Refurbly Avis 166

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Att jag fick information om att försäkringen snart upphörde.Pratade med en personal om det var klokt o förnya försäkringen.Alltid skönt o få prata med nån.Så nöjd med köpet av mobil o den funkar bra i... Voir plus

Snabb leverans i bra emballage. Skicket på produkt över förväntan. Konkurrenskraftigt pris. Mycket nöjd så långt och hoppas förbli så. Ska överväga Refurbly även i framtiden.

Jättefin telefon. Den var inte helt nollställd. Jag försökte installera trots det men alla appar od kom inte med. Den kom med appar och usa som inställt. Jag ändrade till Sverige men det räckte inte.... Voir plus

Jeanette! Som jobbar i örebro kontoret är en geni! Hon gav oss en expetionell service i världsklass. Jag och min vän yeshua blev berörda i djupet. Hon hjälpte oss med fulla kraft. hittade lösningar... Voir plus

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Service de réparation de matériel électronique
  4. Atelier de réparation de téléphones mobiles

Vi är Refurbly – en smartare och mer hållbar väg till din nästa mobil. Med vår prenumerationstjänst Refurbly Flex får du en iPhone eller Samsung till fast månadspris – inklusive försäkring, livstidsgaranti och garanterad. batterihälsa. Skärmskydd och mobilskal ingår för extra skydd. Uppgradera till en nyare mobil varje år utan extra kostnad, eller behåll samma mobil med full flexibilitet. Inget krångel, bara flexibilitet. Vi tror på teknik som funkar för både dig och planeten. 🌍📱 Du kan även köpa begagnade mobiler och surfplattor på traditionellt vis – alltid med 2 års garanti, 30 dagars öppet köp och snabb fri frakt.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

166 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Bra skick

Bra skick, snabb och enkel köpprocess, prisvärt och kort leveranstid.

6 mars 2026

Réponse : Refurbly

Stort tack för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med allt, precis så ska det vara 😊 Varmt välkommen tillbaka! 💚

Allt gick så bra

13 mars 2026

Réponse : Refurbly

Tack för ditt omdöme och att du valde återbruk! Vi hoppas du blir nöjd med din nya enhet 💚

Det var ett bra köp hittills i alla fall. Har bara haft mobilen några dagar, men hittills har den fungerat utmärkt.

Det var ett bra köp. Tyvärr var jag själv inte i butiken. Min svärson hjälpte mej, eftersom han arbetar i Örebro. Bra att återanvända istället för att bara slösa på resurser.

10 mars 2026

Réponse : Refurbly

Tack för de fina order och att du valde att handla oss oss! Klokt att återanvända så vi kan spara på jordens resurser 💚

Snabb leverans, produkten fungerar perfekt

3 mars 2026

Réponse : Refurbly

Tack det glädjer oss att höra! Varmt välkommen åter när behovet uppstår 💚

Enkelt

Enkelt, smidigt o säkert 👍

2 mars 2026

Glädjer oss att höra! Tack för ditt fina omdöme ☺️

Nöjd med min telefon

Nöjd med min telefon, lätt att navigera och betala på hemsidan. Lite svårt att få kontakt med kundtjänst men förövrigt toppen🥰

9 mars 2026

Réponse : Refurbly

Stort tack Jauqline för dina fina ord och att du handlade hos oss 💚 Vi tar åt oss av din feedback och jobbar aktivt på att förbättra kundtjänstens svarstid!

Snabbt

Snabbt, enkelt och lätt,
Produkt och batteri i bra skick =nöjd !

4 mars 2026

Réponse : Refurbly

Stort tack för ditt omdöme! Glädjer oss att du är nöjd ☺️ Varmt välkommen åter!

De svara inte ens på mail

De svara inte ens på mail, vill ångra mitt köp då Mobilen inte motsvarade deras beskrivning på Bra skick. Frågade om det bara var att skicka in den med frakt sedeln , men inget svar alls.

5 mars 2026

Réponse : Refurbly

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att upplevelsen inte blivit som du förväntat dig denna gång efter att ha handlat hos oss tidigare som du nämnde i supportärendet.

Vi vill förtydliga att du självklart kan returnera mobilen om du inte är nöjd med skicket. Det är därför vi erbjuder fri retur och 30 dagars öppet köp till våra kunder, så att man som kund tryggt ska kunna skicka tillbaka enheten om den inte motsvarar förväntningarna.

Vi har också svarat dig i supporten och bekräftat att du kan skicka tillbaka mobilen med retursedeln. Vi har dessutom erbjudit att byta ut den mot en annan enhet om du hellre vill det. Målet är helt enkelt att du ska få en telefon som motsvarar rätt skick.

Vi hjälper dig gärna vidare så snart mobilen kommit tillbaka till oss, oavsett om det är att få en ny utskickad eller att ordna med en retur och återbetalning!

Med vänlig hälsning,
Refurbly-teamet 💚

Mycket bra

Bra snabb service

24 février 2026

Réponse : Refurbly

Tack det glädjer oss att du är nöjd ☺️ Och tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme!

Snabba!

Jättesnabb leverans. Mobilen kom redan dagen efter beställning. Allt funka fint :)

4 mars 2026

Réponse : Refurbly

Vad glada vi blir att höra det! Tack för ditt omdöme och att du handlade hos oss 💚

Snabb leverans, mycket fin mobil

26 février 2026

Stort tack för att du handlade hos oss Per-Olof! Varmt välkommen åter 😀

Metallbiten

Metallbiten, korthållaren för SIM kortet saknas på den telefon ni skickade till mig. Skrev i lördags på mail till er. Ej hört något hittills. Konstigt att ett sånt fel kan uppstå när alla begagnade telefoner kollas/ besiktades enligt er!

23 février 2026

Réponse : Refurbly

Hej Anette, och tack för din feedback.

Du har helt rätt. Telefonen ska självklart levereras komplett med SIM-korthållare. Att den saknades är ett misstag från vår sida och något som inte borde ha passerat vår kontroll. Vi beklagar verkligen det.

Vi kommer se till att skicka ut en ny SIM-korthållare direkt till dig så att du snabbt kan använda telefonen fullt ut.

Vi tar också till oss av din synpunkt kring kvalitetskontrollen. Även om alla enheter testas kan enskilda misstag tyvärr ske – men det är vårt ansvar att rätta till dem snabbt.

Tack för att du uppmärksammade oss på felet.

Fick en Japansk konfigurerad mobil?

3 stjärnor eftersom jag är lite paff över oddsen. Mobilen levererades snabbt & välpackad, såg i princip oanvänd ut & fick tillomed en ladd-sladd till som jag inte förväntade mig. Startade upp den för att se om den funkar, vilket den gjorde. Dock möttes jag av japansk text. Konstigt, men tänkte att jag bara behöver köra en till fabriksåterställning. Hade inte tid att sätta upp mobilen ordentligt förrän 1 månad senare. Nope. Efter fabriksåterställning så var språkvalen fortfarande japanska, plus andra östasiatiska språk, samt engelska. Valde engelska, tänkte att det går att ladda ner svenska & ändra från inställningar. Nej. Nästan allt var fortfarande på engelska. Eftersom min icke-engelsktalande mor skulle använda mobilen så funkar inte riktigt det.

Börjar gräva lite i vad det är för fel på mobilen. Visar ju sig det är en japansk-konfigurerad mobil. JAPAN. Vilket innebär bland annat att det inte är garanterat att mobilen är kompatibelt med svenskt 5g-nät. Plus att man får leva med att mobilen till 70% är på engelska. Dessutom är det varken riskfritt eller enkelt att konfa om den till EU. BRA. Vad är oddsen att man som svensk kund får en japansk mobil? Suck.

Kundtjänst var åtminstone snabba & hjälpsamma som kunde köpa tillbaka mobilen - 5 stjärnor till er.

Så om ni köper mobil härifrån: var inte som mig. Kolla upp direkt när ni får mobilen om det är en konfiguration som matchar erat land, så ni hinner skicka tillbaka den inom 30-dagars fri-retur-perioden.

Tack för att ni lyssnade på min Ted Talk.

23 janvier 2026

Réponse : Refurbly

Tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt omdöme. Och för att du lyfter att du fick snabb hjälp av vår kundtjänst 🙏

Du har helt rätt i att det inte ska kännas osäkert kring region eller språk. Ibland förekommer enheter med annan ursprungskonfiguration (tex japansk), och i de allra flesta fall fungerar de fullt ut i Sverige, men språkinställningar och vissa regionspecifika begränsningar kan såklart skapa frustration, särskilt när mobilen ska användas av någon som inte är bekväm med engelska.

Jag vill förtydliga att vi jobbar strikt med "EU-spec", det är vår standard och det vi aktivt arbetar efter i våra inköp. I mycket sällsynta fall kan det dock slinka igenom en enhet med annan ursprungskonfiguration, vilket verkar ha varit fallet här.

Det är absolut inte den upplevelse vi vill att du ska få, och vi förstår att det kändes överraskande när du upptäckte det först senare.

Bra att du hörde av dig och att vi kunde lösa det smidigt genom återköp. Och tack för att du delar tipset om att kontrollera direkt vid leverans, det är klokt 😊

Vi tar med oss din feedback för att bli ännu tydligare kring regionkonfiguration framåt. Tack igen för att du handlade hos oss 💚

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Varan överensstämde med beskrivningen.

2 février 2026

Réponse : Refurbly

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att mobilen motsvarade beskrivningen. Precis så ska det vara 🙌

Hoppas du får riktigt mycket glädje av din nya telefon! 💚

Bra leverans och bra kvalitet

Bra leverans och bra kvalitet

12 février 2026

Réponse : Refurbly

Tack snälla Peter för dina 5 stjärnor!

Roligt att både leveransen och kvaliteten levde upp till förväntningarna. Hoppas mobilen fortsätter leverera, och du är alltid varmt välkommen tillbaka! 😊

Kunnig personal

Kunnig personal

12 février 2026

Stort tack för ditt omdöme Torbjörn ⭐️

“Kunnig personal” värmer verkligen att läsa, det är precis den känslan vi vill att man ska få när man är i kontakt med oss.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 😊

Snabb o bra service

Snabb o bra service

28 janvier 2026

Réponse : Refurbly

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Glädjer oss att du är nöjd ☺️ Varmt välkommen åter!

Bra produkter som motsvarar…

Bra produkter som motsvarar beskrivning.
Snabb leverans och bra återkoppling vid frågor.

9 février 2026

Réponse : Refurbly

Tack för ditt omdöme och att du valde att handla hos oss. Glädjer oss att du är nöjd ☺️ Varmt välkommen åter!