Har ikke kunnet spille PS2 på 15 år pga det jeg trodde var konsollen, men så var det ødelagt kontroller. Ny og trådløs kontroller fra Retrospillkongen funket helt fantastisk! Superfornøyd. Nå kan jeg... Voir plus
Det er veldig fint å ha noen som bevarer og passer på at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en ødelagt disk men det var så lett som å bare si ifra så fikk jeg en ny en på null... Voir plus
Ķjøpte x̌box one får den ikke til å virke fnner iķke wifi.Derfor kjøpte jeg en ny idag .ĥar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange år utenproblemer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet på TVen øyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk også en slik... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nøye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i høysetet, med grundig restaurering, rengjøring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjør spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredømme!
Høstbakken 11, 1793, Halden, Norvège
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Spam mails
Kjempe bra butikk. Det som trekker den ned til 1 stjerne er den extreme mengden med epost som ein får etter å ha brukt butikken!

Réponse de Retrospillkongen
Super service og produktet var akkurat…
Super service og produktet var akkurat som beskrevet, storfornøyd.
Har nå prøvd å koble til min Nintendo…
Har nå prøvd å koble til min Nintendo snes og den funker overhodet ikke. Får ikke opp bildet eller noe. Skuffa

Helt konge!
Godt utvalg, med mange kule og sjeldne varer. De pakker varene godt inn og sender raskt.
Storfornøyd!

Utrolig rask nettbutikk
Utrolig rask nettbutikk, hyggelig kundeservice og stort utvalg anbefales :)

Réponse de Retrospillkongen
Overkommelige priser og kjapp levering
Veldig overkommelige priser for mange produkter du knapt finner andre steder. I tillegg bør det nevnes at jeg bestilte et produkt sent på nyttårsaften, og tre dager senere lå det i postkassen min i Bodø.
Fantastisk!

Tipptopp👍😊 Oversiktelig nettside
Tipptopp👍😊 Oversiktelig nettside, rask, godt pakket og alt fungerte akkurat som det skulle (sier hun som fikk det i gave).

Réponse de Retrospillkongen
Kjempegod service og rask levering
Kjempegod service og rask levering. Sammen, kjøpte familen en xbox original, og en extra kontroller til den. Xboxen funker kjempebra, og alle er fornøyd.

Réponse de Retrospillkongen
Flott spillopplevelse for de minste
For de som liker PlayStation 5 eller Xbox Series x er ikke grafikken på Nintendo konsollene det samme. Men å få en Nintendo klone med 620 ininnebygde spill til under 400 kroner et kupp. Spillene mestres fint også av mindre barn og stor glede for de som spiller.
Anbefales.

Réponse de Retrospillkongen
For det første kom pakken overaskende…
For det første kom pakken overaskende fort enkel og grei betaling. Og personlig synes jeg det er flott at en ærlig og seriøs aktør selger retro artikler som er nye og fungerer som det skal. Akkurat på det markedet der er det ikke mye konkurranse.

Det er ei julegave
Det er ei julegave. Så blir sikkert ikkje prøvd før juleaften heller

Réponse de Retrospillkongen
Customer Service was very nice and…
Customer Service was very nice and helpful,
The product was sent just on time. Very happy with them. Highly recommend them again.🥰

Topp service 👍
Produktet var helt i tråd med beskrivelsen. Veldig rask ekspedering. Anbefales på det sterkeste