1. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

Hos PS & Partners varetager vi forskellige opgaver, dog med fokus på fliserens og rens af udendørs arealer hos både private og erhverv.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Rasmus fra PS & Partners yder den mest…

Rasmus fra PS & Partners yder den mest sublime service til en rigtig god pris, der har efterladt vores fliser i allerflotteste stand som gør os så uendeligt glade når vi ankommer og opholder os i haven. Det er den største nydelse med så flotte fliser som løfter alt til next level.
Den personlige service sætter lige det Ekstra På toppen af arbejdet - det er SUBLIMT.
Her føler vi os som kunder forkælet og løftet i mål med det smukkeste resultat.
Vores allerhøjeste anbefalinger herfra. Serviceaftale tegnet for man skal holde sig til, hos de bedste🦋🥰.

8 mai 2026

Réponse de PS & Partners

Hold da op! Mange flotte og dejlige ord Line :D Vi/ jeg er utrolig glad for din oplevelse og jeg må sige: Det var en fornøjelse at arbejde for dig!
-Rasmus

Virkelig god service og er super…

Virkelig god service og er super tilfreds med resultatet.

4 mai 2026

Tusind tak for ordene - det var en fornøjelse at arbejde for dig Sofie :D
- Rasmus

Super service og god kommunikation

Jeg har fået udført terrasserens af Rasmus, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Særligt kommunikationen undervejs var klar, hurtig og professionel, hvilket gjorde hele oplevelsen tryg og nem. Kan klart anbefales!

1 mai 2026

Réponse de PS & Partners

Jeg takker for de flotte ord Rie!
Det var en fornøjelse at give jeres terrasse en overhaling!
-Rasmus

Professionel service i top klasse

Fra første kontakt til action var alt bare tip top.
Rasmus svarede altid asap hvis man havde nogle spørgsmål 👍
Arbejdet blev udført af to omgange og vi kan ikke sætte en finger på det - super godt arbejde .

Kan varmt anbefale PS & Partners 👍

13 avril 2026

Réponse de PS & Partners

Tusind tak for de flotte ord Jette!
Det var en fornøjelse at arbejde for dig og din bedre halvdel :D

Kan virkelig anbefale PS&Partners

Kan virkelig anbefale PS&Partners. Nem og god kommunikation om opgaven på mail. Alle aftaler overholdt og til en meget fair pris.
Rigtig flot ren og plejet terrasse har vi nu👏

8 avril 2026

Réponse de PS & Partners

Mange tusind tak for de flotte ord Christina!
Det værdsætter jeg bestemt😃

Klar anbefaling 👍

Rasmus var hurtig til at vende tilbage på forespørgsel på rengøring af 75 m2 flisebelægning inkl. imprægnering og fejning af fugesand. Udover god pris, var der også hurtig en dato i kalenderen, og en meget tilfredsstillende rengøring efter fliserengøringen. Klar anbefaling.

23 mars 2026

Réponse de PS & Partners

Tusind tak for de flotte ord Jan!
Det var en fornøjelse at hjælpe med fliserne😌

Vh Rasmus

Et pænt stykke arbejde

Et pænt stykke arbejde. Til en god pris
Ikke lang ventetid med at få arbejdet gjort.
Behagelig dialog. God vejledning. Da jeg selv ønskede og give produktet olie.

17 mars 2026

Réponse de PS & Partners

Tusind tak for de flotte ord Dorthe! Det var en sand fornøjelse at arbejde for dig :D

Professionelt udført tagrens til fair pris, og Rasmus gjorde hele forskellen

Jeg fik Rasmus fra PS & Partners ud til at rense mit tag, som sikkert ikke har været rørt siden 60’erne. Resultatet blev super flot, og han gjorde endda opmærksom på en manglende tagrygning, som jeg aldrig selv havde set – og hjalp mig videre med at få den udbedret. Prisen var helt fair, men det var faktisk Rasmus’ professionelle og positive tilgang til opgaven, der gjorde, at jeg valgte PS & Partners. Kan varmt anbefales!

18 septembre 2025

Réponse de PS & Partners

Tusind tak for de fine ord Kaare! Det var en fornøjelse at hjælpe jer med et pænt tag :D

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales, vi fik lavet fliserens på hele forsiden af huset, og det var ligesom at få nye fliser. Derudover var det billigt sammenlignet med mange andre steder vi researchede. Derudover en klasse gut der lavede arbejdet.

15 septembre 2025

Réponse de PS & Partners

Vi er utrolig glade for din oplevelse af vores service! Vi håber at se dig i fremtiden Jakob

Venlig hilsen
Rasmus :)

Fint resultat af rensning af terrasse…

Fint resultat af rensning af terrasse uden lang ventetid. Efter en hurtig afklaring af opgaven, blev opgaven udført professionelt og med et godt resultat. Det var også nemt at komme i kontakt med firmaet undervejs.

8 août 2025

Réponse de PS & Partners

Tusind tak for de søde ord Sidse! Det varmer, at vi har kunne hjælpe jer med terrassen :D