Rouwenhorst Isolatie Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst werden foto,s gemaakt. De medewerker legde alles uit wat firma Rouwenhorst gaat doen.2 medewerkers kwamen om 7.15 uur materiaal uit de wagen. Ze gingen na koffie drinken direct aan het werk. F... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Spouwmuren van ons huis (1932 gebouwd) geïsoleerd. Zowel het offerte-traject als de daadwerkelijke uitvoering prima. Een gedeelte bestaat uit knipvoegen ook die zijn netjes bijgewerkt. Op 2 oktober ui... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Snel en netjes werk. Mo en Eduard hebben goed en netjes gewerkt. Dit terwijl de omstandigheden niet optimaal waren door de modderpoel welke was ontstaan door langdurige regenval. Als bedrijf misschien... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben ons huis 2 jaar geleden laten isoleren door Rouwenhorst, muren en bodem. De isolatie was wellicht wat te rigoureus gebeurd, want de kelder werd vochtig en begon te stinken. Een ontvochter le... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation

Écrit par l'entreprise

Rouwenhorst Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing voor het verduurzamen van uw woning. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Samen met u bespreken we een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig en onder certificering uit voeren

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De vloerisolatie.

Een zeer goed en duidelijk gesprek vooraf.
De werkzaamheden zijn volgens afspraak gemaakt en zijn keurig en kundig uitgevoerd.
Prima werk geleverd!

4 août 2025

ervaring

prijsafspraak, afspraak tijd etc allemaal goed nagekomen. Alles netjes opgeruimd

31 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijke communicatie en vakwerk geleverd!

Na het inmeten een heldere offerte ontvangen, die in mijn voordeel werd bijgesteld omdat er toch geen vleermuisonderzoek hoefde plaats te vinden! Met die eerlijkheid was ik al snel om, om de spouwmuurisolatie door Rouwenhorst te laten uitvoeren. Dit is dan ook keurig gebeurd aan de voor en achterzijde van mijn tussenwoning. Aanrader!!

31 juillet 2025

Onbetrouwbaar bedrijf

Men werkt zeer slordig, komt afspraken niet na en de uitvoerders zijn zeer onbeleefd. Wat mij betreft een onbetrouwbaar bedrijf, waarmee je beter geen zaken kunt doen.

1 mai 2025

Réponse de Rouwenhorst Isolatie

Na deze review heeft er met u nog een persoonlijk gesprek ter plekke plaatsgevonden. Naar onze mening is alles door- en uitgesproken. Ook dank voor uw bereidbaarheid daar toe

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanrader voor iedereen die vloerisolatie wilt.

Komt afspraken na. Waren op tijd aanwezig.
Mensen netjes en beleefd.
Factuur gelijk binnen.

Niks geen op en aanmerkingen op dit bedrijf en personeel.

27 juin 2025

Réponse de Rouwenhorst Isolatie

Dank u wel voor de fijne review

Noté 1 sur 5 étoiles

Grote fouten, geen verantwoordelijkheid: af te raden

Rouwenhorst Isolatie kreeg opdracht van de aannemer voor isolatie werkzaamheden in de flat. Zonder vooraf de juiste diepte te controleren, begonnen ze te boren. Op het betreffende deel had minder diep geboord moeten worden — iets dat elk vakbekwaam bedrijf vooraf controleert. Volgens de hoofdaannemer is dit een duidelijke fout van Rouwenhorst.

Het gevolg? Waterschade in mijn woning (klein appartement van nog geen 40 m²) en beschadigd laminaat. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen of de schade via hun verzekering te vergoeden, proberen ze dit via hun aansprakelijkheidsverzekering te betwisten.

In plaats van inhoudelijk per e-mail te reageren op mijn herhaalde verzoek om een voorstel om het recht te zetten, bleef het bedrijf aandringen op telefonisch contact. Dit is geen voorkeur van mijn kant, maar een bewuste keuze: ik wil zaken zwart op wit hebben, juist om achteraf verdraaiing of ontkenning te voorkomen. Het feit dat Rouwenhorst Isolatie hardnekkig weigert schriftelijk te communiceren, roept bij mij grote vraagtekens op.

Tot slot liet het bedrijf in hun reactie op mijn klacht mijn achternaam staan, wat ik als een schending van de AVG heb gemeld bij Trustpilot. Ook dit bevestigt voor mij hun onzorgvuldige manier van werken.

Geef dit bedrijf géén opdracht. Onzorgvuldig uitgevoerd werk, afschuiven van verantwoordelijkheid en onprofessionele communicatie.

Update 29-07-2025. Eerst heeft dit bedrijf na aanleiding van deze review mijn achternaam hier achtergelaten. Daarna geprobeerd via trustpilot de review offline te halen en dat kracht bij te zetten door hun reactie op trustpilot bij te werken met "u heeft helemaal gelijk" nu dat niet lukt en mijn review weer online is gezet na een audit door trustpilot schrijven ze onderstaande. Al met al nog steeds de mogelijkheid om per mail met een voorstel te komen. Ongelooflijk wat een ellebogenwerk.

19 juin 2025

Réponse de Rouwenhorst Isolatie

Wij betreuren uw reactie.
Uw review verdraait de werkelijkheid!
Schade kan ontstaan door bouwkundige gebreken. Dit is niet ons direct aan te rekenen. Toch nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij hebben getracht, samen met onze opdrachtgever, met u tot een oplossing te komen. Hiervoor is ook een constructieve houding van u nodig. En redelijke eisen wat betreft de schade. Het niet willen toelaten van een schade-expert draagt hier niet aan bij.
De bewonersconsulent van de hoofdaannemer probeert nu met u tot een oplossing te komen...

Wij betreuren de weg die u gaat.
Het is niet de onze.

Top service!

Super vriendelijke medewerkers. Professioneel, communicatief en lekker vlot. De klus was zo geklaard.

27 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Foute offerte. Na laten rekenen.

Belazerd met hoeveelheid vierkante meters. Ook snij- en restafval wordt berekend tegen hoogste tarief. Platen die retour gaan worden niet in mindering gebracht en zijn waarschijnlijk voor eigen gebruik! Offerte altijd na laten rekenen

5 novembre 2024

Réponse de Rouwenhorst Isolatie

Nav van klachten mbt uitvoering, zijn wij u in een persoonlijk gesprek bij u thuis, tegemoet gekomen met materiaal voor verdere afwerking van uw dak. In onze overtuiging dat we elkaar daar in hebben kunnen vinden en alles naar tevredenheid was opgelost.

Serieus bedrijf

Bo en Robin hebben vandaag onze vloerisolatie aangebracht. Correct, vriendelijk en voorkomend.
Ze belden om een afspraak te maken en omdat vandaag een andere afspraak niet doorging, kregen wij de optie dat ze vandaag de klus wilden doen.
We zijn blij met de mannen en bedrijf

22 mai 2025

Goede info vooraf

Goede info vooraf, opgestelde vragen werd snel antwoord gegeven, ook tijdens de werkzaamheden werd er duidelijk antwoord gegeven met zonodig uitleg over de werkzaamheden.

27 septembre 2024

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus