Rollneat-Slagelse Der er lang vente tid, når man beder om ekstra dressing er der ihvertfald ikke ekstra dressing i. Pænt skuffende oplevelse, især pga den lange vente tid

Dårlig oplevelse Odense. Tørt smagsløst, gammelt tykt pitabrød. Bestilte uden løg, men heller ikke det, kunne de klare- 2 stk direkte i skraldespanden. Personalet var dog mega søde og det hele var... Voir plus

Odense!! Hvis man søger et sted hvor kebab er i fokus er dette helt sikkert stedet. Har nu prøvet både deres Durums, Pita og tyrkiske brød. Og Mmm mums for en oplevelse. Det er helt sikkert et sted je... Voir plus

Fik et mega stort pita brød jeg ikke engang kunne spise op! Lækker og meget velsmagende kebab ❤️og jeg er ellers ikke vild med kebab normalt 😳 min mand ÅD sin bowl på vej hjem i bilen, selv låget ble... Voir plus

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

308 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Rool’n’eat Odense

Rool’n’eat Odense
Fin og ren restaurant med venligt men uerfaren personale.
Maden kom på 5 minutter men
Durum fald fra hinanden når man åbnede den og var helt våd og sjasket og kold.
Det tyrkiske brød var også helt kold.
Ret skuffende når der står 4 medarbejder med en tom eller helt tom resturant.

3 juillet 2025

Maden er ok, men der er alt for ofte fejl i bestillingerne.

Vi køber forholdsvis tit boks eller pitabrød hos Roll´n’eat Næstved. Vi oplever desværre ofte at der er fejl, at der er chili i, hvis man har bedt om uden, eller andre ændringer til bestillingen bliver ikke lavet. Vi har ligefrem oplevet at komme hjem med et pitabrød helt uden kød i kun med salat.
Senest i dag til frokost, bestilte jeg et pitabrød med kylling og kommer hjem og konstatere at der er kebab i. Jeg pointerede det endda en ekstra gang mens jeg ventede, at det var med kylling.
Det er mega frusterende og jeg gider jo helt ærligt ikke tage der ned igen.
Når bestillingerne er korrekte kan vi godt lide maden og synes fx at deres pomfritter er rigtig gode.

28 juin 2025

Mega elendigt

Mega dårlig oplevelse på Drejebænken i Odense!
Falaffel durum var fyldt med rødkål og 2-3 Falafler, det var koldt og durum var ikke varmet og sprødt!
Den var tynd og ingen mæthed trods prisen på 75,kr
Tror de må lukke snart, der var heller ingen kunder at se….

15 juin 2025

Smagsløst!

Første og sidste gang!
Bestilte take away i dag:
- Fik forkert mad udleveret.
- Det extra som vi bestilte, mayo mv. var ikke med.
- Smagsløst mad
- Pitabrødet var så hårdt som sten.
- Intet salt på pomfritterne.

Generelt dårligt - kommer der ikke igen!

14 juin 2025

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det

Min kæreste og jeg bestilte en ordre online
1x durum menu m. kylling og cola
1x pita menu m. kebab og cola

For det første havde de glemt vores pommes til begge menuer
For det andet, da vi gør dem opmærksom på det, får vi så kun 1 pommes
For det tredje, da vi kommer hjem er vores pommes kolde, slatne og virker ufærdige- de var uspiselige
For det fjerde var pitabrødet decideret uspiseligt - det var tørt og kebabben smagte bare dårligt.

Det var godt nok spild af penge
Vi vil absolut ikke anbefale vores omgangskreds at bestille hos jer
I var 7-8 mennesker på arbejde og intet at lave, og alligevel bliver halvdelen af vores ordre glemt og maden var uspiselig. Jeg tænker ikke at restauranten holder et år med den lave kvalitet. Vi kommer ikke igen!

11 juin 2025

Første besøg i den nye butik i Odense 👎🏼

Første besøg i den nye butik i Odense

Maden kom hurtigt og personalet var hurtig om at henvende sig til os hvad vi havde bestilt. Der vi får maden, er der os og et andet par i restauranten så der var ikke travlt, alligevel mangler vores pomfritter. Der vi kom hjem var de kolde, slatne ufærdige, vores pita var kold, tør, kedelig og det samme var vores durum

Ift der har være ca 7-8 mennesker på arbejde var det en meget dårlig oplevelse for en helt ny butik

Vi vil ikke anbefale jer til vores omgangs kreds med så dårlig kvalitet af mad

11 juin 2025

SUPER GLAD OG GOD OPLEVELSE VI SES 100% IGEN!☺️

Roll ’n Eat i Odense er et fantastisk sted, hvis man er til frisk, smagfuld og hjemmelavet mad. Jeg prøvede deres dürum, og den var virkelig lækker. Den var fyldt med salat, cremet dressing, sprøde pommes frites, tomater, agurk og rødkål – en perfekt kombination der både var saftig, sprød og mættende. Det hele smagte friskt og godt, og man kunne tydeligt mærke, at det var lavet med omhu.

Det fede er, at man selv kan vælge fyld og tilbehør, så det passer præcis til ens smag. Det gør oplevelsen mere personlig – og maden bliver bare bedre, når man kan få det, som man bedst kan lide det.

De unge mennesker, der arbejder der, var virkelig søde – især en pige, som blev ved med at smile og være venlig gennem hele besøget. Hendes energi og imødekommenhed skabte en rigtig rar stemning og gjorde oplevelsen endnu bedre. Det er sådan noget, der gør, at man har lyst til at komme igen.

Priserne er rimelige, og portionerne er store. Man går derfra både mæt og glad. Roll ’n Eat er klart et af de steder i Odense, jeg vil vende tilbage til – god mad, god service og en god stemning.

7 juin 2025

Vi fik maden fra Odense og vi havde…

Vi fik maden fra Odense og vi havde bestilt til 17:30. Vi havde bestilt en box med kebab. Da vi kommer for at hente maden stod det klar, men problemet var da vi kom hjem, var maden helt kold, det tager os 5 min at køre derned og 5 min hjem. Pomfritterne var ikke lavet helt færdig og kebaben var begyndt at blive tør. Så vi snakkede også om hvor længe maden mon havde været færdig. Jeg ville heller vente 5-10 min mere for at sikre sig at maden er varm. Men det skal ikke stoppe os i at prøve andet dernede fra :-)

7 juin 2025

Skuffelse

Jeg bestilte en pita med kebab og krydsede både jalapenos og tszatiki på og betalte 2x7 kr ekstra. Der var INGEN jalopenos og INGEN tszatiki på og personalet virkede både utrænede, unge og uerfarne. Meget flinke, men hvor er dårligt. De påstod de 7 kr var for EKSTRA tszatiki - og der var kun en lille slat creme fraiche i. Jeg fik ikke 14 kr retur efter en del dialog frem og tilbage, men de følger op. Maden smagte ellers fint, men bare skuffet over at man opkræver så mange penge for ingenting. Så lad dog da være med at kræve ekstra og tilbyde et produkt I ikke kan administrere. Håber de vil investere lidt mere i uddannelse af deres medarbejdere. Tak.

3 juin 2025

Uprofessionel oplevelse

Kundeservicen er utilstrækkelig og maden levede slet ikke op til mine forventninger, da den både var kold og mangelfuld. Roll’n eat i Odense burde oppe sig gevaldigt.
Besøger dem ikke igen.

1 juin 2025

Maden levede ikke op til det forventede

Maden var ikke særlig god næsten ingen kød i min durum plus den var heller ikke særligt varm også var den også lidt kedeligt i forhold til prisen, så jeg er ikke super tilfreds herfra og det var den i Odense jeg var på desværre

1 juin 2025

Odense

Vi Har besøgt rollneat Odense s. Kan kun anbefales. God oplevelse, God mad og super god service.
5 stjerner herfra ♥️

31 mai 2025

Er lidt i tvivl

Er lidt i tvivl. Sidder på deres sted i Rødekro nu. Første gang og ville lige læse hvad andre skriver. Og rigtig mange har samme oplevelse som jeg, at Durum er kold, kold brød kold kød. Men her bliver jeg jo i tvivl om de mener det skal være sådan, for pommesfriterne var fint varme, og det samme var dets chicken bits, dem havde vi bestilt 3 af for at prøve, fik en pose med rigtig mange små stykker. Det er ok for os, tænker mængden passer. Men om jeg kommer igen ved jeg ikke, da jeg fortrækker min durum varm.
Nogen klager over deres salat blanding, at det ikke kun er iceberg salat. Jeg syntes deres blanding er fin, kun iceberg, er da total kedelig

17 mai 2025