Rollneat-Slagelse Der er lang vente tid, når man beder om ekstra dressing er der ihvertfald ikke ekstra dressing i. Pænt skuffende oplevelse, især pga den lange vente tid
Lisez les avis des autres
Dårlig oplevelse Odense. Tørt smagsløst, gammelt tykt pitabrød. Bestilte uden løg, men heller ikke det, kunne de klare- 2 stk direkte i skraldespanden. Personalet var dog mega søde og det hele var... Voir plus
Odense!! Hvis man søger et sted hvor kebab er i fokus er dette helt sikkert stedet. Har nu prøvet både deres Durums, Pita og tyrkiske brød. Og Mmm mums for en oplevelse. Det er helt sikkert et sted je... Voir plus
Fik et mega stort pita brød jeg ikke engang kunne spise op! Lækker og meget velsmagende kebab ❤️og jeg er ellers ikke vild med kebab normalt 😳 min mand ÅD sin bowl på vej hjem i bilen, selv låget ble... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Takeaway
Vi bestilte takeaway hos rollneat Odense - vi syntes det var okay mad, syntes dog at kødet ikke smagte af så meget, og så skal de nok huske at informere om at de tilføjer tabbouleh i som indholdet løg som jeg ikke kan tåle.. så ville være rart at måske kunne vælge den fra eller skriver der er løg i.. ud over det smagte det fint..
Værste oplevelse
Hej jeg har spist hos jer det er noget af det dårligste jeg har spist. Virkelig dårlig service og chefen snakket meget dårligt til os han vil ikke indse sin fejl da kødet var råt og smag dårligt. Chefen snakket meget dårligt til familien og sagde hvis vi ikke kan lide maden kan vi smutte hjem og det er det de kan tilbyde.
Lækker mad med friske og dejlige…
Lækker mad med friske og dejlige råvarer.
Dejligt og venligt personale og flotte omgivelser.
Et besøg værd 🙏
Lækker mad, specielt deres snack box 🤤
Maden kommer hurtigt ☺️
Hyggelige lokaler og med god atmosfære. Pænt og rent over det hele 😁
Alt i alt vi kommer helt sikkert igen og spiser 😍 glæder mig til at smage mere af deres andre ting.
Fallaflen er mega lækker 😁
Så hvis man drømmer om et andet alternativ til mcD og sunset så det her helt sikkert et perfekt sted.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, vi fik forkert ordre 5 gange og da de så havde lavede durumen med forkert fyld, tog de den tilbage og åbnede den igen, tog det ud der ikke skulle være der og puttede noget andet i og så fik vi den igen…
Hele 5 gange måtte vi gå hen og sige at vi mangler det ene og det andet, der var ingen service og de beklagede ikke over at de havde fuckede så meget op i det - kan ikke anbefales!
Mangel på hygiejne.
Frygteligt service.
Elendig mad kolde fritter..
Kebab uden smag slaten og våd.
6 timer efter indtagelse kraftig kvalme og dierre..
De ansatte vasker ikke hænderne efter at have råget cigaretter..
Kan på det kraftigste anbefale at køre udenom...
Kommer der aldrig igen..
SUPER SUPER lækker kebab
SUPER SUPER lækker kebab. Ved ikke hvad de gør i Slagelse, men for pokker, de er jo lysår foran de øvrige butikker. Nu har jeg spist på denne restaurant 4 gange og er ALDRIG blevet skuffet. Det eneste jeg savner, er at de ansatte var bare lidt bedre til Dansk, så man har en helt klar opfattelse af at de 100% har forstået hvad man siger når der bestilles. Men de er som jeg forventer det når jeg kommer på en restaurant for at spise, imødekommende og man føler sig velkommen, hvilket de godt kunne lære noget af i Odense og Næstved
Dejlig mad
Jeg har været på Roll'n Eat igen, og maden smagte rigtig godt. Jeg gik på toilettet, og det var pænt og rent. Blev mødt af smilende personale, de var virkelig flinke. 5 🎖 fra mig 💕
De fortjener ikke en gang en stjerne
De fortjener ikke en gang en stjerne
Den kebab box til 65 dkk er halveret str i forhold til andre
ULÆKKER OG TØR KEBAB OVERSALTET
DEN VÆRSTE MAD JEG SPISTE NOGENSINGE FØJ
Maden var virkelig god
Maden var virkelig god! Vi købte 2 pitaer, 1 med kylling og 1 med kebab og WAUW! Kødet var virkelig lækkert, saftigt og velsmagende. Pitaerne var fyldt godt op 🤩 Bestemt ikke sidste gang vi kommer derind igen.
Best one in the town
Langsomt, slattent og stemningsforladt
Det her var uden tvivl en af de mest skuffende madoplevelser, jeg har haft i Odense.
Først og fremmest: Hvad sker der for stemningen? Der kørte noget tilfældigt udenlandsk musik i baggrunden, som virkede totalt malplaceret og dræbte enhver form for hygge. Det føltes ærligt talt, som om de havde trykket shuffle på en YouTube-playliste uden at tænke over, hvad der passede til en restaurant.
Men lad os komme til det værste: servicen. Vi ventede i en evighed – og nej, det var ikke fordi der var travlt. Personalet virkede uengageret og langsomme, som om de hellere ville være alle andre steder end på arbejde. Når man endelig får bestilt og venter tålmodigt, så forventer man da mindst, at maden er i orden. Men nej.
Pomfritterne var en tragedie. Bløde, våde og totalt uspiselige. De smagte som om de havde ligget og gasset sig selv i en lukket bakke – fuldstændig uden sprødhed eller smag. En decideret klam oplevelse.
Roll 'n Eat? Nærmere "Roll 'n Leave". Jeg kommer aldrig igen – og jeg ville ikke engang anbefale det til min værste fjende.
Dårlig oplevelse
Jeg er meget utilfreds med min oplevelse. Vores bestilling var ikke korrekt. vi bestilte en menu, men fik ikke pommes frites med. Da vi endelig modtog dem, var de rå og kolde. Vi bad om nye, men fik igen pommes frites, som både var rå og alt for saltede. Derudover faldt durumbrødet helt fra hinanden, hvilket gjorde det svært at spise. Toiletterne var desuden ekstremt uhygiejniske det var direkte ulækkert.
Very good and tasty I will come back…
Very good and tasty I will come back for sure💯
Dårlig mad
Tabuleh smager overhovedet ikke af Tabuleh. Og hvis vi skal snakke om brødet så er det så tørt at det er knækket!!!
0 ud af 10
Min oplevelse levede desværre ikke op til forventningerne. Allerede ved første øjekast virkede maden uindbydende, og det blev desværre kun bekræftet ved smag og konsistens. Brødet smuldrede ved berøring, hvilket gjorde det besværligt at spise, uden at det fald fra hinanden. Det virkede tørt og ufriskt, som om det havde ligget for længe. Grøntsagerne smagte ikke friske og manglede både sprødhed og smag. Kødet var ikke tilberedt med omhu og manglede både smag og saftighed. Det fremstod kedeligt og uden den kvalitet, man bør kunne forvente.
Alt i alt var det en skuffende oplevelse, hvor hverken smag eller friskhed levede op til et acceptabelt niveau. Jeg havde håbet på en langt højere standard, og må desværre sige, at jeg ikke har lyst til at vende tilbage eller anbefale stedet til andre.
Dårligste durum jeg har fået
Dårligste durum kebab jeg har fået.
Brødet og kødet var tørt. Den manglede dressing og var alt for lille.
Sorry, det er en ommer.
Fra nyåbnet restaurant i Odense.
Brug pengene et andet sted, her er det elendigt !
Maden (durum) var hurtigt klar, dog virkelig kold. Der lå måske 15 stykker kebab fordelt i hele rullen og skreg på hinanden.
Brug hellere de 75kr ved at køre stykket til Nyborg og gå på pomona og få hans kebab i stedet.
Kød uden smag
Vi bestilte durum og pitabrød med kebab, men desværre manglede det smag.
Kødet var kedeligt og krydringen næsten ikke til stede.
Generelt en skuffende oplevelse – der mangler simpelthen smag og karakter.
Lige før "Gyldne måge" på modsatte side, havde smagt bedre.
Vores første og sidste besøg hos Roll N Eat.
Tørt og Kedeligt
Tørt og Kedeligt.
Total uinspirerende.
Langt fra pengene værd.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.