Har ikke kunnet spille PS2 på 15 år pga det jeg trodde var konsollen, men så var det ødelagt kontroller. Ny og trådløs kontroller fra Retrospillkongen funket helt fantastisk! Superfornøyd. Nå kan jeg... Voir plus
Det er veldig fint å ha noen som bevarer og passer på at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en ødelagt disk men det var så lett som å bare si ifra så fikk jeg en ny en på null... Voir plus
Ķjøpte x̌box one får den ikke til å virke fnner iķke wifi.Derfor kjøpte jeg en ny idag .ĥar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange år utenproblemer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet på TVen øyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk også en slik... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nøye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i høysetet, med grundig restaurering, rengjøring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjør spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredømme!
Høstbakken 11, 1793, Halden, Norvège
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Solgte en gammel skylander og Wii…
Solgte en gammel skylander og Wii samling. Servicen var hyggelig og rask.
Samtidig som at leveringen var ekstremt enkel og rask.
Kjappe svar og hjelpsomme.
Kjappe svar og hjelpsomme.
Fikk kjapt pengene etter salg av retro produkter.
100% serviceinstillt
Hjelpsom, hyggelig, ordner med alt og har rett serviceinstilling.
Bestilte noe 26.05 og det lå i…
Bestilte noe 26.05 og det lå i postkassa tidlig 29.05.2026 kun 3 dager etter jeg bestilte kunne jeg bruke varene allerede, fantastisk raskt leveranse, god kontakt med de ansatte på mail som svarte raskt å gidde gode råd, 10/10 kommer til å kjøpe mere av de
Solgte en Game boy advance og en ps1…
Solgte en Game boy advance og en ps1 med noen spill til bedriften. Tjener selvsagt mer om man selger tingene selv. Men dette er veldig enkelt. Og varene havner hos noen som setter pris på det. Lå bare og støvet ned hos meg. Kjapt og veldig enkelt.
Veldig greit
Enkel og rask handel
Jeg hadde en ganske stor samling av spill og spillkonsoller som jeg solgte til Retrospillkongen. Veldig hyggelige å gjøre handel med, de svarte fort på mail, fikk en fornuftig prisvurdering for samlingen og enkle, konkrete instrukser for sending av varene. Betaling ble gjennomført dagen etter levering, med summen som avtalt. Anbefales på det sterkeste!
Veldig bra service hos retrospillkongen!
Kundeservice på topp!
Bestilte en kontroller, hadde problemer med kontrollern. Fikk god hjelp av kundeservice og bare to dager senere fikk jeg en ny (og velfungerende) kontroller i posten! Veldig fornøyd med kundeservice og produktet!
Fell pakking
Hei fikk fort pakken jeg bestilte ( fallout 3 til xbox 360 og vart litt lei meg når fallout new vegas kom opp isteden. Har i tillegg bestilt 2 dlc til fallout 3 (annen plass)så jeg så frem til å spille , men nei

Réponse de Retrospillkongen
Veldig god service
Veldig god service, rask til å svare, ryddig opplegg. Takk for handelen!
Rask og hyggelig handel
Rask og hyggelig handel. God kommunikasjon hele veien. Anbefales.
Rask levering selv på vestlandet.
Rask levering selv på vestlandet. Bestilte en mini nes classic, og den kom fort. Skal handle flere ting fra dem i fremtiden siden jeg har noen små som ønsker seg noe retro konsoller og slikt noe. Ellers en god service nettside.
Flott kommunikasjon ved salg takk for…
Flott kommunikasjon ved salg takk for en strålende handel!
God og rask kommunikasjon
God og rask kommunikasjon, fikk avtalt betaling uten problemer etter jeg sende inn ting.
Solgte xbox og spill, fikk mindre enn ved finn.no men mye raskere så anbefales vis man vil ha unna ting fort.
Jeg ryddet oppe i loftet og fant gamle…
Jeg ryddet oppe i loftet og fant gamle konsoller. Tok kontakt med Retrospillkongen og avtalte pris og sending. Anbefales hvis du har gamle spill og konsoller liggende og ikke har lyst til å styre med finn.no
Solgte en del Xbox spill og tilbehør
Solgte en del Xbox spill og tilbehør. Kjappe med tilbakemeldinger, ryddig og god dialog. Enkel prosess. Anbefales til alle som har ryddet i bod, kjeller eller loft 🤩