Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Een artikel besteld via de Jungheinrich Profishop NL Dit artikel ging kapot en heb zodoende contact gezocht met Jungheinrich Profishop NL om een vervangend onderdeel te bestellen. Garantie is niet e... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

De aankoop zelf verliep niet goed, zeer traag en uiteindelijk hadden we dit geannuleerd en ontvingen we het geannuleerde artikel alsnog. MAAR!: de service van de zeer behulpzame dame die dit alles vo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bei Rücksendungen rechtswidriges Verhalten. Es wird eine Wiedereinlagerungsgebühr in Höhe von 12,50 in Rechnung gestellt. Wir haben diese nicht bezahlt. Nach 3x Forderung der Firma haben wir nicht n... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bij Jungheinrich een steekwagen besteld. Keurig betaald. Levertijd zou binnen 3 dagen zijn. Na 1 week een mail gestuurd en de reactie ontvangen of ik al betaald had. Dit bevestigd en een copie overb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de chariots élévateurs

Écrit par l'entreprise

In onze webshop vindt u alles voor uw magazijn, werkplaats of kantoor. Bestel online en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en uitstekende service. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en zelfstandigen in Nederland.

Coordonnées de contact

1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Beter laat dan nooit.

Een artikel besteld via de Jungheinrich Profishop NL
Dit artikel ging kapot en heb zodoende contact gezocht met Jungheinrich Profishop NL om een vervangend onderdeel te bestellen. Garantie is niet eens bij me op gekomen. De collega die dit destijds op pakte werkt er inmiddels al niet meer en de collega dit toen over nam lijkt er ook niets mee te kunnen. Nu al meer dan 6 maanden geduld gehad met deze partij, nog steeds niets dan woorden, maar daden, ho maar. Wat een belachelijke uitvoering van het fenomeen service. Iets om over na te denken wanneer we weer overwegen om hier iets te gaan bestellen. Uiteindelijk is het gewenste artikel afgelopen week alsnog binnen gekomen, er werden geen kosten berekend en men bleef vriendelijk. Laten we er maar vanuit gaan dat dit een eenmalige samenloop van omstandig betrof.

7 février 2023

Beste Don,

Bedankt voor jouw review en wij kunnen ons de onvrede over de lange levertijd zeer goed voorstellen. Wij hebben dan ook reeds de kosten voor de onderdelen volledig gecrediteerd en zullen jou op de hoogte blijven houden van de planning omtrent de levertijd.

Helaas hebben deze onderdelen onverwacht een zeer lange levertijd en wij zijn hierin afhankelijk van de snelheid waarmee onze leverancier de levering kan uitvoeren. Ondanks het ongemak en de vervelende situatie zijn wij dankbaar voor jullie aanhoudende geduld.

Criminele bende !!

** Criminele bende !!!!!

Op 07-03 een bestelling geplaatst voor een lekbak (ordernr 25155805) was op voorraad. Bestelling betaald via Ideal krijg ik de order bevestiging is de levertijd 5 weken dus ik heb de order geannuleerd en de bak elders gekocht die sneller kon leveren.
Als de levertijd 5 weken is mag je toch verwachten dat binnen 2 (toen kreeg ik pas de order bevestiging) dagen annuleren voldoende is, maar niet bij boevenclub Jungheinrich!!!
Van de lekbak van 360 euro krijg ik nu nu maar 150 euro terug gestort omdat ze annulering kosten en transportkosten hebben gemaakt voor het wijzigen van de opdracht, dat mogen ze volgens de wet doen werd mij door Lindsey van de "vriendelijke" klantenservice verteld.

Ik heb jaren met Profishop voor ons bedrijf besteld, maar na z'n onvriendelijk/oplichters geintje zal ik er nooit meer wat kopen.
Dus u bent gewaarschuwd maak geen fouten bij Jungheinrich want dat gaat je geld kosten (zeker als je vooruit betaald)

7 mars 2023

Beste Bram,

Bedankt voor jouw review, waarin jij de feiten van de kwestie anders weergeeft dan bij ons bekend. Graag verwijzen wij als reactie naar ons bericht van 30 maart, met de toelichting op en de afwikkeling van de kwestie.

- Bericht van 30 Maart 2023 -
Bij deze kom ik zoals beloofd bij jou terug op de geweigerde levering van de lekbak van bestelling 5922063996. De kosten vanuit de leverancier zijn bekend en ik heb deze helaas niet kunnen verlagen. Wel heb ik besloten niet het gehele bedrag in rekening te brengen, omdat ik ondanks de kwestie van mening ben dat deze niet in verhouding staan met het aankoopbedrag.

In de bijlage de credit nota, waarbij € 150,- excl. BTW kosten in mindering zijn gebracht. Jullie zullen van ons dan ook € 154,- excl. BTW terug gestort krijgen op basis van de oorspronkelijke betaling en dit bedrag zal binnen 2 weken op corresponderende bankrekening staan bijgeschreven.

Ter informatie: wij hebben voor deze order slechts € 79,52 excl. BTW terug ontvangen vanuit de leverancier en draaien dan ook zelf € 74,48 excl. BTW verlies, omdat aan jullie zijde 2 dagen na het plaatsen van de bestelling werd besloten dat het artikel niet meer nodig was. Vanaf het moment van de melding heb ik jou direct op nette en duidelijke wijze aangegeven hoe onze processen werken en waar jullie als zakelijke klant wel én geen recht op hebben. Dat mijn volledige inzet niet wordt gewaardeerd, vind ik persoonlijk dan ook zeer jammer. Dat wij er daarnaast meerdere malen van beticht worden uit te zijn op jullie geld en zelfs worden beschuldigd van het stelen hiervan, is mijns inziens niet alleen volledig incorrect maar ook zeer onredelijk. Ik hoop dat dit bericht wellicht bijdraagt aan meer begrip voor onze zijde van de kwestie.

Desalniettemin blijven jullie uiteraard bij ons welkom als klant en zal ik ook bij eventuele toekomstige vragen of klachten mij voor jullie blijven inzetten. Houd er wel rekening mee dat wij, ondanks onze inspanningen en beste intenties, niet altijd alles voor onze klanten kunnen verzorgen.

Zijn er naar aanleiding van dit bericht nog vragen of onduidelijkheden, weet mij zeker te vinden. Voor nu nog een hele fijne dag gewenst.

- Einde van ons bericht -

Slechte service

Niet ontvangen wat er besteld is. In ieder geval deed het niet wat het zou moeten doen. Wanneer er andere artikelnummers worden gebruikt, dien je de klant daarvan op de hoogte te brengen. Daarbij zat er een defect in en is het product gelijk gedemonteerd. Na telefonisch contact verwezen naar de klantenservice. Deze vragen voor een filmpje terwijl aangegeven is dat het al gedemonteerd is. Daarna wordt er achter de leverancier verscholen en mag je het product op eigen kosten naar de leverancier sturen. Hier komen ook nog 30 euro ex. BTW onderzoek en administratie kosten bij. Dat gaat toch echt veel te ver. Ik heb het product niet bij de leverancier gekocht!
De service is verschrikkelijk slecht en gebrekkig. De andere reviews spreken voor zich. Had ik ze maar eerder gelezen.
Koop hier nooit meer iets!

1 mars 2023

Beste meneer Ortmanns,

Wij hebben sinds de eerste melding direct en meerdere malen contact gehad per email, en daarin aangegeven dat in geval van een levering van een verkeerd of defect product, dit logischwijs wel aangetoond dient te worden. Omdat er aan uw zijde geen bereidheid was hieraan mee te werken, hebben wij u de mogelijkheid geboden het artikel te retourneren, ondanks dat hier wettelijk geen recht toe bestaat én daarbij de € 30,- excl. BTW kosten kwijtgescholden.

Ook de vraag naar het andere artikel nummer is direct beantwoord in ons bericht van 21 februari: Met betrekking tot uw opmerking betreffende het ontvangen van een ander artikel nummer, stel ik u wel graag gerust dat dit niet het geval is. U heeft online artikel nummer 246176 besteld. Dit artikel nummer wordt op onze website weergegeven in een ander format dan ons systeem accepteert, namelijk 246176-NA in plaats van C0246176. De opdrachtbevestiging geeft C0246176 weer bij de artikel omschrijving en daarnaast de bestelcode 246179-NA van onze website. Ik vertrouw erop dat u met deze informatie gerust bent gesteld dat wij u niet zonder overleg een ander item hebben geleverd dan u heeft besteld, met mijn excuses voor de verwarring.

Wij wikkelen graag met u deze nog-lopende kwestie af, met het vertrouwen dit wij binnen de mogelijkheden die tot onze beschikking staan voor u de beste oplossing zullen realiseren. Wel vragen wij u hierin om uw begrip met betrekking tot de rechten en de plichten die u heeft als ontvangende partij.

Jungheinrich is oplichtbende

Jungheinrich is een grote oplichtbende.. enkel en alleen vervoer is al 200euro kosten dan is er nog geen werk geleverd.. schande!

10 novembre 2022

Beste John,

Bedankt voor jouw review en uiteraard kijken wij graag naar de situatie om na te gaan wat er precies is gebeurd. Helaas kunnen wij op basis van de door jou opgegeven informatie aan onze zijde geen bestelling of aanvraag terug vinden.

Ik wil jou dan ook vragen even contact met mij op te nemen. Dit mag op telefoonnummer 0172-446716 of via profishop@jungheinrich.nl ter attentie van Lindsey. Dan gaan we graag voor jou aan de slag.

Bij voorbaat dank voor jouw medewerking.

Hele slechte service!

Bij dit bedrijf een computerkast gekocht, bij levering was de kast helemaal beschadigd. Direct contact opgenomen met Profishop, dit zou opgelost worden en er zou een nieuwe kast komen. Nadat ik de foto's had doorgestuurd werd er verteld dat het mijn eigen schuld was omdat ik de kast niet goed had gecontroleerd.
Uiteindelijk een computerkast mogen bestellen voor de helft van de prijs. Bij levering ging ik eerste kast controleren, dit mocht niet van de leverancier en werd de kast weer meegenomen.
Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt, je wordt gewoon voor de gek gehouden waar je zelf bij staat.
Nu snap ik dat de Google-review maar uit 2 sterren bestaat, dus denk goed na voordat je hier iets besteld......

10 juin 2022

Beste meneer Donkers,

Bedankt voor uw review en uiteraard vinden ook wij de kwestie rondom de beschadigde levering erg vervelend. Zoals reeds toegelicht zijn er op zakelijke aankopen andere wetten en voorwaarden van toepassing, waaronder in gevallen van schade. De verantwoordelijkheid voor het controleren van een levering ligt bij de ontvangende partij, al blijft dit onderwerp ook voor ons zeer lastig. De 50% korting op de nieuwe kast is dan ook vanuit ons gegeven uit coulance om een middenweg te vinden tussen de verantwoordelijkheid van de ontvanger en de mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben om buiten deze wetten en voorwaarden onze klanten van dienst te zijn.

Slecht werkende website

Slecht werkende website. Van veel producten mis ik informatie of zijn de foto's niet toereikend. Voordat ik wil bestellen bel ik het telefoonnummer in Nederland (Amsterdam). Ik krijg een Duits sprekende man aan de telefoon die alleen Duits spreekt. Ik vraag naar een Nederlands nummer. Hij geeft mij een nummer en vervolgens blijkt dit een fax nummer te zijn.
Dus ik bel opnieuw. Ditmaal zegt hij dat ik het nummer kan vinden rechts onderaan maar ik vind slechts het nummer waarmee ik hem te spreken krijg. Al pratende met hem, wordt de verbinding verbroken...
Waar is de klantvriendelijkheid?

15 août 2022

Beste Ellen,

Bedankt voor uw review. Ik vermoed dat u deze bestelling heeft geplaatst bij Profishop GmbH, een bedrijf dat op geen enkele wijze is verbonden aan Jungheinrich Profishop. Wij ontvangen vaker telefoontjes voor dit bedrijf, met de melding dat zij slecht bereikbaar zijn of klanten alleen een Duits sprekend persoon aan de telefoon krijgen. Wanneer u inderdaad heeft besteld bij Profishop GmbH, wil ik u vriendelijk verzoeken uw review op onze pagina te verwijderen.

Mocht u deze bestelling wel hebben geplaatst bij Jungheinrich Profishop, mag u uiteraard contact opnemen met ons. Dit mag op telefoonnummer 0172-446716 of via profishop@jungheinrich.nl ter attentie van Lindsey. Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Nooit hier bestellen!

Hebben hier een tafelkar besteld die we dringend nodig hadden bij ons bedrijf. Toen hij eindelijk (veel later dan beloofd) binnenkwam zagen we direct dat 1 wiel volledig kapot is, waardoor je er niet mee kan rijden. Direct telefonisch en mail contact gehad op 12-07, foto's gestuurd en al. Ze zouden een wiel nasturen. Het nieuwe wiel hebben we nooit ontvangen, heb meerdere malen gebeld en gemaild en inmiddels 17!! dagen verder nog steeds geen wiel. Aan de telefoon wordt mij doodleuk verteld dat ze moeten wachten op een reactie van de leverancier (want die mailbox zit zo vol dat ze pas reageren na 17 dagen zeker.) En als ik vraag ze even de leverancier te bellen dan kan dit niet, want dit zou niet volgens protocol zijn. Wat een waardeloze shop, ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf.

29 juillet 2022

Beste Robin,

Zoals op 29 juli reeds aan jou verzonden:

Hoewel wij alle reviews verwelkomen en alle begrip hebben voor jouw onvrede over het verloop van deze kwestie, met name de lange wachttijd, kan ik mij niet vinden in het beeld dat jij van ons schetst. De melding over het wiel is binnen 24 uur opgepakt door mijn collega Mark, met directe opvolging naar jou en onze leverancier. Mark heeft in zijn eerste bericht jou ook duidelijk aangegeven dat onze reactietijd 5-7 werkdagen betreft, omdat wij weten dat het momenteel ontzettend druk is bij onze leveranciers en diens transporteurs. Op geen enkel moment heb wij jou langer dan deze periode laten wachten op antwoord, inclusief de terugkoppeling van vandaag (29 juli). Dat in dit review het beeld wordt geschetst dat wij of onze leverancier deze kwestie al (17) dagen hebben laten liggen, is mijns inziens geen redelijk beeld.

Zoals aangegeven zijn wij uiteraard bereikbaar voor vragen naar aanleiding van deze kwestie.

Noté 1 sur 5 étoiles

Valse beschrijvingen en andere leugens

Hopeloos, een van de ergste webshops in Europa,
Valse beschrijvingen met valse gewichten en als je er een vraag over durft stellen heb je geen rechten en moet je maar aanvaarden dat je een toestel gekocht hebt onder valse voorwaarden waar je niets mee kunt doen,

28 juillet 2022

Beste meneer Geurts,

Bedankt voor uw review en vervelend om te vernemen dat u geen fijne ervaring heeft gehad met de webshop.

Ik heb aan mijn zijde gezocht naar een bestelling of correspondentie op uw naam en hier helaas niets van terug gevonden. Ik vermoed dan ook dat dit een bestelling betreft bij een ander bedrijf dan Jungheinrich Profishop Nederland. Mogelijk betreft dit een bestelling bij een Belgisch bedrijf, gezien de door u opgegeven locatie van uw Trustpilot account. Mocht dit het geval zijn, wil ik u vriendelijk verzoeken uw review hier te verwijderen en deze te plaatsen bij het juiste bedrijf.

Mocht u deze bestelling wel hebben geplaatst bij Jungheinrich Profishop Nederland, mag u uiteraard contact opnemen met ons. Dit mag op telefoonnummer 0172-446716 of via profishop@jungheinrich.nl ter attentie van Lindsey. Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Oplichting heren!!

Een bestelling gedaan maar na 2 weken niets meer gehoord.contact leggen is moeilijk en alleen in het duits!hopelijk lukt contact leggen via trustpilot waar ze alle goede reviews vandaan hebben.bijde bedrijven ruiken naar oplichting!!

26 avril 2022

Beste Rinus,

Don't order here

Well honey. Don't order here. Je pakket zal nooit aankomen. De klantenservice is slecht te bereiken!

Save the trouble. Bestel ergens anders!

Als je denkt: zo slecht zou het niet kunnen zijn toch? Wel, het is. Nu al maanden op mijn pakket moeten wachten die nog steeds niet is aangekomen. Ik stuur een e-mail waarop ik te horen krijg dat ze het niet op voorraad hebben, waarvan ik dan denk stuur mij een e-mail dan ben ik ervan op de hoogte. Maar dat doen ze niet. Als bedrijf zijn niet professioneel.

Dus als je van plan bent hier iets te bestellen: het is op eigen risico. Don't say these reviews didn't warn you!

18 février 2022

Goedemiddag Roosyje,

Bedankt voor jouw review en zeer vervelend om te lezen over de problemen met deze bestelling. Graag helpen wij jou hiermee verder om dit op te lossen.

Wij hebben helaas geen bestelling kunnen vinden op basis van jouw naam of de gegevens in het review en kunnen daarom inhoudelijk geen uitspraken doen. Wij willen jou daarom vragen om even contact met ons op te nemen. Dit mag op telefoonnummer 0172-446716 of via profishop@jungheinrich.nl ter attentie van Lindsey. Dan gaan we graag voor jou aan de slag.

Alvast ontzettend bedankt.

Customer Service Team

onwerkbare domme protocollen

Ik baal ervan dat het zo is dat Jungheinrich het risico volledig bij de klant legt.

Er is inderdaad wettelijk geen recht van retour, maar er wordt in heel duidelijke tabellen en iconen verkeerde informatie over de standhoogte op ladders aangegeven. Er horen 3 sporten boven standhoogte te zijn, niet 2.

Daarom zijn wij nu de dupe: òf de ladders komen vlak voor de voorstelling, òf te laat, òf wij zitten met 4 ladders voor meer dan 600 euro.

Ik zie niet in waarom dit bedrijf het onmogelijk maakt om gewoon te communiceren met leveranciers, in plaats van onmenselijke protocollen, dit levert vervelende situaties op en slechte reviews.
De medewerkster van de klantenservice deed wel haar best, maar er ging buiten haar schuld om teveel tijd overheen om onze deadline te halen.

15 février 2022

Goedemiddag Silvia,

Bedankt voor jouw aangepaste review, naar aanleiding van onze verdere correspondentie. Zoals aangegeven hebben wij binnen 2 werkdagen getracht de situatie op te lossen, ons inziens een zeer redelijke termijn, alleen is dit helaas niet snel genoeg geweest voor jullie situatie.

Mochten jullie alsnog gebruik wensen te maken van de geboden retour optie, vernemen wij dat graag. Uiteraard blijven wij in de toekomst beschikbaar voor verdere vragen.

Customer Service Team

Retour

Heel jammer dat het artikel wat wij hadden besteld de verkeerde maat had, overigens mijn eigen schuld. Ik wilde het retourneren maar daar zaten hoge kosten aan verbonden en de medewerkster wist ook niet zeker of het mogelijk was. Toen de lekbak maar gehouden en bij een ander bedrijf de juiste maat besteld.

1 février 2022

Réponse de Jungheinrich Profishop NL

Bedankt voor uw review en de feedback betreffende uw retour aanvraag.

Het lastige is dat er voor zakelijke aankopen wettelijk geen sprake is van een recht op retour en dat bij een eventueel retour de kosten voor eigen rekening zijn. Helaas kunnen deze kosten hoog oplopen en een retour zeer onaantrekkelijk maken.

Om onze klanten dergelijke kosten te besparen, zijn wij helaas soms genoodzaakt een retourverzoek af te wijzen bij lagere orderwaardes of in geval van hogere retourkosten.

Uiteraard blijft het vervelend wanneer een verkeerd product is besteld en ik hoop dan ook dat u de lekbakken voor een ander doel kunt inzetten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn bedrijf met uitstekende service

Altijd snelle en correcte leveringen tegen scherpe prijzen en bovendien een bijzonder goede en oplossingsgerichte service.

Bij correspondentie worden de lijnen zeer kort gehouden, wordt er prettig gecommuniceerd en worden eventuele kwesties hoog opgenomen en snel opgelost/verholpen.

24 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Artikel mit Lieferzeit von 7 Tagen…

Sorry, meine Bewertung bezog sich auf jh profishop de.

20 décembre 2020

Good morning Mr. Rother,

Thank you for the review and I am sorry to hear of your unpleasant experience.

Unfortunately we cannot find you as a customer for Jungheinrich Profishop Netherlands. Since your review is in German, it might be that your order is for Jungheinrich Profishop Germany, or for profishop.com Germany (which is a different company).

Could you verify this and perhaps place your review with the correct company?

Thank you very much.

Kind regards,

Customer Service
Jungheinrich Profishop Netherlands

Noté 4 sur 5 étoiles

De aankoop zelf verliep niet goed maar de nazorg verliep uitstekend

MAAR!: de service van de zeer behulpzame dame die dit alles voor ons hersteld heeft (weer ophalen zonder kosten) verliep MEER dan goed, vlot, goede communicatie en super vriendelijk, zeer correct en betrouwbaar in de afspraken! Vandaar vier sterren omdat de aanloop niet goed was maar voor de afhandeling zou ik er vijf geven.

16 septembre 2020

Een zeer onfatsoenlijk

Een zeer onfatsoenlijk, klant-onvriendelijk en onbetrouwbaar bedrijf dat zich bedient van ordinaire verkooptrucs.
Ze laten op de site een foto van een vitrinekast / publicatiebord zien waar 8 A-viertjes in passen, maar eenmaal bezorgd blijkt dat er slechts met moeite 2 in passen.
Nadat ik hen hiermee telefonisch confronteerde, houden zij zich van de domme, geven zij aan dat de vermelde afmetingen wel kloppen en dat de foto niet leidend is.
Hier is absoluut sprake van misleiding door middel van een foto: die foto is niet zonder reden daar geplaatst!
Als ik zou gaan procederen zou ik zonder enige twijfel winnen, maar de kosten zijn hoger dan de baten.
En dat weten deze lui en ze profiteren hiervan!
Ga NOOIT met die lieden in zee!
Terugsturen zou niet kunnen, stellen zij, omdat ik geen consument zou zijn (recht van retourneren), maar een bedrijf.
Ze verschuilen zich derhalve laf achter rechtsregeltjes.
Dit omdat ik bij de bestelling een e-mailadres van mijn bedrijf heb gebruikt, omdat ik eenvoudigweg geen privé-emailadres heb! Nooit hebben ze me gevraagd of ik de bestelling bedrijfsmatig deed of als niet zakelijke consument. Nooit vroegen ze me om een KvK-nummer, BTW-nummer, etc.
Deze kast is niet bestemd om te worden gebruikt in mijn onderneming, maar hier in onze flat, voor mededelingen aan bewoners. Een zeer teleurstellende ervaring met een bedrijf waar je NOOIT zaken mee moet doen!!! BAH, zó omzet draaien over de ruggen van consumenten, ech

14 septembre 2020

Verrijdbare werktafel besteld

Verrijdbare werktafel besteld, levertijd binnen 10 dagen.
Heeft meer dan 4 weken geduurd....

28 février 2020

Goedemiddag meneer Weeseman,

Wij hebben ons pas zeer recent officieel aangemeld bij Trustpilot, vandaar dat wij nu pas op uw review kunnen reageren.

Bedankt voor uw review en vervelend om te horen dat u langer op de levering heeft moeten wachten dan de oorspronkelijk gecommuniceerde levertijd. Wij doen uiteraard altijd ons best om de levertijden aan te houden of u er proactief van op de hoogte te stellen wanneer dit niet haalbaar blijkt te zijn. Ik hoop dan ook dat dit bij u het geval is geweest.

Hoewel uw ervaring al van enige tijd geleden is, ga ik graag na of wij uw bestelling kunnen gebruiken om onze interne processen waar nodig te verbeteren. Ik heb daarom al even gekeken, maar kom op uw naam helaas geen bestelling tegen. Mocht u ons uw bestelgegevens kunnen én willen doorsturen, heel graag. Dit mag via profishop@jungheinrich.nl. Dan ga ik graag daarmee aan de slag.

Bei Rücksendungen rechtswidriges…

Bei Rücksendungen rechtswidriges Verhalten.
Es wird eine Wiedereinlagerungsgebühr in Höhe von 12,50 in Rechnung gestellt. Wir haben diese nicht bezahlt. Nach 3x Forderung der Firma haben wir nicht nur telefonisch, sondern auch schriftlich erklärt, dass man diese Summe nicht zahlen wird und selbst über den Rechtsweg nicht einforderbar sein wird. Dann war endlich Ruhe. Lasst euch also nicht einschüchtern. Ein Privatkunde hat keine Wiedereinlagerungsgebühr zu zahlen. Der Kunde hat laut Fernabsatzgesetz ein uneingeschränktes Rückgaberecht in Deutschland für 14 Tage. Auch brauchen Sie nicht die überteuerten Versandetiketten in Anspruch nehmen. Lassen Sie sich von dieser Firma nicht für nichts Geld aus der Tasche ziehen.

15 novembre 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus