Renata`s wood work Avis

4,8

Kendte ikke hjemmesiden, da den poppede op som reklame på Instagram, så var meget spændt på hvad jeg egentlig modtog. Men WAUW for nogle fine bordkort. De er ALT hvad min teenager drømt om til h... Voir plus

Vi bestilte et smukt træ skilt til vores gender reveal fest hos Renatas Wood Work, og det blev simpelthen så flot! Designet var elegant og præcist som ønsket – man kan virkelig se, at der er lagt... Voir plus

1. Magasin d'enseignes
  2. Service de découpe au laser
  3. Magasin de nouveautés
  4. Imprimeur

Renata’s Wood Work designer og producerer personlige produkter i træ og akryl til både private kunder og virksomheder. Alle produkter laves på eget værksted i Danmark med laserskæring og UV-print, hvilket sikrer høj kvalitet og stor fleksibilitet i designet. Vi laver blandt andet skilte til bryllupper, konfirmationer og andre festlige begivenheder samt personlige skilte til hjemmet. Derudover producerer vi firmaskilte, logoskilte, prislister og dekorative skilte til caféer, butikker, klinikker, saloner og andre virksomheder. Hos Renata’s Wood Work handler det ikke om standardløsninger. Mange produkter designes i tæt dialog med kunden, så materialer, farver og udtryk passer til både anledning, rum og stil. Resultatet er unikke produkter, der både fungerer praktisk og samtidig skaber stemning – hvad enten det er til en fest, en virksomhed eller et personligt minde. Hos os finder du blandt andet: • Skilte i træ og akryl • Bryllups- og festartikler • Personlige gaver og dekorationer • Firmaskilte og logoskilte • Specialdesignede løsninger • Laserskæring og UV-print på eget værksted

4,8

Demande des avis aux clients

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Varm anbefaling

Vi bestilte et træskilt på 140 cm til vores kolonihave. Der var supergod kommunikation, dialog og vejledning om bl.a skrifttype, vægt, visuelt udtryk, vedligehold mv. Vi er yderst tilfreds med skiltet og kan varmt anbefale Renatas woodwork! Ved levering lå et postkort med en lille hilsen i pakken.
Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal have lavet navneskilt. Det er i øvrigt både fair og gode priser ift kvalitet af skiltet og den lydhørhed der var ift at imødekomme vores ønsker.

5 juin 2026

Meget tilfreds

God vejledning pr. telefon, da jeg ikke kunne se om min ide kunne være der. Hurtig levering og smukt resultat - glæder mig til at give den i gave. Jeg er meget tilfreds.

25 avril 2026

Positiv oplevelse.

Skønt produkt og hurtig betjening/levering.

Intet negativt at sætte en finger på. Vi bestilte et skilt til hoveddøren hvor der står “vi er i haven” og det er så smukt 😍

27 avril 2026

Jeg har modtaget den smukkeste

Jeg har modtaget den smukkeste rejse giftcard i flotte klare pastelfarver med flotte detaljer og skrift. Den var pakket ind i fin silkepapir ved modtagelsen. Rigtig go’oplevelse.
Kan klart anbefale dette sted

16 avril 2026

Renatas wood work får mine varmeste…

Renatas wood work får mine varmeste anbefalinger. Jeg kontaktede hende på Instagram en sen aften og få timer efter var der allerede et svar. Jeg havde et ønske om at få en speciallavet medaljeholder der passede til min sport - og Renata forstod med det samme hvad jeg ønskede og efter få tilpasninger modtog jeg det smukkeste resultat. Uden tvivl ikke sidste gang jeg handler hos Renata! Varmeste anbefalinger herfra!

28 avril 2026