Øv- Fup & Svindelfirma 22/3 - bestilling af 2 sengeborde - på lager ! - levering 1-4 dage - samme dag bekræftet i ordrebekræftelse 31/3 - de trækker kr. 5.000,- på kortet 10/4 - fortsat intet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte seks kjøkkenstoler som etter kort tid begynte å gå i oppløsning i setet. Etterhvert send inn bilder med ønske om reklamasjon, men fikk da beskjed om at fristen for reklamasjon var gått ut. Dett... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde en reklamation, som blev håndterer rigtig fint af venlige kundeservice medarbejdere. Jeg fik nye produkter tilsendt, som de dog ikke havde på lager. Det tog derfor noget tid inden produktern... Voir plus

1. Décorateur d'intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

Rum21 har siden start vokset stabilt og er idag en af Nordens ledende forhandlere af møbler og hjemmeindretning. Vores virksomhedsidé bygger på at sælge møbler og indretningsdetaljer af god kvalitet til privatpersoner og firmaer. Vores mål er, at altid kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning.

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Den ene terrakotta potte ud af 2 var i…

Den ene terrakotta potte ud af 2 var i stykker ved ankomst - og den var da også meget skødesløst pakket - irriterende - ret langsom kommunikation, men fik dog pengene refunderet for den potte, der var i stykker - handler ikke sådan en vare igen hos dette firma

10 août 2024

Hej!
Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att krukan var sönder och inte levde upp till de förväntningar du haft. Vi uppskattar din feedback när det kommer till packning och kommunikation.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
RoyalDesign

Levering!

Rigtig god og løbende information fra jeres side, angående bestilling af vare, som ikke var på lager. Men meget utilfreds med jeres valg af Postnord, som stod for forsendelsen. Først skulle pakken leveres torsdag, om eftermiddagen blev den rykket til fredag, derefter rykket til efterfølgende mandag.....og pludselig alligevel leveret om fredagen. Skulle leveres til dør, blev sat ved postkasse i opgang. Handler gerne hos jer igen når I ikke benytter Postnord.

7 juin 2024

Hej,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss att höra att du uppskattade den information och uppdateringar som vi kunde erbjuda gällande din beställning. Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder väl informerade, speciellt när det gäller varor som inte finns i lager.

Vi beklagar verkligen de besvär du upplevt med fraktföretaget Postnord. Vi är medvetna om att de nyligen gått igenom ett systembyte vilket har resulterat i några logistiska utmaningar och förseningar.

Vår kunders tillfredsställelse är av högsta prioritet, och vi kommer att ta med oss dina synpunkter. Vi är tacksamma för ditt erbjudande att handla hos oss igen och ser fram emot att tillhandahålla en service som motsvarar dina förväntningar nästa gång.

Rum21

Dårlig beskrivelse af varen og alt for…

Dårlig beskrivelse af varen og alt for dyr retur!

25 avril 2024

Hej!

Tack för att du delar med dig av din feedback! Du får gärna återkomma med vad du tycker ska förbättras till vår kundtjänst så kan vi givetvis se till att uppdatera med den saknade informationen.

Rum21