Ni har bra pris på de varor jag handlar. Ganska snabb leverans om alla varor finns på lager. Finns inte alla varor man beställt i lagret, får man som kund ett mail där man kan välja om man vill vänta... Voir plus

260205 Fint av er att ersätta felet. Ett tips lägg ut all information om tyget i annonsen. I mitt exempel så skulle det ha framgått hur många cm det var mellan kritstrecken. Jag har returnerat... Voir plus

Bra priser. Varierat utbud. Fick snabbt mina varor. Sortimentet kan vara lite dåligt uppdaterat dock. Jag beställde men sen visade det sig att en av varorna inte fanns. Detta löste Rito med att först... Voir plus

Jag köpte KnitPro Ginger Deluxe Ändstickor Björk 60-80-100cm 3.50-12.00mm - 11 storlekar. Bra info på hemsidan om setet och jag är supernöjd. Jag upplever att det är bra kvalité och smidigt att använd... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs

Rito.se säljer garn, stickor, knappar och virknålar. Hitta de bästa priserna. Snabb leverans.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Hade bra kontakt med Rito

Hade bra kontakt med Rito. En vara fanns inte för tillfället så jag blev kontaktad direkt och dom frågade om jag ville vänta eller få de andra varorna. Jag väntade så jag fick allt samtidigt. Mycket bra service tycker jag att bli kontaktad på en gång.

11 décembre 2024

Tog två veckor innan leverans

Tog två veckor innan leverans

10 décembre 2024
Logo de Rito.se

Réponse : Rito.se

Hej Maria,

Jag beklagar att leveransen av ditt paket har tagit längre tid än förväntat.

Eftersom du inte har svarat på min begäran om att lämna dina kontaktuppgifter och ordernummer kan jag inte se vilken order det gäller.

Du är varmt välkommen att skicka informationen till vår kundtjänst på info@rito.se - så undersöker vi saken vidare.

Med vänliga hälsningar
Jeppe / Rito

Tydlighet

Tydlighet, bra återkoppling via och snabb leverans av beställda varor. Varorna motsvarade det jag förväntade mig. Kommer handla fler gånger. Speciellt nu när det blivit svårare att få tag i HAMA pärlor i Sverige, främst fysiska butiker.

23 octobre 2024

Nöjd kund!

Nu att Panduro inte tar in Hama längre så är ni räddningen när det gäller Hama rörpärlor! Stort utbud, helt okej priser och snabb leverans. Jag är en nöjd kund! 😊

22 novembre 2024

Jättebra och enkelt

Lätt att hitta precis vad jag ville ha, stort sortiment på färger och olika mängder - till ett bra pris. Kan absolut rekommendera denna sida!

3 novembre 2024

servicen

Jeg er meget glad for at handle hos Rito. Bestilling og levering er helt i top - ingen problemer.
Opfølgning på spørgsmål om indfarvning af et bestemt garn var meget fin.
Tak for en oplevelse helt i top.

4 novembre 2024
Avis spontané

Helt fel färg inte ens i närheten…

Helt fel färg inte ens i närheten beställde Puder och gick orange. Ni snackar om nyanser- vilket inte ens i närheten. Mycket krångligt att skicka tillbaka eftersom man måste ha tillgång till skrivare 👎🏻👎🏻. Sista gången jag beställer ngt från Rito

5 novembre 2024
Logo de Rito.se

Réponse : Rito.se

Hej Cecilia,

Jag beklagar att du fick en nyans som inte levde upp till dina förväntningar. När detta händer hjälper vår kundtjänst dig självklart att hitta en bra lösning. I det här fallet bestämdes det att du fick en gratis returetikett och kunde skicka tillbaka garnet och få pengarna tillbaka.

Returetiketten som du fick av oss beställdes från UPS. I ditt senaste mail skriver du att du försökte lämna in returpaketet på en Postnord paketshop och att det inte gick, vilket är logiskt eftersom det bara är UPS som kan skicka paket med egna etiketter. Jag kan också se att min kollega har gett dig denna information i det senaste mailet du fick från oss.

Jag kan också se att du inte har använt den returetikett som vi skickade och att ert paket därför inte har returnerats till oss. Därför har vi inte kunnat återbetala ditt köp, vilket vi naturligtvis fortfarande gärna gör om du skickar returpaketet till oss.

Om du har några frågor är du välkommen att svara på det senaste mailet vi har skickat till dig.

Med vänliga hälsningar
Jeppe / Rito

En savoir plus sur les différents types d'avis.