Retrospillkongen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Har ikke kunnet spille PS2 på 15 år pga det jeg trodde var konsollen, men så var det ødelagt kontroller. Ny og trådløs kontroller fra Retrospillkongen funket helt fantastisk! Superfornøyd. Nå kan jeg... Voir plus

Det er veldig fint å ha noen som bevarer og passer på at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en ødelagt disk men det var så lett som å bare si ifra så fikk jeg en ny en på null... Voir plus

Ķjøpte x̌box one får den ikke til å virke fnner iķke wifi.Derfor kjøpte jeg en ny idag .ĥar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange år utenproblemer... Voir plus

L'entreprise a répondu

Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet på TVen øyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk også en slik... Voir plus

1. Magasin de jeux vidéo
  2. Magasin de jeux d'occasion

Écrit par l'entreprise

Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nøye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i høysetet, med grundig restaurering, rengjøring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjør spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredømme!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

89 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Veldig fornøyd

Kjøpte to nye batteri til mine 3DS XL konsoller. Rask levering og de funket perfekt ☺️

31 octobre 2025

Supert

Super nettside med enestående varer og feilfrie og gode spill. Jeg simpelthen elsker denne nettbutikken ❤️❤️ rask levering også

23 octobre 2025

Spillet var ikke det som var avbildet

Spillet var ikke det som var avbildet. Hadde store skader på cover ( sølt ned av kaffe) for en samler har det en vesentlig betydning.

3 octobre 2025

Hei,

Først og fremst var det leit å høre om din opplevelse, sånn skal det selvfølgelig ikke være.

Vi har strenge rutiner for renovering men en sjelden gang kan det hende at det skjer en rutinesvikt som dette. Selv om de aller fleste som handler hos oss ikke er samlere, skal alle våre produkter være renovert i tråd med en samlers forventing. Kan du vennligst ta kontakt med oss på e-post slikt at vi får muligheten til å rette opp i situasjonen for deg? Raskt og effektivt!

Ser frem til din tilbakemelding!

Kundeservice

Veldig bra produktet (retrokonsoll), og perfekt kundeservice…

Produktet (retrokonsoll) var fantastisk, og jeg elsker følelsen av å gå tilbake i tid. Men det var en liten produksjonsfeil ved produktet så jeg sendte en e-post. De svarte meg umiddelbart og sa at dette skulle de selvsagt løse. To dager senere fikk jeg ny konsoll i posten (før jeg hadde returnerte produktet), og med en boks og returseddel. Makan til kundeservice…

17 septembre 2025

Rask levering

Super nettbutikk som hadde akkurat det jeg trengte etter jeg fant igjen min gamle Nintendo DS Lite hos min mor! Superrask levering. Bestilte på tirsdags kveld, og på fredags morgen fikk jeg melding at pakken var i postkassen min!

26 août 2025

Dette er en butikk som vet hva de gjør

Dette er en butikk som vet hva de gjør. Er utmerket service og bra varer. Har aldri opplevdnoe tull fra dem. Fikk problemer med en vare, de kontaktet leverandør samme dag og prøvde noen løsninger før dem sendte ny og ordnet opp med en gang. Bare gode ord om dette stedet, høflig, hyggelig og serviceinstillt. Følelse av at du blir tatt i mot av mennesker som du kan spørre om hjelp. Takk!

22 août 2025

Raskt levering og super tilstand

Raskt levering. To spill i super bra tilstand. King of Fighters 13 på PS3, utrolig gøy!!! Har det på Steam og Switch også, men noe ekstra spesiell på min PS3...og ikke bare nostalgi...bare hadde en PS3 slim siden januar i år.

7 août 2025

Stopp å klistre klistemerker med logoen…

Stopp å klistre klistemerker med logoen deres på produktene, blir liggende igjen mase kliss hvis man skal ta de av. Begynner å bli lei av dette.

8 août 2025

Hei!

Slike tilbakemeldinger gjør det enklere for oss å gjøre forbedringer, takk så mye😊

Disse klistremerkene er i grunn kun ment for enkelte renoverte varer. De skal ikke sjenere, eller være i veien for deg som kunde. Klistremerket er ment for å verifisere at varen kommer fra oss, og for å opprettholde enkelte av våre garanti retningslinjer.

Det jeg nå kommer til å gjøre, er å høre med avdelingen for renovering, og se om vi kan justere praksisen.

Takk igjen for din konstruktive tilbakemelding, så håper vi å høre fra deg igjen snart!

Kjempe bra oplevelse

Det var rask service, lett å finne varene jeg lette etter. Ikke minst det var god pris! Vil helt klart anbefale denne buttiken til alle anndre retrospill elskere. 5 stjerner

4 août 2025

Réponse de Retrospillkongen

Tusen takk, Oskar! Kjempehyggelig å høre at både service, priser og utvalg falt i smak. Så ser vi frem til å høre fra deg igjen🤗

Kundeservice

Super rask levering og gode…

Super rask levering og gode priser/kvalitet 😊👍🏻

4 août 2025

Réponse de Retrospillkongen

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at matcher dine forventinger 😊

straightforward

Tydelig, fort og lett å handle :)

11 juillet 2025

Hei Olav,

Herlig å høre at det gikk så knirkefritt for deg, vi ser frem til å høre fra deg igjen i fremtiden😊

Jeg bestilte 2 PS3 kontrollere

Jeg bestilte 2 PS3 kontrollere. De kom dagen etter, levert i postkassen! Ekstremt rask levering og jeg er meget fornøyd! Veldig kult at det finnes butikker som dette:)

31 juillet 2025

Hei Jørgen,

Hjertelig takk for din tilbakemelding, det setter vi pris på!

Så er jeg glad for å høre at våre standarder ble opprettholdt for deg også. igjen, takk for annerkjennelsen!