Min søns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skærmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at få en vurdering og evt. reparation.... Voir plus

Ekstrem sløv betjening, har fået skiftet batteri i Iphone i lørdags og mobilen har allerede svært ved at holde strøm, her to dage senere, gav 799kr og på vej ud af forretningen får jeg besked på, at... Voir plus

Hvis du gerne vil yderligere ødelægge din telefon, så er Quickphone perfekt. Kom med en flækket skærm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dårligt batteri. Da jeg så prøver, at få f... Voir plus

Quickphone Silkeborg. Fantastisk imødekommende service til særdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider høre på mig! Min bror, der på grund af et par blodpropper gl... Voir plus

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjælpe med at afløse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet største udvalg af tilbehør i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands største shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord Århus.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ros, Kvalitet , Service

Her er en ros til QuickPhone. Jeg har altid fået god servic, kvalitetsprodukt og godt stykke arbejde til en rimelig pris.

26 novembre 2021

Tip top kvalitet af panzerglass til…

Tip top kvalitet af panzerglass til både telefoner og Apple Watch.

Jeg har fået repareret iPhone og Samsung tlf her og købt tilbehør til disse mærker, og har ikke en andet end positive ting at sige.

En anbefaling værdig for kvalitet og service.

24 novembre 2021

Dårlig kvalitet

Hej, super skuffende service og kvalitet at deres arbejde i storcenter Nord. De står ikke ved deres reklamationsret, på trods at sloganet livslang garanti på reparationer. Uprofessionelt skift af glas og montering af panserglas har ødelagt min iPhone. Eneste påstand var at det er selvforskyldt og jeg kunne betale yderligere 500,- for at få telefonen repareret igen. Det må næsten være planlagt at de laver deres telefoner dårligt.

14 novembre 2021

Var forbi butikken i Kolding med en…

Var forbi butikken i Kolding med en Samsung telefon. Her fortæller de engageret om hvor erfarne de er og dygtige til at påsætte panserglas. betaler gladeligt de 300 kr. 3 måneder efter begynder de at slippe i den ene side.
Da jeg så henvender mig påstår de at de kun giver en dags reklamationsret for påsætning.
Dårlig service, dårlig arbejde til samme pris som alle andre.
Handler aldrig der igen.

18 octobre 2021

Ny skærm på Iphone 7

Jeg skulle have skiftet skærm på en Iphone7. Den første virkede ustabilt og jeg fik så at vide, at jeg jo bare kunne betale mere og få en original skærm på. Det gjorde jeg, men det viste sig, at den heller ikke virkede stabilt. Den var forresten heller ikke ikke original, men semi-original. Den havde et lidt gråligt skær set fra siden. Personalet i butikken var venlige og skiftede skærmen igen. Men igen opstod et nyt problem med telefonen. 4. gang jeg kom til butikken fik jeg pengene retur - derfor giver jeg to stjerner fremfor en. Nu har jeg fået en ny semi-original skærm på i en anden butik, og denne virker upåklageligt ved første forsøg. Og jeg har ovenikøbet sparet 200 kr.

17 septembre 2021

God kundeservice men..

God kundeservice! Men deres produkter er noget være skidt! To beskyttelseglas på tre uger! Så det er sidste gang jeg får det fra dem.

4 septembre 2021

Kolding quickphone dårlig service

Kolding. Fik sat panserglas på til 299 kr. Efter 1 måned løsner det sig flere steder og de vil ikke gøre noget ved det. De kan godt se det har løsnet sig, men ved ikke hvorfor. De siger, at de kun har 1 døgns reklamationsret. Selvom de siger, at holdbarheden normal er mindst 1/2 år. Ingen varm anbefaling herfra. Sætter ikke mine ben der mere. Penge ud af vinduet

11 août 2021

God oplevelse

Var forbi butikken i Kolding og oplevede rigtig god service. Fik en hurtig diagnose og pris for reparation af en vandskadet iPhone

5 août 2021