Mine sko fra PYK (ja, voksen-sko, str. 46) har en underspillet lækkerhed, som jeg elsker. Prisen var skarp, men materialerne er lækre og skoen komfortabel. De er testet på cyklen, på café og i de nors... Voir plus

Lækre sko med bløde såler til de små nye fødder. Mange muligheder for at bygge sin yndlingssko op. Min datter fik et par vinterstøvler sidste år, og de var helt perfekte og holder stadig - men seneste... Voir plus

L'entreprise a répondu

Gode sko! Vi har fundet de perfekte støvler til vores bredfodede dreng. Deres sutsko er virkelige også gode - de er de eneste vi har prøvet, som ikke falder af! Kæmpe anbefaling. Derudover er service... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos PYK, stort udvalg og meget hurtig levering. Jeg havde bestilt en sandal hjem til min datter, ud fra målene på deres hjemmeside, men den virkede lidt for st... Voir plus

1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

Build your own unique children's shoes and help to avoid overproduction and waste of shoes. Handmade in Portugal and delivered within 10 days.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

God kvalitet, virkelig god service og hurtig levering!

Virkelig god komfort i skoene - og af samme årsag kom vi igen her til sommer, hvor der skulle handles sandaler. Og en helt vanvittig god service!

20 juin 2022

Réponse de Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse og dejligt at du er glad og tilfreds!

Ville gerne give 5 stjerner

Ville gerne give 5 stjerner, men havde købt et par sandaler i måske et nr for store, skriver over Messenger og der bliver svaret ret hurtigt. Jeg får besked om prøve at tage billeder og skrive igen dagen efter, det gør jeg og får intet svar det var fredag, skriver så igen mandag for ikke at genere i weekenden, men jeg har stadig intet svar fået. Nu måtte jeg tage sandaler i brug og håbe det går alligevel selvom jeg synes de virker meget store. Lidt trist når jeg ellers synes det var god service de kom hurtigt, lækre sandaler og svarede mega hurtigt første gang.

20 juin 2022

God oplevelse

God oplevelse, lidt lang leveringstid, men varen er helt som forventet ved ankomst.

Réponse de Pyk Copenhagen

Jeg er glad for at skoene var som de skulle være :) Tak for din anmeldelse.

Mesterværk af sko

Mesterværk af sko! Vi har modtaget de smukkeste sandaler til min datter på 6år. I bedste kvalitet. Designe og kvalitet på top.

Réponse de Pyk Copenhagen

Hvor dejligt at du er glad og tilfreds :) Mange tak for din fine anmeldelse!

Alt er godt

Alt er godt. Hurtig levering og fine sko :)

Réponse de Pyk Copenhagen

Dejligt! Mange tak for din anmeldelse.

Fik en sko der var for stor

Fik en sko der var for stor , sendte den ind igen uden problemer fik vi den byttet til en mindre størrelse . God kvalitet sandal og min datter elsker den.
De hurtige og har god service .

14 juin 2022

Réponse de Pyk Copenhagen

Dejligt at du er glad og tilfreds:)

Dejlige sko

Dejlige sko🙂

13 juin 2022

Réponse de Pyk Copenhagen

Dejligt at høre! Mange tak:)

Lækre sandaler

Lækre sandaler - Hurtig levering - Retur label service ☀️Vil helt sikkert købe hos Pyk igen ☀️

13 juin 2022

Réponse de Pyk Copenhagen

Det er jeg glad for, mange tak!

Meget

Meget, meget fine sko, og min datter virker til virkelig at elske den bløde sål. Kommer hurtigt frem, så man venter ikke en evighed på at få skoene hjem efter man har bestilt.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og det er absolut ikke sidste gang vi handler der.

12 juin 2022

Réponse de Pyk Copenhagen

Mange mange tak! Dejligt at i er glade og tilfredse :)

God service, dårlig syning

God, hurtig levering af sko og sandaler. Fik hjemmeside.
Men efter kun 2 dages brug er velcro på sandaler ved at gå op. Super ærgerligt.

11 juin 2022

Réponse de Pyk Copenhagen

Mange tak for din anmeldelse :) Nye sandaler skulle allerede være landet hos dig - jeg beklager meget ulejligheden<3

God service

God service og hurtig ombytning af forkert model. Følelsen af, at der er styr på processen.

11 juin 2022

Réponse de Pyk Copenhagen

Mange tak og dejligt at du er glad og tilfreds :)