Fine prices, fine espresso, but godawful flavored espresso. I like this company's espresso and I bought a big package. Their espressos named after different italian cities are great and even thei... Voir plus
L'entreprise a répondu
good delivery, well packaged got really excited about new flavours but the tastes can only be described as flat/bland to the point im sure half the pods were the same mix. contacted real coffee and th... Voir plus
Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leveranserna kommer alltid på bestämd tid utan krångel. Väldigt enkelt att skjuta upp leverans dag eller ändra i beställningen. Väldigt gott kaffe. Extra plus för att det nu går att återvinns kapslarn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.
Vestre Paradisvej 1, 2840, Holte, Danemark
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hurtig levering og et stort udvalg af kaffe ,som er let at finde rundt i . Overskuelig hjemmeside som er nemt at bestille fra , når man er førstegangs køber
Jeg har handlet hos Real Coffee i et par år og glæder mig over hurtig levering og god smagsvarianter. Kan varmt anbefales.
Jeg har nu handlet hos Real Coffee nogle gange og er godt tilfreds med udvalget af kaffe det er også rimelig let at finde rundt i de forskellige kaffetyper på hjemmesiden
Altid hurtig levering. Skønt at man også kan få Decafe kapsler. Gode muligheder for at blande
Super fin kvalitet, hurtig levering og gode priser! Kan varmt anbefale dem.
Som altid kan man frit vælge mellem kaffekapsler med forskellige smage til meget fornuftige priser. Som sædvanlig er der hurtig levering.
Har benyttet denne kaffeleverandør i nogle år og har altid været tilfreds. God kaffe til god pris. Hurtig forsendelse. Desværre har jeg oplevet de sidste par gange, at der går op mod 5-7 hverdage (dertil skal lægges evt. weekend og helligdage) før jeg modtager pakken - det er for lang tid i min verden. Desuden benyttes Bring til levering, og dette giver besvær, da Bring er ret ufleksible i deres levering, hvilket ofte har sendt mig til trælse udleveringssteder langt væk for at hente min pakke. Så jeg har desværre besluttet fremover at benytte nogle andre, der er bedre til at levere hurtigt og effektivt.

Réponse : Real Coffee
Jeg fik ikke hvad jeg bestilte
Jeg havde bestilt kakao, som i beskrivelsen skulle have en god smag og være sød. De sendte er hent andet kakao produkt, som kun er lavet som et shot, det smagte af ingen ting. Jeg klager og først siger de at de bil levere de rigtige, og senere siger de, at de ikke kan sende 4 pakker fordi det for dyrt og at det koster for meget i co2 aftrykket. Dog kunne de give penge tilbage eller et gavekort. Og derefter kan jeg købe dem igen. Mærkeligt at de ikke vil sende den rigtige vare og sender en dårligere kvalitet end købt, og så kan jeg bare købe dem igen og så vil de sende dem.

Réponse : Real Coffee
Jeg har abonnement, hvor jeg får tilsendt kaffe med DAO, eftersigende har Dao leveret pakken, men vi har ikke fået den, men Real Coffee mener det er vores ansvar at få pakken fra DAO. Da jeg brokkede mig undersøgte de sagen, og de mente pakken var stillet foran døren. Selv om jeg havde skrevet i min bestilling kælderskakt. Jeg havde nok forventet at de ville sende mig en ny sending, men de må mene jeg har fået pakken og vil have en mere, for ellers kan jeg ikke forstå jeg skal betale 499,- for ingenting. Jeg føler mig mistænkelig gjort. Snydt og bedraget.
At jeg nu får svar her på trustpilot næsten et år efter, hvor de igen siger de stoler mere på DAO end på mig, hjælper ikke ligefrem på min oplevelse.

Réponse : Real Coffee
Jeg har gennem årene lagt tusindvis af kroner for kaffekapsler hos Real Coffee, desværre er leveringstiden blev så langsommelig at jeg fremover køber mine kapsler et andet sted.
Ærgerligt.

Réponse : Real Coffee
Levering osv. Var super fint, men hvis du forventer kakao ud af deres kakaokapsler, så skal i ikke købe dem. Det var meget misvisende på deres hjemmeside og det er tydeligvis noget du kan bruge som et ekstra shot til din kaffe.
Føler mig snydt, da det ikke indgik nogen steder.
SÅ KØB IKKE KAKAOKAPSLER, HVIS I REGNER MED EN KOP KAKAO.
Kundeservice svarede hurtigt.
Kommentar på svar:
Hvis man kan lide den som en lille hurtig kop, så er den altså heller ikke noget værd! Man skal ikke købe den, hvis man regner med at drikke kakao. Det kan ikke kaldes for kakao.

Réponse : Real Coffee
Bra produkt (alla som dricker kaffet är nöjda). Rimligt pris. Snabb, pålitlig leverans.
Gav 90 kr. med fragt for 2 pakker kakao der skulle være bedst i test. Modtog også min pakke, men kvaliteten er godt nok skuffende. Synes begge kvaliteter har en smag af vandet kakao med en snert af banan - mærkelig smag. Derudover er der spildt kakao på den ene pakke, og den anden pakke bliver for gammel den 23/01/23. Er virkelig ikke tilfreds med min oplevelse.

Réponse : Real Coffee
Mottok kun 1/3 av bestillingen jeg har betalt for, umulig å få kontakt med kundeservice for hjelp.

Lang leveringstid…
La inn bestilling 11 august og nå den 17. august er den enda ikke sendt.

Réponse : Real Coffee
Steer clear of this company. Delivered to the wrong address and cannot get any response from them via email which is the only form of communication.
I have contacted customer service and did get a response within 24hrs asking me a question which I answered and have not heard anything since then. That was Monday and it’s now Friday.
27/06 Monday.
I have received another email - 1 week (after the first response (not 24 hrs as claimed)from this company still not answering my issues and claims to have tried to call me many times although I’ve had no missed calls. Trading standards I think will need to be the next step. Appalling!
28/06/22
I have now received another response asking me to take this up with Amazon as that was where I placed the order. I placed this order direct with them!!!!!!! Absolutely beyond belief.
30/06/22
I have been informed that it is not there responsibility to provide a POD and that the matter is closed. No delivery and no refund. Disgraceful business - please do not waste your money.

Réponse : Real Coffee
Jeg har en easy aftale med kaffekapsler, som jeg er godt tilfreds med. Jeg kan ændre hvilken slags jeg vil have ved hver sending. Kaffen er god, nyder virkelig mine kaffe stunder. Super med at returnere brugte kapsler og veksle dem til 2 ekstra pakker i næste forsendelse. Eneste minus er deres cacao kapsler, som mange andre har skrevet, er det en tynd omgang sjask og kan ikke anbefales.

Réponse : Real Coffee
Meget tilfreds med både kaffekapslerne og muligheden for at returnere kapslerne således at de kan blive genanvendt. Et stort plus for miljøet.
Hjemmesiden er overskuelig og det er let både at skifte mellem de forskellige smagsvarianter og måske vigtigst - meget let at udskyde eller fremskynde en levering når man har brug for dette.

Réponse : Real Coffee
En savoir plus sur les différents types d'avis.