Ramenizakaya Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Izakaya særklasse mad.

Vi besøgte Izakaya med venner fra Australien. Maden var i særklasse. Vi har spist megen Ramen i Japan og forventningerne var høje. De blev alle indfriet. Samtidig god betjening og hyggeligt lokale. Kan virkelig anbefale denne Ramen restaurant.

10 juin 2026

Hej Peter,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 🍜

Det er en stor ros at høre fra gæster, som har oplevet ramen i Japan og kommer med høje forventninger. Derfor betyder det ekstra meget for os, at både maden, servicen og atmosfæren levede op til dem.

Vi er glade for, at du og jeres australske venner havde en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Vi håber at kunne byde jer alle velkommen igen hos Ramen Izakaya snart 🍜

Noté 5 sur 5 étoiles

Min søn og jeg ledte efter et ramen…

Min søn og jeg ledte efter et ramen sted og fandt dette sted på nettet. Vi blev bestemt ikke skuffet. Dejlig ramen. Min søn var især glad for de koreansk marinerede halve æg. Superlækkert

5 juin 2026

Hej Allan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🍜

Det glæder os virkelig at høre, at både du og din søn havde en god oplevelse hos os. Vi er især glade for, at de koreansk marinerede æg faldt i god jord - de er også blandt vores egne favoritter 😄

Tak fordi I valgte at besøge os, og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi håber at byde jer velkommen igen snart til endnu en skål ramen 🍜

Noté 5 sur 5 étoiles

Super super lækkert mad efter mange år…

Super super lækkert mad efter mange år som fast kunde hos izakaya sushi skulle det nye sted selvfølgelig testes! Og jeg er blevet blæst bag over for hold nu kæft det mad er lækkert kødet er så mørt det falder fra hinanden. Og suppen er så velkrydret alt passer sammen og der er tanker og lagt kærlighed i maden hvilket man tydeligt kan smage! Det er slet ikke sidste gang jeg kommer der 😍

18 mai 2026

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse og for din mangeårige loyalitet hos Izakaya 🍜

Det er fantastisk at høre, at du har fået en så skøn oplevelse hos os, og at både kød, suppe og helheden ramte præcis som tiltænkt. Vi lægger stor vægt på håndværk og smagsdybde, så det er virkelig værdifuldt at få den type feedback.

Vi glæder os allerede til at se dig igen 🍜

Fantastisk oplevelse hos Ramen Izakaya 🍜

Efter mange fantastiske år som faste gæster hos Izakaya Sushi måtte familien og jeg selvfølgelig også prøve deres nye restaurant, Ramen Izakaya – og sikke en oplevelse! Vi gik derfra mætte, imponerede og allerede klar til næste besøg.

Vi var så heldige at blive betjent af restaurantens ejere selv, og servicen var helt i top fra start til slut. Man bliver mødt med smil, varme og en virkelig hyggelig atmosfære, så snart man træder ind ad døren.

Selvom Ramen Izakaya ikke tilbyder ad libitum som sushi-restauranten, skal man bestemt ikke frygte at gå sulten derfra. Portionerne er store, fyldige og fulde af smag – én skål ramen er mere end nok til at mætte! Og hvis man alligevel savner de lækre appetizers fra sushi-restauranten, så har de heldigvis også lidt af det på menuen. Jeg har endda hørt rygter om, at endnu mere spændende er på vej 👀

Selve ramenoplevelsen var fantastisk. Alt fra det møre kød til de marinerede æg var lavet med stor kærlighed til detaljerne. Og hvis man ikke spiser kød, har de også en vegansk version, hvilket gør stedet endnu mere imødekommende.

Restauranten er utrolig flot indrettet og har kun omkring 12 borde, hvilket gør oplevelsen mere intim og rolig. Der var ingen larm eller stress – bare god stemning og fokus på gæsterne. Vi kunne endda booke bord kl. 18 uden problemer, hvilket var super rart.

Bestillingssystemet fungerer ligesom hos Izakaya Sushi med tablet ved bordet, hvilket gør det nemt og overskueligt. Maden kom hurtigt, og kort efter kom personalet forbi for at høre, hvordan det smagte, og om vi havde prøvet stedet før. Det gjorde virkelig, at man følte sig set som gæst – en lille detalje, der betyder meget.

Alt i alt en virkelig gennemført oplevelse med fantastisk mad, hyggelige omgivelser og service i særklasse. Ramen Izakaya er uden tvivl et sted, vi kommer tilbage til igen og igen.

Tak for en fantastisk aften – vi glæder os allerede til næste besøg 🤍

7 mai 2026

Hej Mathilde,

Tusind tak for din meget flotte og detaljerede anmeldelse af Ramen Izakaya.

Det betyder virkelig meget for os at læse, hvordan både maden, stemningen og servicen har været med til at skabe en helhedsoplevelse, som I husker og allerede glæder jer til at gentage.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen 🍜

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker mad og god betjening, klar anbefaling

Jeg besøgte restauranten sammen med min familie og alt var tip top! Super lækker mad og god betjening. Vi tager gerne turen til Roskilde for god ramen igen :) Stor anbefaling.

8 mai 2026

Hej Liv,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Ramen Izakaya.

Det er virkelig dejligt at høre, at I havde en god oplevelse som familie, og at både maden og betjeningen levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at I er villige til at tage turen til Roskilde igen for vores ramen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen 🍜

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus