RegioBank Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Enkele jaren geleden gelokt met bepaalde rente voor spaarrekening voor omze zoon. Tot zover altijd tevreden. Tot vandaag. Brief gekregen dat ze bij overboeking €9,50 in rekening gebracht wordt. Wat v... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn rekening ten onrechte geblokkeerd!!! Sinds 1-12 en daardoor geen eten meer, achterstallige rekeningen en geen medicatie!!! De “fraudespecialist” jaja… blijft zeggen dat ik ongeoorloofde tra... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze bank voor ondernemers. Hoge kosten, geen contact mogelijk, alles moet lopen via een tussenpersoon met veel ruis op de lijn. Een informatieaanvraag wat 40 euro moet kosten. Rekeningen wo... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

We zijn totaal niet tevreden over RegioBank Geleen. We zijn benaderd door hun om eventueel verzekeringen over te nemen en toen ze dat niet konden waarmaken onder dezelfde voorwaarden en kosten waren w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Banque

Écrit par l'entreprise

Klanten beoordeelden ons met een 9,3 voor algemene tevredenheid in het onderzoek van de Consumentenbond. Ook werden we voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland. Al ruim 100 jaar de persoonlijke bank bij u in de buurt. Waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt. RegioBank. De buurtzame bank.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wat een onpersoonlijke zooi

Wat een onpersoonlijke, klantonvriendelijke ZOOI !!! Telefonisch onbereikbaar, zelfs het oude 0800 - 0411 is onbereikbaar gemaakt en de adviseur kan alleen nog via mail communiceren!
Als je het moederbedrijf De Volksbank 030-2915200 belt krijg je bandje dat het wegens drukte even kan duren, dat was 54 minuten, toen nog niemand en opgehangen. 1 ster is nog 10 teveel!
Vervolgens gelijk bij ABN AMRO een rekening geopend en overstap service geactiveerd.

13 août 2025

Communicatie bijna onmogelijk

Communicatie bijna onmogelijk. alles wordt op de adviseur afgeschoven. Ben zelf onafhankelijk adviseur bij de hypotheekshop maar sinds de grote herziening
naar ASN bank kan je stellen dat alles van het volksbank concern veel slechter is geworden. zowel voorwaarden als communicatie en over service zullen wij het maar helemaal niet meer hebben.

4 août 2025

Lege rekening opheffen duurt al 9 maanden

Ik ben al driekwart jaar bezig een lege rekening, die nooit gebruikt is, op te zeggen. Eerst lopen ze 29 dagen achter dan weer 52 dagen. Ik moet hier 1 ster geven maar liefst geef ik ze geen ster. Het duurt nu al zo lang, terwijl andere banken dit binnen 1 dag doen, druk op de knop, dat ik het niet meer kan laten hier een review te plaatsen. Nooit meer Regiobank!

1 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Rekening van dochter van 17 geblokkeerd…

Rekening van dochter van 17 geblokkeerd vervolgens niet terug gebeld worden zelf al 4x gebeld en elke keer gaan ze er mee bezig. Kan helemaal niks met de rekening.
Zeer slechte bank, haal alles weg daar.

18 juillet 2025

Helaas kan lager dan 1 ster geven niet

Helaas kan lager dan 1 ster geven niet. Regiobank Glanerbrug, pretendeert vriendelijk te zijn, meedenkend...maar verder dan alleen lokaal zijn komen ze niet. Eigenaar Huub, arrogantie ten top, zwaar onvriendelijk en zwaar klantonvriendelijk. Doorvragen hoe dingen werken moet je niet doen, verwachten dat hij op normale kantoor tijden klanten te woord staan ook niet. Nare vent waar je niks mee te maken wilt hebben. Regiobank zelf is ook geen beste bank, overboekingen duren nog eeuwen, trage bank met hoog oudwijf gehalte.

4 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

RegioBank een unieke bank die verdwijnt

RegioBank was ene bank die eht anders doet. Je opent niet effen in 10 minuutjes online een rekening, Nee je komt op kantoor langs en kan Alles tijdens een persoonlijk gesprek met ene lokale adviseur aanvragen. En het is misschien ouderwets. Maar. Toch nog fijn in deze moderne tijd. En het maken van ene afspraak werkt ook effectief. Daarnaast kan je er nog aan de balie persoonlijke geld storten.( Voorlopig) Geen gedoe. Met die onhandige digitale Geldmaat.
En de Banka App was neit te inivatief en simpel maar deed alles wat je ermee zou moeten kunnen doen.

Maar helaas gaat dit bankmerk populaire bij jong tot oud verdwijnen.

De bank maakt plaats voor de digitalere asn.
Het lijkt ene logische stap maar voor de Oude RegioBank doelgroep is het een groot gemis.

Geld storten aan de balie kan dadelijk neit meer.
De bank app wordt waarschijnlijk flink gemoderniseerd wat wel handige maken toevoegt maar het vertrouwde gevoel wegneemt.

En offline bankdiensten voor ouderen ( of iemand die de spaarrekening liever neit koppelt met Internet bankieren) verdwijnt waarschijnlijk binnenkort. Zonder dat er een alternatief komt. Want aan en sns bieden voor nieuwe klanten alleen online producten aan.

7 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bijna niets dan lof, een tip

Bijna niets dan lof, mijn moeder is enorm blij met de Regiobank in Rijssen. Ze helpen haar als zeer gewaardeerde klant. 1 punt van verbetering. Bij het verhogen van de daglimiet in de app. komt er direct een melding dat de daglimiet verhoogd is. Was u dat niet dan graag direct met de bank bellen. TIP ! Zet er dan ook een telefoonnummer bij, met fraude telt elke seconde.

20 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Al mijn bankpassen geweigerd bij de pinautomaat

Ga ik met mijn vrouw naar het kantoor, vraag ik mijn vrouw van de gezamenlijke rekening af te halen, wordt mij na wat handelingen verteld dat het geregeld is.
Wil ik zelf geld pinnen worden al mijn passen geweigerd! Neem contact op met je bank, is de melding,
Hebben waarschijnlijk ook aan mijn passen zitten klooien! Foutje bedankt! Heel fijn is dit, wordt tijd voor een andere bank, zeker als ik de revieuws lees.

Noté 1 sur 5 étoiles

kunnen we GEEN MIN 5 STERREN GEVEN????

SCHANDALIG - Helaas kunnen we GEEN MIN - 5 sterren geven....Zeldzaam in mijn leven een slechtere partij aangetroffen die voor hun klanten (lees nabestaanden van rekeninghouder) enige medewerking aan het verlenen zijn. Wat een MEGEA onvoorstelbaar slechte financiële partij en zeker een absolute AFRADER voor wie dan ook maar ooit een gedachte heeft, ver vandaan blijven

Een grote ramp

Een grote ramp, sinds browsercode elke keer problemen met inloggen, nu wel inloggen maar kan ik niet op de rekening kijken, bellen... ze weten het niet. Krijg de verantwoording terug met de woorden niemand heeft last alleen jullie, kan geen betalingen doen. betalingsbewijzen kan ik niet opsturen. we komen in de problemen met andere bedrijven. 1 grote puinhoop en ramp. vreselijke bank, was ooit de beste maar nu de slechtste

1 ster is ook te veel

1 ster is ook te veel! Wil je een adres wijzingen kunnen ze dat niet omdat er iets aan de hand is op hun hoofdkantoor? Waarom moet de klant hiervan de dupe zijn? Eventjes een adres wijzingen? Wat een amateuristisch gebeuren. Bel je regiobank, geeft mevrouw aan ja je moet toch langskomen. Terwijl het aan hun ligt! Hun systeem werkt niet en dan is de klant de dupe. Ik stop met hun en raad niemand hun aan. Regiobank zutphen, geen aanrader. Ze helpen je totdat je de hypotheek hebt getekend, danna laten ze je stikken.

11 juin 2025

Slechtste bank ooit

Na het overlijden van onze moeder in december wachten wij nog steeds op haar geld van de regiobank.
Regiobank zelf is telefonisch niet te bereiken. Wij hebben een tussenpersoon die ook al klachten heeft ingediend bij de regiobank.
Herhaaldelijk gebeld met de tussenpersoon die het ook allemaal heel vervelend vindt.
De regiobank is samengegaan met een andere bank en heeft geen personeel genoeg horen wij.
Is blijkbaar erg ingewikkeld om dit af te handelen. Schandelijk en wij gaan er ook zeker werk van maken. Totaal geen service. Van hun kant geen reactie. Nooit naar deze bank gaan. Wij wachten nu al bijna een half jaar op ons geld.

9 juin 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen internet bankieren

Geen internet bankieren, dan ook niet 100euro contactloos betalen bij regiobank.
Geen internetbankieren is dit 50euro contactloos betalen waarom ???
Hier begrijpt niemand iets van.
Wat een discriminatie van regiobank.

8 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ouders zijn overleden ,en zij…

Mijn ouders zijn overleden ,en zij hadden een spaarrekening bij de Regio bank ,nu kunnen wij het geld niet krijgen om dat ze zijn samen gegaan met een andere bank ,en niet genoeg personeel hebben om dat te kunnen afhandelen kan wel 3 tot 4 maanden duren voor dat ze het geld kunnen overmaken, naar de lopende rekening ,en dat in deze tijd met computers, alles is aangeleverd van papieren van Notaris, en ze hebben geen tijd om het geld overmaken, Ontvangen willen ze wel ,nooit daar een rekening openen

16 mai 2025

Zeer slechte service

Na het overlijden van mijn dochter heb ik geprobeerd om inzicht te krijgen in haar rekeningen, zonder overleg zijn haar rekeningen overgeschreven op haar vriends naam die niet haar wettelijke erfgenaam is, toen wij bij het desbetreffende kantoor kwamen met de papieren van erfrecht en overlijdingsacte werden deze aan de kant geschoven en werd er gezegd (De naam van haar vriend) die wij niet genoemd hadden, dat alles bij het hoofdkantoor lag en dat we er verder niets mee konden. Na overleg met onze notaris blijkt dat de bank tegen de wet heeft gehandeld. zij moeten ons inzage geven in de afschriften vanaf de datum datum dat mijn dochter is overleden. De bank is nalatig, geef zomaar prive namen door die ons niet aangaan Achteraf blijkt dat het personeel en de vriend van mijn dochter goede vrienden zijn, dat de zaak al helemaal onbetroubaar maakt, De rekeningen zijn overgeschreven zonder acte van overlijden en zonder acte van erfrecht. Ik ga hier zeker een advoaat op zetten,
Daarnaast was de dame die ons hielp aan de balie zeer onbeschoft.
Bij de rabo bank was er verder geen probleem, alles is netjes en snel geregeld.

13 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Regiobank, drama als er iemand overlijd

voor het verkrijgen van toegang en/of het opheffen van rekeningen bij de regiobank in Bunnik na een overlijden is echt een lange adem nodig. Onwaarschijnlijk! Waar de ABN en de Rabobank snel en prettig de zaken afhandelen geeft de regiobank in eerste instantie aan dat het 40 (werk)dagen! gaat duren voordat e.e.a. in behandeling wordt genomen!! Vandaag kregen we het bericht dat het inmiddels is opgelopen naar 57 (werk)dagen! Het is voor ons zeer pijnlijk dat we de toch al treurige periode niet kunnen afsluiten omdat een bank haar zaken niet voor elkaar heeft. We zijn er helemaal klaar mee en gaan kijken of er via een advocaat wellicht wel een normale afhandeling kan worden afgedwongen!

Ons advies, nooit beginnen aan De Regiobank

30 avril 2025

Zakelijke hypotheek

Wilde bij deze bank een zakelijke hypotheek aanvragen. Zelfs via een tussenpersoon een, verplichte, betaalde quickscan moeten uitvoeren. De quickscan gaf een positief advies, echter besloot de Regiobank op het laatste moment toch geen hypotheek te verstrekken. Een zeer teleurstellende ervaring, die ik niemand toewens

28 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze bank te vaak storingen .

Waardeloze bank te vaak storingen .
5 jaar terug rekening geopend op kantoor in hollandscheveld.
Deze mevrouw vroeg:" waarom ik een rekening ging openen ,waarop ik zei :" nalatenschap van mijn vader"
Daarop vroeg zij :" hoeveel geld krijg jij van hem" ?

Dit vind ik uitermaten onbeschoft en schending van mijn privacyrecht"
Ik heb hier toen over gebeld en een klacht over haar ingedient ,nooit is hier iets mee gedaan .
Je wordt als client niet serieus genomen en ze houden allemaal hun hand boven elkaars hoofd .
Te triets voor woorden dit .
Daarbij te vask storingen .

22 avril 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus