Vi har handlet med Woodbylaa to gange nu, første gang skulle vi have special designet vores Save The Date og det gik rigtig nemt, der var hurtig og god kommunikation og der blev svaret på alle s... Voir plus

Virkelig god service. Bestilte lidt sent og sendte jer en mail og I lavede hurtigt min ordre til en haster. Kan klart anbefales. Samtidig også et virkelig flot produkt 😊

Jeg har brugt Woodbylaa flere gange - både privat og gennem min virksomhed. Hver gang har produkterne været spot on og servicen helt i top! Det er en fornøjelse at samarbejde med mennesker der nør... Voir plus

L'entreprise a répondu

Meget hurtigt og optimal betjening, ja selv på helligdage. Inspirerer til hvad der bliver godt/pænest. Kvik til at give tilbagemelding og levering, tak!

1. Service de découpe au laser

Écrit par l'entreprise

Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)

4,9

6 avril 2026

Optimal oplevelse

16 avril 2026

Stor anbefaling herfra.

Vi har handlet med Woodbylaa to gange nu, første gang skulle vi have special designet vores Save The Date og det gik rigtig nemt, der var hurtig og god kommunikation og der blev svaret på alle spørgsmål.
Anden gang skulle vi bestille vores bordkort og det er også gået rigtig nemt.
Det er nemt at bestille og vi har kun oplevet hurtig levering.
Vi bestilte bordkortene d. 5 april og d. 9 april kunne de hentes i pakkeshop.
Både vores save the date og bordkort er lavet i egetræsfiner og de er super flotte. Graveringen er også uden fejl og står skarpt.
Derudover synes vi at priserne er rigtig gode.
Kan varmt anbefales.

5 avril 2026

Spot on🎉

Det er en fornøjelse at samarbejde med mennesker der nørder og er passionerede omkring deres arbejde 🥳

30 mars 2026

Réponse : Woodbylaa

Tusind tak for den fine anmeldelse , vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang :-)

Super flot resultat

Super flot resultat. Lidt lang leveringstid men helt sikkert ventetiden værd.

5 avril 2026

Réponse : Woodbylaa

Hej Karine tusind tak for din fine anmeldelse :-)
Ang. leverings tiden, så har jeg tjekket op på det, vores produktions tid er 3-7 hverdage og kan se din ordre er færdigpakket på 4 hverdag, ønsker du en anden gang at dette skal gå hurtigere , så send og endelig en mail or haste bestilling :-)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Jeg fandt hurtigt et produkt på hjemmesiden, der faldt i min smag. Jeg havde et par spørgsmål, som jeg lynhurtigt fik svar på i en mail. Produktet blev bestilt. Jeg godkendte designet, og det er blevet præcist som ønsket.

1 mars 2026

Réponse : Woodbylaa

Dejligt produktet levede op til dine forventninger :-) og tusind tak for den fine anmeldelse .

Vi fik en mail inden den blev sendt så…

Vi fik en mail inden den blev sendt så vi kunne godkende den og vi fik en hilsen med da vi modtog vores skilt.
Kan helt sikkert anbefales

5 mars 2026

Réponse : Woodbylaa

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse , det betyder meget :-)

Den bedste service ,vi bestiller helt sikkert igen!

Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har været helt i top fra start til slut. De ting, vi har fået lavet indtil videre, er blevet virkelig flotte og præcis som vi ønskede dem.

Kommunikationen har været nem og behagelig, og man mærker tydeligt, at der bliver lagt både tid, omhu og kærlighed i arbejdet. Vi er så glade for resultatet og føler os virkelig godt behandlet som kunder.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller derfra, vi regner helt sikkert med at bestille mere til vores bryllup. Kan kun give vores varmeste anbefaling!

1 mars 2026

Réponse : Woodbylaa

Tusind tak for den flotte anmeldelse , og tak for de 5 stjerner, vi glæder os til at se jer i shoppen igen :-)

Super flot og tilfredsstillende…

Super flot og tilfredsstillende resultat. Vi har fået det flotteste velkomst skilt til vores bryllup, samt gavebordet skilt i samme design. Er SÅ tilfreds.

25 février 2026

Réponse : Woodbylaa

Dejligt produkterne levede op til jeres forventninger, god fest når i kommer dertil :)

Fantastisk service og produkt

Fantastisk service og produkt.
Jeg lavede en sæt bestilling , hvor jeg skrev med den frem og tilbage over mail. Og få dage efter fik jeg produktet præcis som jeg havde visualiseret det. Tusind tak for det.

13 février 2026

Réponse : Woodbylaa

Dejligt produktet levede op til dine forventninger , og tusind tak for den fine anmeldelse :-)

1000 tak for de fine bordkort I lavede…

1000 tak for de fine bordkort I lavede til os , vi fik mange komplimenter omkring dem til vores fest . Tak for hurtig forsendelse . Og modtagelse :)
Alt i alt flot og smukt stod bordkortene og god service
Endnu en gang tak

14 février 2026

Jeg ELSKER Woodbylaa

Jeg ELSKER Woodbylaa. Jeg har bestilt ved dem før og har også bestilt ved dem for nogle uger siden og glæder mig lige nu på min 3 bestilling som er ved at blive lavet. De laver de fineste ting. Lækker materialer og når man bestiller får man lov til at se og godkende først og fortælle om man er tilfreds inden de begynder.
Helt klart 5 stjerner og kunne jeg give flere så fik de flere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 janvier 2026

Réponse : Woodbylaa

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse , dejligt de hele levede op til jeres forventninger :-)