Een artikel besteld via de Jungheinrich Profishop NL Dit artikel ging kapot en heb zodoende contact gezocht met Jungheinrich Profishop NL om een vervangend onderdeel te bestellen. Garantie is niet e... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
De aankoop zelf verliep niet goed, zeer traag en uiteindelijk hadden we dit geannuleerd en ontvingen we het geannuleerde artikel alsnog. MAAR!: de service van de zeer behulpzame dame die dit alles vo... Voir plus
Bei Rücksendungen rechtswidriges Verhalten. Es wird eine Wiedereinlagerungsgebühr in Höhe von 12,50 in Rechnung gestellt. Wir haben diese nicht bezahlt. Nach 3x Forderung der Firma haben wir nicht n... Voir plus
Bij Jungheinrich een steekwagen besteld. Keurig betaald. Levertijd zou binnen 3 dagen zijn. Na 1 week een mail gestuurd en de reactie ontvangen of ik al betaald had. Dit bevestigd en een copie overb... Voir plus
In onze webshop vindt u alles voor uw magazijn, werkplaats of kantoor. Bestel online en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en uitstekende service. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en zelfstandigen in Nederland.
H.A. Lorentzweg 3, 2408 AS, Alphen aan den Rijn, Pays-Bas
Een artikel besteld via de Jungheinrich Profishop NL
Dit artikel ging kapot en heb zodoende contact gezocht met Jungheinrich Profishop NL om een vervangend onderdeel te bestellen. Garantie is niet eens bij me op gekomen. De collega die dit destijds op pakte werkt er inmiddels al niet meer en de collega dit toen over nam lijkt er ook niets mee te kunnen. Nu al meer dan 6 maanden geduld gehad met deze partij, nog steeds niets dan woorden, maar daden, ho maar. Wat een belachelijke uitvoering van het fenomeen service. Iets om over na te denken wanneer we weer overwegen om hier iets te gaan bestellen. Uiteindelijk is het gewenste artikel afgelopen week alsnog binnen gekomen, er werden geen kosten berekend en men bleef vriendelijk. Laten we er maar vanuit gaan dat dit een eenmalige samenloop van omstandig betrof.

** Criminele bende !!!!!
Op 07-03 een bestelling geplaatst voor een lekbak (ordernr 25155805) was op voorraad. Bestelling betaald via Ideal krijg ik de order bevestiging is de levertijd 5 weken dus ik heb de order geannuleerd en de bak elders gekocht die sneller kon leveren.
Als de levertijd 5 weken is mag je toch verwachten dat binnen 2 (toen kreeg ik pas de order bevestiging) dagen annuleren voldoende is, maar niet bij boevenclub Jungheinrich!!!
Van de lekbak van 360 euro krijg ik nu nu maar 150 euro terug gestort omdat ze annulering kosten en transportkosten hebben gemaakt voor het wijzigen van de opdracht, dat mogen ze volgens de wet doen werd mij door Lindsey van de "vriendelijke" klantenservice verteld.
Ik heb jaren met Profishop voor ons bedrijf besteld, maar na z'n onvriendelijk/oplichters geintje zal ik er nooit meer wat kopen.
Dus u bent gewaarschuwd maak geen fouten bij Jungheinrich want dat gaat je geld kosten (zeker als je vooruit betaald)

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Niet ontvangen wat er besteld is. In ieder geval deed het niet wat het zou moeten doen. Wanneer er andere artikelnummers worden gebruikt, dien je de klant daarvan op de hoogte te brengen. Daarbij zat er een defect in en is het product gelijk gedemonteerd. Na telefonisch contact verwezen naar de klantenservice. Deze vragen voor een filmpje terwijl aangegeven is dat het al gedemonteerd is. Daarna wordt er achter de leverancier verscholen en mag je het product op eigen kosten naar de leverancier sturen. Hier komen ook nog 30 euro ex. BTW onderzoek en administratie kosten bij. Dat gaat toch echt veel te ver. Ik heb het product niet bij de leverancier gekocht!
De service is verschrikkelijk slecht en gebrekkig. De andere reviews spreken voor zich. Had ik ze maar eerder gelezen.
Koop hier nooit meer iets!

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Jungheinrich is een grote oplichtbende.. enkel en alleen vervoer is al 200euro kosten dan is er nog geen werk geleverd.. schande!

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Bij dit bedrijf een computerkast gekocht, bij levering was de kast helemaal beschadigd. Direct contact opgenomen met Profishop, dit zou opgelost worden en er zou een nieuwe kast komen. Nadat ik de foto's had doorgestuurd werd er verteld dat het mijn eigen schuld was omdat ik de kast niet goed had gecontroleerd.
Uiteindelijk een computerkast mogen bestellen voor de helft van de prijs. Bij levering ging ik eerste kast controleren, dit mocht niet van de leverancier en werd de kast weer meegenomen.
Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt, je wordt gewoon voor de gek gehouden waar je zelf bij staat.
Nu snap ik dat de Google-review maar uit 2 sterren bestaat, dus denk goed na voordat je hier iets besteld......

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Slecht werkende website. Van veel producten mis ik informatie of zijn de foto's niet toereikend. Voordat ik wil bestellen bel ik het telefoonnummer in Nederland (Amsterdam). Ik krijg een Duits sprekende man aan de telefoon die alleen Duits spreekt. Ik vraag naar een Nederlands nummer. Hij geeft mij een nummer en vervolgens blijkt dit een fax nummer te zijn.
Dus ik bel opnieuw. Ditmaal zegt hij dat ik het nummer kan vinden rechts onderaan maar ik vind slechts het nummer waarmee ik hem te spreken krijg. Al pratende met hem, wordt de verbinding verbroken...
Waar is de klantvriendelijkheid?

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Hebben hier een tafelkar besteld die we dringend nodig hadden bij ons bedrijf. Toen hij eindelijk (veel later dan beloofd) binnenkwam zagen we direct dat 1 wiel volledig kapot is, waardoor je er niet mee kan rijden. Direct telefonisch en mail contact gehad op 12-07, foto's gestuurd en al. Ze zouden een wiel nasturen. Het nieuwe wiel hebben we nooit ontvangen, heb meerdere malen gebeld en gemaild en inmiddels 17!! dagen verder nog steeds geen wiel. Aan de telefoon wordt mij doodleuk verteld dat ze moeten wachten op een reactie van de leverancier (want die mailbox zit zo vol dat ze pas reageren na 17 dagen zeker.) En als ik vraag ze even de leverancier te bellen dan kan dit niet, want dit zou niet volgens protocol zijn. Wat een waardeloze shop, ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf.

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Hopeloos, een van de ergste webshops in Europa,
Valse beschrijvingen met valse gewichten en als je er een vraag over durft stellen heb je geen rechten en moet je maar aanvaarden dat je een toestel gekocht hebt onder valse voorwaarden waar je niets mee kunt doen,

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Een bestelling gedaan maar na 2 weken niets meer gehoord.contact leggen is moeilijk en alleen in het duits!hopelijk lukt contact leggen via trustpilot waar ze alle goede reviews vandaan hebben.bijde bedrijven ruiken naar oplichting!!

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Well honey. Don't order here. Je pakket zal nooit aankomen. De klantenservice is slecht te bereiken!
Save the trouble. Bestel ergens anders!
Als je denkt: zo slecht zou het niet kunnen zijn toch? Wel, het is. Nu al maanden op mijn pakket moeten wachten die nog steeds niet is aangekomen. Ik stuur een e-mail waarop ik te horen krijg dat ze het niet op voorraad hebben, waarvan ik dan denk stuur mij een e-mail dan ben ik ervan op de hoogte. Maar dat doen ze niet. Als bedrijf zijn niet professioneel.
Dus als je van plan bent hier iets te bestellen: het is op eigen risico. Don't say these reviews didn't warn you!

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Ik baal ervan dat het zo is dat Jungheinrich het risico volledig bij de klant legt.
Er is inderdaad wettelijk geen recht van retour, maar er wordt in heel duidelijke tabellen en iconen verkeerde informatie over de standhoogte op ladders aangegeven. Er horen 3 sporten boven standhoogte te zijn, niet 2.
Daarom zijn wij nu de dupe: òf de ladders komen vlak voor de voorstelling, òf te laat, òf wij zitten met 4 ladders voor meer dan 600 euro.
Ik zie niet in waarom dit bedrijf het onmogelijk maakt om gewoon te communiceren met leveranciers, in plaats van onmenselijke protocollen, dit levert vervelende situaties op en slechte reviews.
De medewerkster van de klantenservice deed wel haar best, maar er ging buiten haar schuld om teveel tijd overheen om onze deadline te halen.

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Heel jammer dat het artikel wat wij hadden besteld de verkeerde maat had, overigens mijn eigen schuld. Ik wilde het retourneren maar daar zaten hoge kosten aan verbonden en de medewerkster wist ook niet zeker of het mogelijk was. Toen de lekbak maar gehouden en bij een ander bedrijf de juiste maat besteld.

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Super communicatie. Duidelijke afspraken en wederom snel contact.
Aanrader.
Altijd snelle en correcte leveringen tegen scherpe prijzen en bovendien een bijzonder goede en oplossingsgerichte service.
Bij correspondentie worden de lijnen zeer kort gehouden, wordt er prettig gecommuniceerd en worden eventuele kwesties hoog opgenomen en snel opgelost/verholpen.
Sorry, meine Bewertung bezog sich auf jh profishop de.

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
MAAR!: de service van de zeer behulpzame dame die dit alles voor ons hersteld heeft (weer ophalen zonder kosten) verliep MEER dan goed, vlot, goede communicatie en super vriendelijk, zeer correct en betrouwbaar in de afspraken! Vandaar vier sterren omdat de aanloop niet goed was maar voor de afhandeling zou ik er vijf geven.
Een zeer onfatsoenlijk, klant-onvriendelijk en onbetrouwbaar bedrijf dat zich bedient van ordinaire verkooptrucs.
Ze laten op de site een foto van een vitrinekast / publicatiebord zien waar 8 A-viertjes in passen, maar eenmaal bezorgd blijkt dat er slechts met moeite 2 in passen.
Nadat ik hen hiermee telefonisch confronteerde, houden zij zich van de domme, geven zij aan dat de vermelde afmetingen wel kloppen en dat de foto niet leidend is.
Hier is absoluut sprake van misleiding door middel van een foto: die foto is niet zonder reden daar geplaatst!
Als ik zou gaan procederen zou ik zonder enige twijfel winnen, maar de kosten zijn hoger dan de baten.
En dat weten deze lui en ze profiteren hiervan!
Ga NOOIT met die lieden in zee!
Terugsturen zou niet kunnen, stellen zij, omdat ik geen consument zou zijn (recht van retourneren), maar een bedrijf.
Ze verschuilen zich derhalve laf achter rechtsregeltjes.
Dit omdat ik bij de bestelling een e-mailadres van mijn bedrijf heb gebruikt, omdat ik eenvoudigweg geen privé-emailadres heb! Nooit hebben ze me gevraagd of ik de bestelling bedrijfsmatig deed of als niet zakelijke consument. Nooit vroegen ze me om een KvK-nummer, BTW-nummer, etc.
Deze kast is niet bestemd om te worden gebruikt in mijn onderneming, maar hier in onze flat, voor mededelingen aan bewoners. Een zeer teleurstellende ervaring met een bedrijf waar je NOOIT zaken mee moet doen!!! BAH, zó omzet draaien over de ruggen van consumenten, ech
Verrijdbare werktafel besteld, levertijd binnen 10 dagen.
Heeft meer dan 4 weken geduurd....

Réponse de Jungheinrich Profishop NL
Jungheinrich = oplichters and scammers.
We ordered and paid 2 cars for plates. They where never delivered and we lost our money. This company is a scammer. Never order anything here!
Bei Rücksendungen rechtswidriges Verhalten.
Es wird eine Wiedereinlagerungsgebühr in Höhe von 12,50 in Rechnung gestellt. Wir haben diese nicht bezahlt. Nach 3x Forderung der Firma haben wir nicht nur telefonisch, sondern auch schriftlich erklärt, dass man diese Summe nicht zahlen wird und selbst über den Rechtsweg nicht einforderbar sein wird. Dann war endlich Ruhe. Lasst euch also nicht einschüchtern. Ein Privatkunde hat keine Wiedereinlagerungsgebühr zu zahlen. Der Kunde hat laut Fernabsatzgesetz ein uneingeschränktes Rückgaberecht in Deutschland für 14 Tage. Auch brauchen Sie nicht die überteuerten Versandetiketten in Anspruch nehmen. Lassen Sie sich von dieser Firma nicht für nichts Geld aus der Tasche ziehen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.