Att jag fick information om att försäkringen snart upphörde.Pratade med en personal om det var klokt o förnya försäkringen.Alltid skönt o få prata med nån.Så nöjd med köpet av mobil o den funkar bra i... Voir plus
Snabb leverans i bra emballage. Skicket på produkt över förväntan. Konkurrenskraftigt pris. Mycket nöjd så långt och hoppas förbli så. Ska överväga Refurbly även i framtiden.
Jättefin telefon. Den var inte helt nollställd. Jag försökte installera trots det men alla appar od kom inte med. Den kom med appar och usa som inställt. Jag ändrade till Sverige men det räckte inte.... Voir plus
Jeanette! Som jobbar i örebro kontoret är en geni! Hon gav oss en expetionell service i världsklass. Jag och min vän yeshua blev berörda i djupet. Hon hjälpte oss med fulla kraft. hittade lösningar... Voir plus
Vi är Refurbly – en smartare och mer hållbar väg till din nästa mobil. Med vår prenumerationstjänst Refurbly Flex får du en iPhone eller Samsung till fast månadspris – inklusive försäkring, livstidsgaranti och garanterad. batterihälsa. Skärmskydd och mobilskal ingår för extra skydd. Uppgradera till en nyare mobil varje år utan extra kostnad, eller behåll samma mobil med full flexibilitet. Inget krångel, bara flexibilitet. Vi tror på teknik som funkar för både dig och planeten. 🌍📱 Du kan även köpa begagnade mobiler och surfplattor på traditionellt vis – alltid med 2 års garanti, 30 dagars öppet köp och snabb fri frakt.
Drottninggatan 40, 702 22, Örebro, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : Refurbly
Det var ett bra köp. Tyvärr var jag själv inte i butiken. Min svärson hjälpte mej, eftersom han arbetar i Örebro. Bra att återanvända istället för att bara slösa på resurser.

Réponse : Refurbly
Nöjd med min telefon, lätt att navigera och betala på hemsidan. Lite svårt att få kontakt med kundtjänst men förövrigt toppen🥰

Réponse : Refurbly
De svara inte ens på mail, vill ångra mitt köp då Mobilen inte motsvarade deras beskrivning på Bra skick. Frågade om det bara var att skicka in den med frakt sedeln , men inget svar alls.

Réponse : Refurbly
Jättesnabb leverans. Mobilen kom redan dagen efter beställning. Allt funka fint :)

Réponse : Refurbly
Metallbiten, korthållaren för SIM kortet saknas på den telefon ni skickade till mig. Skrev i lördags på mail till er. Ej hört något hittills. Konstigt att ett sånt fel kan uppstå när alla begagnade telefoner kollas/ besiktades enligt er!

Réponse : Refurbly
3 stjärnor eftersom jag är lite paff över oddsen. Mobilen levererades snabbt & välpackad, såg i princip oanvänd ut & fick tillomed en ladd-sladd till som jag inte förväntade mig. Startade upp den för att se om den funkar, vilket den gjorde. Dock möttes jag av japansk text. Konstigt, men tänkte att jag bara behöver köra en till fabriksåterställning. Hade inte tid att sätta upp mobilen ordentligt förrän 1 månad senare. Nope. Efter fabriksåterställning så var språkvalen fortfarande japanska, plus andra östasiatiska språk, samt engelska. Valde engelska, tänkte att det går att ladda ner svenska & ändra från inställningar. Nej. Nästan allt var fortfarande på engelska. Eftersom min icke-engelsktalande mor skulle använda mobilen så funkar inte riktigt det.
Börjar gräva lite i vad det är för fel på mobilen. Visar ju sig det är en japansk-konfigurerad mobil. JAPAN. Vilket innebär bland annat att det inte är garanterat att mobilen är kompatibelt med svenskt 5g-nät. Plus att man får leva med att mobilen till 70% är på engelska. Dessutom är det varken riskfritt eller enkelt att konfa om den till EU. BRA. Vad är oddsen att man som svensk kund får en japansk mobil? Suck.
Kundtjänst var åtminstone snabba & hjälpsamma som kunde köpa tillbaka mobilen - 5 stjärnor till er.
Så om ni köper mobil härifrån: var inte som mig. Kolla upp direkt när ni får mobilen om det är en konfiguration som matchar erat land, så ni hinner skicka tillbaka den inom 30-dagars fri-retur-perioden.
Tack för att ni lyssnade på min Ted Talk.

Réponse : Refurbly
Bra produkter som motsvarar beskrivning.
Snabb leverans och bra återkoppling vid frågor.