Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Min søns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skærmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at få en vurdering og evt. reparation.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem sløv betjening, har fået skiftet batteri i Iphone i lørdags og mobilen har allerede svært ved at holde strøm, her to dage senere, gav 799kr og på vej ud af forretningen får jeg besked på, at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis du gerne vil yderligere ødelægge din telefon, så er Quickphone perfekt. Kom med en flækket skærm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dårligt batteri. Da jeg så prøver, at få f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Quickphone Silkeborg. Fantastisk imødekommende service til særdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider høre på mig! Min bror, der på grund af et par blodpropper gl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjælpe med at afløse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet største udvalg af tilbehør i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands største shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord Århus.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Svindel på højt plan

Svindel på højt plan
Den her svindel butik skal simpelthen lukkes, jeg er blevet snydt for 2500 kr via min iphone x, som jeg fik skiftet skærm på, hvad mere er henter jeg den idag fra inspektion og det viser sig så at han har lave to små flækker i højre hjørne for at dække over at skærmen var defekt. Dette er direkte hærværk og forsøg på svindel, samtidig mener de at de vil hjælpe mig og give mig en stor rabat på en ny skærm. Dette vil blive meldt til forbruger klage nævnet.

25 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Fik den lavet i Kolding og da jeg fik…

Fik den lavet i Kolding og da jeg fik den smadret efter et halvt år og lavet et andet sted sagde de at den silicone ring var skåret væk, men den skal være der til at adskille metallet + mit panser gals var MEGET ringe kvalitet

13 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

God, effektiv og billig udskiftning af batteri.

Jeg fik udskiftet batteriet på min iphone hos Quickphone i Kolding Storcenter.
Skiftet skete på 45 min, og jeg blev betjent af en meget venlig person, der gav sig tid til at fortælle lidt om, hvornår jeg ville kunne se at batterikapaciteten var forbedret.
Resultatet er en “ny Iphone” og det til en meget lav pris. - God oplevelse.

22 octobre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ABSOLUT ikke anbefale det her sted

Kan ABSOLUT ikke anbefale det her sted. Dårlig kommunikation, løj overfor mig op til flere gange om hvornår den ville være klar. Gav mig en startpris og sagde det ville tage 2 uger. Endte med at betale 1700 kr OVENI for en 2 måneder lang process der resulterede i, at jeg fik den forkerte farve skærm monteret. GÅ ET ANDET STED HEN. De er ikke til at stole på, desværre. Spildte min tid og mine penge, og løj mig lige i ansigtet op til flere gange.

13 septembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ødelagt LCD og ubrugelig iPhone pga. dårlig reparation

Vi vil på det kraftigste fraråde at få (forsøgt) repareret iPhones el. lign. i Quickphone i Storcenter Nord, Aarhus. En udskiftning af en revnet skærm på en iPhone er nu blevet til en ødelagt LCD, og Quickphone nægter deres ansvar. Vi står således med en ubrugelig iPhone og 299 kr. fattigere.

Kort fortalt indleverede vi en iPhone med en revnet skræm til reparation. Telefonen fejlede intet med undtagelse af revnen i glasset. Glasset blev skiftet, hvorefter telefonen begyndte at opføre sig underligt. Eksempelvis “hang” nogle af bogstaverne, og det var ikke altid muligt at scrolle osv. Ekspedienten mente ikke der var noget i vejen og mente, det nok var softwaren. Efter en komplet nulstilling var fejlen der dog stadig, og telefonen blev returneret igen. Ekspedienten erkendte problemet og skiftede skærmen igen. Problemet var nu tilsyneladende løst. Der gik dog ikke længe før LCD-skærmen under glasset flækkede. Vel at mærke uden at telefonen var blevet tabt og uden den mindste skramme på glasset. Det er dog tydeligt at se, at “glasset” er meget blødt sammenlignet med orginalt glas på andre iPhones. Tilbage til Quickphone igen, hvor meldigen nu var, at det ikke havde noget med glasset at gøre, og det var pga. et kraftigt tryk. Måske ikke så mærkeligt, hvis det nye “glas” er blødt eller fejlmonteret.

Der var således ikke mere hjælp at hente hos Quickphone, og vi står nu med en lang næse.

Med andre ord, hvis du har din iPhone kær. Hold dig langt væk fra Quickphone.

7 août 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Quick Phone Kolding Storcenter.

Quick Phone Kolding Storcenter.

Dårlig service, samt dårlig behandling af kunder.

Jeg var ca medio januar i jeres butik, da min Samsung A6 Egde ikke ringede ved opkald, sælgeren sagde, det er højtaleren, der skulle skiftes, det tager mellem 5 og 10 dage, så har vi den og det koster 399 kr, jeg siger ok. Jeg rykker et par gange, men den kommer ca 3 uger efter, så kom nedlukningen, så jeg kunne først få den lavet efter åbningen,
Jeg går der op 12Maj og indleverer telefonen, skulle komme tilbage 90min efter... da jeg kommer tilbage, siger han, det er ikke højtaleren og tlf er ikke lavet.. har forlanger 250 kr, for at åbne den, noget som der ikke på noget tidspunkt,er snakket om..

Jeg opdager, at telefone er ødelagt i frontglasset forneden og bagsiden er der brækket nogen af i venstre øverste hjørne ca 4 x 12 milimeter. Jeg siger, hvad har du lavet ved min telefon ( han erkender, at han har lavet de to skader ) . Det må du jo erstatte !,. Hvorefter han bliver grov og siger ordret.. JEG KAN IKKE GØRE MERE FOR DIG, OG JEG VIL IKKE BRUGE MERE TID PÅ DIG..... så går han..
På trods af at han har ødelagt telefonen.. aldrig har jeg oplevet noget lignende,
Jeg har sendt 2 mail til hovedfirmaet, men selvfølgelig ingen svar,...også hvad jeg havde forventet.. Dårligt firma..... mvhJohn Deleuran

4 juin 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service! Og ingen problem med hvis man oplever problemer med sin telefonen efterfølgende, så fixer de det uden problemer , lyn hurtig service, 10 store stjerner fra mig ! 😊😊😊

30 mai 2020

Mega dårlig service

Mega dårlig service. Fik skiftet en smadret skærm. Men den nye skærm havde en fejl. Aftalte pr tlf at jeg bare skulle komme forbi Herning med den. Men i Herning løber de fra aftalen. Så måtte selv betale for en ny skræm. Selvf et andet sted. Udover dette så er deres skærme i en dårlig billede kvalitet.

23 mai 2020

Fremragende service

Fremragende service, kan varmt anbefales!

Fik i dag repareret en iPhone 7 og 6s af quickphone. Det var simpelthen den mest søde og serviceminded konsulent (Ajmal) der kom ud på adressen til aftalt tid, ja endda 15min før! det var så dejligt at se, at han tog sine forbehold ift. Corona, alt blev spritet af og han havde handsker, samt maske på!
Jeg har før fået lavet telefon hos quickphone og været yderst tilfreds. desværre har jeg efterfølgende brugt en anden reparatør, hvilket konsuleten kunne se med det samme, og fortalte at der manglede flere skruer og andet.. øv.
Men det blev fixet til en rimelig pris, og det er så også sidste gang jeg bruger andet end quickphone hvis uheldet skulle være ude igen! 😤

30 avril 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har lige fået repareret min oneplus…

Jeg har lige fået repareret min oneplus hos quickphone kolding.
cirkaa en time efter reparationen opdager jeg en form for støv eller glas i mit kamera.
jeg køre så der ind en time efter og de siger at det umugligt kunne være sket under reparation.
og siger så efter at have forklaret at jeg må have tabt den efter reparationen.
så begynder han at sige at det helt sikkert er fugt.

10 mars 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

God service hos Quick phone i Århus…

God service hos Quick phone i Århus storcenter nord, jeg fik lavet skærmen på min iPad i sommers. Den begyndte i februar at drille og jeg kontaktede så Quick phone som bad mig om at komme ind indernes butik, en time efter havde de skiftet skærmen og nu fungere det. Trods den begyndte at drille, var de mig en fantastisk god service.

9 mars 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god serivce hos Quick phone…

Rigtig god serivce hos Quick phone Herning afd. jeg skulle havde lavet min søn iPhone 5se der glasset var smadderet, skærmen fejlede ingen ting. Der sagde serivce medarbejder hvorfor skal den skærm skiftes tage panzerglas på. og vent ind til den er helt smadderet , så monterede serivce medarbejder panzerglas og sparede mig for flere hundre kr . Hvis det var andre steder havde de tænkte og skifte skærmen og tage penge. Her var der rent ærligehed og omtanke . Super tak for fornøjelse kommer igen kan varm anbefales her fra 😊

2 mars 2020

Ik gå der ind

Jeg fik repareret skærmen og et par dage efter gik min mobil i sort men der kom stadig lyde, da jeg kom tilbage sagde de det var min egen skyld og jeg skulle betale fuld pris igen for at få den fikset så det gjorde jeg og et par dage efter det virkede forskellige punkter på min skærm ikke så jeg fik lavet den for tredje gang hvor han så gav mig halv pris og sagde at grunden til det var at det ikke var den originale skærm selvom jeg havde betalt for den originale skærm jeg endte med at betale 2500 for at få repareret en iphone 7 skærm.Det er ikke et sted jeg vil anbefale!

5 février 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus