Har ikke kunnet spille PS2 på 15 år pga det jeg trodde var konsollen, men så var det ødelagt kontroller. Ny og trådløs kontroller fra Retrospillkongen funket helt fantastisk! Superfornøyd. Nå kan jeg... Voir plus
Det er veldig fint å ha noen som bevarer og passer på at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en ødelagt disk men det var så lett som å bare si ifra så fikk jeg en ny en på null... Voir plus
Ķjøpte x̌box one får den ikke til å virke fnner iķke wifi.Derfor kjøpte jeg en ny idag .ĥar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange år utenproblemer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet på TVen øyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk også en slik... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nøye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i høysetet, med grundig restaurering, rengjøring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjør spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredømme!
Høstbakken 11, 1793, Halden, Norvège
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dette var ekte jeg elsker det
Dette var ekte jeg elsker det dette er 10 stjerners nettside 🌟🌟🌟🌟🌟
Beste nettbutikk
Fantastisk service og hyggelig personell.
Super rask levering 10/10
Anbefales
Alltid god service oss Retrospillkongen.
Anbefaler å handle 💿spill+div utstyr 🕹️her🙂👍🏻
Feilsendt vare x2
Feilsendt vare x2.
Først bestilte jeg en kontroller. Fikk feil sendt. Tok kontakt. Opprinnelig ville de jeg skulle betale for returen , til tross for at de hadde sendt feil!
Det fikset de etter mye om og men tilslutt å tok kostnaden selv.
Bestilte så en SVART wii spill konsoll.
Mottok hvit.
Altså.........

Réponse de Retrospillkongen
Fikk det jeg skulle ha+ kjærlighet på…
Fikk det jeg skulle ha+ kjærlighet på pinne🥰
Defekte produkter og får ikke penger tilbake
Jeg kjøpte et par Nintendo-kontrollere, og de kom med en defekt. Da jeg sendte e-post for å forklare problemet, måtte jeg sende en video for å bevise at det jeg sa stemte. Etter det ble jeg bedt om å sitte nærmere TV-en "fordi denne typen kontroller noen ganger må sitte nærmere", men på nettsidens produktbeskrivelse står det at rekkevidden er opptil 30 meter. Avstanden fra TV-en min til sofaen er bare 2,5 meter, og jeg ble bedt om å kalibrere kontrollerne. Etter mye frem og tilbake ville de erstatte produktet, men det var en bursdagsgave til sønnen min som jeg måtte kjøpe noe annet til. Jeg vil bare returnere det defekte produktet og få pengene mine tilbake, men de vil at jeg skal betale portoen. I loven står det at jeg kan velge erstatning eller få penger tilbake for produkter som har defekt, og portoen må dekkes av butikken. Min siste e-post angående dette ble aldri besvart. Så nå må jeg beholde et produkt med defekt og betale for det. Utrolig dårlig service fra dem!
Svar:
Som tidligere kommunisert via e-post, er produktet defekt, og jeg ønsker derfor å returnere det. Til tross for deres tilstedeværelse her og på Google, har jeg ikke mottatt et svar på e-post som tydeliggjør at en erstatning ikke er ønskelig. I henhold til norsk lov har jeg rett til å returnere en defekt vare, hvorpå bedriften skal dekke alle kostnader og refundere kjøpesummen. Dere nekter imidlertid å etterleve denne loven. Uavhengig av eventuelle andre kjøp, er produktet defekt, og jeg ønsker ikke å beholde det.

Meget rask levering
Meget rask levering, veldig enkel handel og varen var i tipp topp stand
Ekstremt kjappe på levering og dyktige på kundeservice
Har kjøpt noen av Retrospillkongens håndholdte retro-konsoller, alle er supre. Men det som virkelig skiller Retrospillkongen fra andre forhandlere er den formidable servicen. Ved min første bestilling mottok jeg varen etter bare noen dager, imponerende kjapt. Ved andre bestilling oppga jeg både feil epost og telefonnummer ved en feiltagelse, og pakken kom naturligvis ikke frem. Kundeservice var på med en gang de fikk pakken i retur og sendte den med ekspress. De var tydelige, kjappe og veldig hyggelige i kommunikasjonen. Retrospillkongen leverer på 10/10.
Pålitelig
Skulle kjøpe meg en PS3 og spesifiserte hvilke modeller jeg var interessert i. Selger fant nøyaktig den jeg var ute etter og leverte den til meg bare iløpet av noen dager. PS3en var hel og fin og fungerte utmerket. Kommer til å handle videre hos Retrospillkongen!
Seriøs og bra nettbutikk
Har ingenting å usette på opplevelsene mine med Retrospillkongen.
Handler med flere anledninger og de leverer hver gang.
De har gode priser, rask levering og bra produkter.
Fikk det jeg bestillte i rimelig tid.
Fikk det jeg bestillte i rimelig tid.
Betaler knapt noe for det de kjøper inn…
Betaler knapt noe for det de kjøper inn og selger det de har til blodpris, har nå også i senere tid startet og annonsere på finn.no hvor de legger ut "vi ønsker å kjøpe retrospill" annonser hver 3-4 dag, noe som trigger epost-utsendingen til Finn.no, så om jeg er interessert i en Super Nintendo eller Gizmondo for den del og har det i lagrede søk spammer denne søppelbutikken her ned epostkontoen din med disse reklamene.
Styr unna, du klarer både å kjøpe og selge tinga dine til langt bedre priser enn det disse mellommennene gjør!

Veldig rask levering
Veldig rask levering. Hadde en defekt vare, men det fikset de rask og sendte meg nytt. Meget bra kunde service! 100prosent fornøyd.
Masse gode gamle spill🔥
Produktet fungerer ikke
Produktet fungerer ikke, ikke nok med det, men den tok knekken på min LG TV.
TV en slo seg av og på med en gang jeg satt inn HDMI tilkobling til spillet. Nå er alt av innholdet og APP borte fea TV en.
Jeg prøvde spillet på en billig SHARP TV og det er blankt ingenting kommer frem.
Veldig misfornøyd med kjøpet.

Réponse de Retrospillkongen
fint utvalg og meget fornøyd med kjøpet
Spill og konsoller kommer raskt
Spill og konsoller kommer raskt . Ikke opplevd noe dårlig , alt er bare artig med varene som kommer .
Veldig fornøyd
Kjøpte to nye batteri til mine 3DS XL konsoller. Rask levering og de funket perfekt ☺️