører! Vi sørger for at du sikrer en best mulig pris på dine avtaler. Med våre tjenester får du skreddersydde anbefalinger som hjelper deg å spare på alt fra daglige tjenester til større kjøp.
Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Utrolig passivt. Meldte meg på i februar. Så langt har jeg forhandlet ned omtrent alle prisene selv. Har kontaktet Prismatch flere ganger og spørt om fremgang....."de jobber med saken". Bortkastet penger på en tjeneste du fint kan utføre selv... vi får se om det endrer seg etter hvert....

Réponse de Prismatch
Dei vil stikke av med rentekuttet ditt.
kanskje du kan spare pengar på det, men ideen er at fyrst skal dei ha pengane sine, so etter det kan du kanskje få eitkvart.
Genialt, men uetisk.

Réponse de Prismatch
Selv om jeg ikke betalte mye fra før, fikk jeg en fin besparelse.

Réponse de Prismatch
Har på to uker spart en god del mer enn hva det har kostet. Rask oppfølging, og hyggelige folk.

Réponse de Prismatch
Endelig godt norsk alternativ som fungerer

Réponse de Prismatch
Har spart på både strøm og mobil, så er fornøyd

Réponse de Prismatch
Enkelt og brukervennlig. God besparelse så langt.

Réponse de Prismatch
Lett, oversiktlig og sparer meg tusenvis av kroner. Fantastisk tjeneste!

Réponse de Prismatch
Jeg fikk redusert flere av mine faste kostnader betydelig og fikk en god oversikt for mitt selskap.
Litt treg oppstart men det ble veldig bra når jeg fikk svar! Det var verdt litt ventetid 😊
Anbefales!

Réponse de Prismatch
Jeg brukte Prismatch til å finne bedre avtaler til selskapet mitt. Dette fungerte veldig bra og jeg fikk umiddelbart bedre dealer enn jeg hadde. Veldig fornøyd med hvor effektivt det funker!

Réponse de Prismatch
Forhandler ned rente/strøm etc. For deg som beskrevet til en fast månedspris. Grei tjeneste å ha hvis du vil slippe å tenke på slikt.

Réponse de Prismatch
Veldig enkel og ryddig tjeneste som ga meg billigere mobil - og strømavtale! Anbefales!

Réponse de Prismatch
Pågående telefonselger. Nettsiden til selskapet manger både adresse, organisasjonsnummer og noe som helst informasjon om selskapets historie. Dette er kanskje ikke så rart for hvis man undersøker nærmere og går inn på proff.no så ser man at de to som driver dette selskapet også driver en hel haug med andre nyopprettede selskaper.