Feilsendt vare x2. Først bestilte jeg en kontroller. Fikk feil sendt. Tok kontakt. Opprinnelig ville de jeg skulle betale for returen , til tross for at de hadde sendt feil! Det fikset de ette... Voir plus
L'entreprise a répondu
God og rask kommunikasjon, fikk avtalt betaling uten problemer etter jeg sende inn ting. Solgte xbox og spill, fikk mindre enn ved finn.no men mye raskere så anbefales vis man vil ha unna ting for... Voir plus
Jeg ryddet oppe i loftet og fant gamle konsoller. Tok kontakt med Retrospillkongen og avtalte pris og sending. Anbefales hvis du har gamle spill og konsoller liggende og ikke har lyst til å styre me... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nøye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i høysetet, med grundig restaurering, rengjøring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjør spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredømme!
Høstbakken 11, 1793, Halden, Norvège
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Veldig god service
Veldig god service, rask til å svare, ryddig opplegg. Takk for handelen!
Rask og hyggelig handel
Rask og hyggelig handel. God kommunikasjon hele veien. Anbefales.
Rask levering selv på vestlandet.
Rask levering selv på vestlandet. Bestilte en mini nes classic, og den kom fort. Skal handle flere ting fra dem i fremtiden siden jeg har noen små som ønsker seg noe retro konsoller og slikt noe. Ellers en god service nettside.
Flott kommunikasjon ved salg takk for…
Flott kommunikasjon ved salg takk for en strålende handel!
God og rask kommunikasjon
Solgte xbox og spill, fikk mindre enn ved finn.no men mye raskere så anbefales vis man vil ha unna ting fort.
Jeg ryddet oppe i loftet og fant gamle…
Jeg ryddet oppe i loftet og fant gamle konsoller. Tok kontakt med Retrospillkongen og avtalte pris og sending. Anbefales hvis du har gamle spill og konsoller liggende og ikke har lyst til å styre med finn.no
Solgte en del Xbox spill og tilbehør
Solgte en del Xbox spill og tilbehør. Kjappe med tilbakemeldinger, ryddig og god dialog. Enkel prosess. Anbefales til alle som har ryddet i bod, kjeller eller loft 🤩
Enkel og ryddig handel
Enkel og ryddig handel. Sendte litt info og bilder av noen eldre konsoller og fikk raskt et tilbud jeg var fornøyd med. Veldig god informasjon om pakking og sending. Anbefales 👍
Beklager at jeg tok feil for fallout 3
Jeg så lei meg.det var med fallout 3 dlc epsoder på dlc fallout 3.jeg beklager for det. Min feil
Solgte flere spill og konsoller i…
Solgte flere spill og konsoller i varierende tilstand, fra gode til dårligere. Handelen gikk raskt og enkelt, og jeg fikk en god pris. Veldig fornøyd, spesielt sammenlignet med tiden det ville tatt å selge alt enkeltvis selv. :)
Hyggelig kundeservice
Rask levering
Bestilte varen på tirsdag og var i postkassen allerede på fredag, 3 dager før estimert tid, super fornøyd.
Svindel
Dette selskapet driver svindel. 2 ganger har jeg handlet av dem hvor produktet du får ikke stemmer overens med produktet de annonsert på nettsiden sin.
Første gang jeg handlet av dem var en vare de annonsert som NY. Det var den tydelig ikke, den var brukt og resealed.
Andre gangen jeg handlet fikk jeg et produkt som heller ikke stemte overens med beskrivelsen av varen. Den hadde klisterlim på coveret, i tillegg til at coveret var knekt innvendig. Dette annonserte de som "Renovert". I hvilken verden kan det kalles for Renovert?
Og når du kontakter dem om det så kommer de bare med masse bortforklaringer og tar over hodet ikke noe ansvar, og til slutt slutter å svare deg. De gir fullstendig faen i deg og hele bestillingen. Forbanna drittselskap STYR UNNA!!!
I svaret fra Retrospillkongen her så ljuger de så det jomer etter det også, de mottok bilder av produktene som ble mottatt, dette fornekter og de blånekter å ta ansvar og rette feilene sine. Er det rart kunder blir forbanna på slik bedriten service!
Her er måten de håndterer kunder istedenfor å ta ansvar:
Vi viser til din henvendelse og tidligere dialog.
Vi ønsker å være tydelige på at vi ikke aksepterer påstander om svindel. Vi driver ikke med bevisst feilmerking eller villedning av kunder. Dersom et produkt ikke samsvarer med beskrivelsen, er dette en feil som skal rettes opp, og ikke noe som gjøres med hensikt.
Samtidig ser vi at dette er andre gang du opplever misnøye ved handel hos oss. Basert på dialogen og måten saken har utviklet seg på, vurderer vi at forventningene til handel hos oss ikke samsvarer.
Vi ønsker derfor å avslutte kundeforholdet på en ryddig måte.
Du kan returnere produktet du har mottatt, og vi vil refundere deg i henhold til våre returvilkår når varen er mottatt og kontrollert.
Vi ber samtidig om at det ikke gjennomføres flere kjøp hos oss fremover.
Med vennlig hilsen,
Martin Nilsen
🕹️ Retrospillkongen.no

Réponse de Retrospillkongen
Jeg bestilte 2 spill og et av de funker…
Jeg bestilte 2 spill og et av de funker ikke. Bestilte en kontroller den funker ikke. Bestilte lader til Gameboy Advanced fikk til 3ds. 🤦

Réponse de Retrospillkongen
Hyggelig handel
Pakken kom frem relativt raskt mtp at jeg la inn bestillingen rett før påsken og det kortet med hilsenen fra vedkommende som pakket varen var en positiv liten overraskelse :). Hvorfor gjør ikke flere leverandører dette?
-Marcus
Super fornøyd
Levering var super raskt, varene funker helt fabelaktig, det var billig og det var et fantastisk stort utvalg