Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Vandaag op een verjaardag de heel mooie quiz "ik weet er alles van" besproken. Iedereen was het er mee eens dat dit een heel erg mooie quiz is maar helaas verpest wordt door een zeer iritante en onno... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De nieuwe banner is totaal verwarrend en daarom moeilijk te volgen. De koersen zijn moeilijk te volgen en vragen geduld van de kijker. Mede hierdoor worden stukken van de nieuwstekst overgeslagen.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds de overname van RTL door DPG media doet ook deze zender aan pro hamas propaganda. Net als bij het nos journaal worden ons de meest zielige beelden voorgeschoteld vanuit gaza die alleen maar gaz... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Betreft (vies mannetje) GREG WALLACE : Dit mannetje is door de BBC uit alle programma's gegooid wegens herhaaldelijk grensoverschrijdend gedrag ! Waarom zenden jullie wél ZO WORDT HE... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

zelfs die ene ster

zelfs die ene ster, die je blijkbaar moet geven,is nog teveel,kan iemand de bevooroordeelde meike de jong van de tv halen,en gelijk dat kind boyan ephraim,wat een vreselijke nieuwslezers

29 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een gekakel door elkaar

Rtl boulevard. Wat een gekakel door elkaar. Heel irritant en onprofessioneel. Teveel grote ego's onder de presentatoren. Ze overschreeuwen elkaar. Ik had het liefst 0 sterren gegeven.

22 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jammer dat Durk Veenstra bij de zender…

Jammer dat Durk Veenstra bij de zender zit. Haastige spreker, vreselijk om nasr hem te luisteren zeker omdat er zoveel goede zijn. RtlZ altijd goed kweekvijver voor talent geweest. Helaas voor Durk

25 juin 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Voetbal is oorlog??

Voetbal is oorlog??
Ik heb me vandaag nogal gestoord aan de EK verslaggeefster die over voetbal praat alsof het oorlog is, lijkt me niet gewenst in een nieuwsuitzending waar de meest vreselijke beelden over oorlog voorbij komen (ze praat over wapens en oorlogssterkte). Lijkt me niet dat we op die manier over sport willen praten.

17 juin 2024

Kakel club l

Kunnen jullie rekening houden met het feit dat de kijkers thuis absoluut niets meer kunnen volgen wanneer jullie door elkaar kakelen . Wat een stelletje onprofessionele presentatoren. De een wil nog meer z’n podium pakken dan de ander . Duik lekker een therapie in met z’n allen. Pfff moe makers .

12 juin 2024

Rtl boulevard

Rtl boulevard wat een meningen programma
De programma's er omheen zijn prima, maar dat boulevard...
Wat een rel programma.
Zap het altijd maar weg

12 juin 2024

Onbeschoft

Ik wilde dit even kwijt. Ik kijk elke morgen naar het rlt ontbijt nieuws. Zoals zoveel mensen dat doen. Daar is ook vaak Frits Wester politiek verslaggever aanwezig. Elke morgen begroet de presentator/presentatrice de heer Wester met goede morgen. De heer Wester mag toch wel de presentator/presentatrice terug groeten. Het is net of de heer Wester elke ochtend met het verkeerde been uit bed is gestapt!!!!

23 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Weg met die vreselijke Renze!

1 ster is nog teveel Maar minder kan ik niet aangeven! Wanneer halen jullie nou eens een keer die vreselijke Renze van de TV? Wat een verschrikkelijk ingenomen mannetje is dit! Hij laat nooit iemand uitspreken, legt continu mensen woorden in de mond en vindt zichzelf geweldig! Hij hoort zichzelf ook het liefst praten terwijl een talkshow als doel heeft om de gasten te laten praten, fatsoenlijk antwoord kunnen geven op vragen die hij stelt. Maar nee, elke uitzending laat hij weer zien dat hij dat niet kan! Weg met dit jochie! Haal aub Humberto weer terug! Deze man kan het namelijk wel!!!!! Eva kon het ook!

17 mai 2024

Propaganda leugens

Net als alle andere Sender zijn hun gekocht en gefinanceerd door de rijke elite. Ik begrijp ook dat ze hun plan uitvoeren om door dat geld in leven te blijven. Maar wat hun niet beseffen is dat deze mensen ons en onze kinderen naar een toekomst brengen welke veel erger is dan alles wat we tot op heden hadden gezien. Jullie hebben jullie ziel verkocht aan de duivel. En deze zal ook jullie elf nog komen halen.
Ik zie niks als de verdraaide waarheid en leugens

Waar blijven onafhankelijke berichten?
Hoezo gaat de zender geen excuses aanbieden en inzien dat ze mensen tijdens Corona hebben belogen.
Niet gevaccineerde als domme neergezet.
Wappies zijn mensen genoemd welke laatst eindelijk toch gelijk hadden.
De enige echte wappie is rtl zelf

25 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een waardeloze tv zender

Wat een waardeloze tv zender. Niets anders dan herhaling herhaling herhaling. Politie op je hielen. Continue herhaald. Net als Flodder. Was een gigantische serie maar Rtl maakt het wel kapot. Verzin eens wat anders Wat een waardeloze tv zender. Niets anders dan herhaling herhaling herhaling. Politie op je hielen. Continue herhaald. Net als Flodder. Was een gigantische serie maar Rtl maakt het wel kapot. Verzin eens wat anders Wat een waardeloze tv zender. Niets anders dan herhaling herhaling herhaling. Politie op je hielen. Continue herhaald. Net als Flodder. Was een gigantische serie maar Rtl maakt het wel kapot. Verzin eens wat anders Wat een waardeloze tv zender. Niets anders dan herhaling herhaling herhaling. Politie op je hielen. Continue herhaald. Net als Flodder. Was een gigantische serie maar Rtl maakt het wel kapot. Verzin eens wat anders

9 avril 2024

Afgekeurde journalisten…

Afgekeurde journalisten en.presentatoren, die zelf niets kunnen maar wel comentaar leveren op anderen en zichzelf dan heel wat vinden. Maar ha dat geld voor alles van rtl, onprofesioneel en domme progamna's,

23 mars 2024

Het weer bericht

Het weer bericht
Wat voorspellen ze het slecht
zeggen mooi weer zon wat hebben we bewolking en koud
Voorspellen ze wolken en regen zit ik lekker buiten
Als ik mijn werk zo slecht die zou ik ontslagen zijn
Meschien een ideetje voor de detectie

20 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Totaal overbodige domme zenders.

Bij RTL4 hebben de BN'ers en presentatoren het nog steeds niet door hoe dom het is, om om je eigen flauwe grappen heel uitbundig te lachen.
Ik heb wel heel diep respect voor al die z.g.n. deskundige bij RTL Boulevard hoeveel kennis zij hebben om zo deskundig te kunnen roddelen over het privé leven van een ander.
Al met al, als er zenders van de buis moeten, dan a.u.b. eerst die vreselijke mensonterende RTL zenders. En uiteraard ook al hun veel te lange reclame blokken waar toch geen zelf respecterend mens naar kijkt. Ik ben onderhand ook die domme kop uit de Jumbo reclames wel zat. Die past beter bij het niveau van GTST.

4 mars 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus