Mine sko fra PYK (ja, voksen-sko, str. 46) har en underspillet lækkerhed, som jeg elsker. Prisen var skarp, men materialerne er lækre og skoen komfortabel. De er testet på cyklen, på café og i de nors... Voir plus
Lisez les avis des autres
Lækre sko med bløde såler til de små nye fødder. Mange muligheder for at bygge sin yndlingssko op. Min datter fik et par vinterstøvler sidste år, og de var helt perfekte og holder stadig - men seneste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode sko! Vi har fundet de perfekte støvler til vores bredfodede dreng. Deres sutsko er virkelige også gode - de er de eneste vi har prøvet, som ikke falder af! Kæmpe anbefaling. Derudover er service... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos PYK, stort udvalg og meget hurtig levering. Jeg havde bestilt en sandal hjem til min datter, ud fra målene på deres hjemmeside, men den virkede lidt for st... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Build your own unique children's shoes and help to avoid overproduction and waste of shoes. Handmade in Portugal and delivered within 10 days.
Coordonnées de contact
Vesterbrogade 17, 1620, Copenhagen, Danemark
- +4570605968
- hello@pykcph.com
- pykcph.com
Rigtig god kvalitet
Rigtig god kvalitet, hurtig forsendelse og god personlig kundeservice.

Virkelig tilfreds kunde
Lækre sko i god kvalitet, og flot design. Fast hælkap, god støtte og blød bund i Lil sandalen. Ville ønske jeg selv skulle gå i min datters sko!
Mega god service og hurtig betjening👏

Réponse de Pyk Copenhagen
Lækre børnesko i stilrent design
Flot hjemmeside. Varieret udvalg i forskellige stilarter. Hurtig levering. Lækkert og blødt materiale.

Réponse de Pyk Copenhagen
Fantastisk kvalitet og flotte designs
Vi har brugt Pyksko siden de lancerede. Det er gode, solide sko med god støtte. De fornyer sig hele tiden med nye designs og ved, hvad der rører sig indenfor mode. Man kan selv designe sine egne sko og endda få navn på.
Jeg er glad for størrelsesguiden på hjemmesiden og så er det rart, at skoene også passer en alm til bred børnefod.
Leveringen er hurtig - også dem, der er custommade i Portugal. Kvaliteten er god og kundeservice i top.

Top Shop
Top Shop, reibungslose Abläufe, auch Erstattung klappt turboschnell.
Qualitätsware!

Réponse de Pyk Copenhagen
De fineste lækre sko og hurtig levering
De fineste lækre sko og hurtig levering ❤
Kommer klart til at bestille til min datter igen.

Réponse de Pyk Copenhagen
Lever ikke op til beskrivelsen.
Jeg købte et par vinterstøvler til mig selv. De stod til at passe en normal/bred fod. Men den støvle jeg har modtaget, er så smal over foden, at jeg med en normal bredde, får så ondt, at min fod kramper efter 5 min. Støvlen er lang nok, så det er ikke fordi, den er for lille. Derudover er lynlåsen i begge sko uduelig. Den kan lånes halvt ned uden problemer, men derefter skal man ase og mase, for at få den helt ned. Støvlen er flot og lækker, men bestemt ikke værd at købe, når beskrivelsen ikke passer og lynlåsen er så dårlig, at det tager 5 min, at få Støvlen af og på.

Alles bestens
Alles bestens. Sehr schöne und warme Schuhe, Bestellung und Versand sehr transparent. Perfekt ❤️

Super støvler + service
Super støvler, dem bliver jeg meget glad for - og derudover, kan jeg godt lide at Pyk Cph ikke har et stort lager, og at servicen er i top

Réponse de Pyk Copenhagen
Hurtig levering, rigtig god oplevelse. Vil bestille hjemme - og vuggesko hos jer igen!

Super lækre sko
Super lækre sko! I den flotteste farve. De sidder godt på min søns små fødder :) overvejer at bestille et par mere til i næste størrelse allerede!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.