Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Øv- Fup & Svindelfirma 22/3 - bestilling af 2 sengeborde - på lager ! - levering 1-4 dage - samme dag bekræftet i ordrebekræftelse 31/3 - de trækker kr. 5.000,- på kortet 10/4 - fortsat intet... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Kjøpte seks kjøkkenstoler som etter kort tid begynte å gå i oppløsning i setet. Etterhvert send inn bilder med ønske om reklamasjon, men fikk da beskjed om at fristen for reklamasjon var gått ut. Dett... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Rigtig god og løbende information fra jeres side, angående bestilling af vare, som ikke var på lager. Men meget utilfreds med jeres valg af Postnord, som stod for forsendelsen. Først skulle pakken lev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en reklamation, som blev håndterer rigtig fint af venlige kundeservice medarbejdere. Jeg fik nye produkter tilsendt, som de dog ikke havde på lager. Det tog derfor noget tid inden produktern... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Décorateur d'intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

Rum21 har siden start vokset stabilt og er idag en af Nordens ledende forhandlere af møbler og hjemmeindretning. Vores virksomhedsidé bygger på at sælge møbler og indretningsdetaljer af god kvalitet til privatpersoner og firmaer. Vores mål er, at altid kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

God kvalitet, men farven stemmer ikke overens

God service og levering. Bordet er i lækkert kvalitet- dog stemmer farven ikke overens med billedet på hjemmesiden, hvilket desværre er ret skuffende. På billedet ser man et lyst egetræsbord, men jeg modtog et bord der var langt mørkere end forventet…

1 novembre 2023
Avis spontané

Hej,
Tack för att du tar dig tiden att skriva ett omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och leveransen av bordet.

Om du tror att det är något felaktigt med ditt bord eller om du har några andra funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vår mailadress är kundeservice@rum21.dk

Jag önskar dig en fin onsdag!
Med vänlig hälsning, Rum21

Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke miljøvenlig

Jeg ønsker at købe en sofa fra mærket decotique hos jer. Men da det snart er Black Friday, hvor priserne formentlig nedsættes, ønsker jeg ikke at betale en pris nu, for at den bliver sat ned om en måned (sofaen skal først tages i brug i januar 2024).

Jeg ringer således til jeres kundeservice for at spørger, hvorvidt I kan tilbyde at betale differencen, hvis sofaen bliver sat ned til Black Friday henset til 30 dages fortrydelsesfristen - og sofaen ikke skal tages i brug og derfor bare stå. Jeg ønsker dog at være sikker på at få den, og derfor købe allerede nu.

Det vil sige, at bliver sofaen sat ned, kan jeg blot returnere den og købe den helt samme fra ny.

Ovenstående bliver dig afvist udelukkende grundet jeres politik med returnering. Jeg oplyser, at denne politik ikke er miljøvenlig, da I ønsker jeg sender (ubrugt og uåbnet) sofaen tilbage for at modtage præcis den samme igen.

Kan I bekræfte, at I ikke tager hensyn til miljøet udelukkende på grund af en politik? I mister altså intet økonomisk på baggrund af mit forslag.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte mig. Samtalen blev optaget og foregik kl. 15.16 i dag.

27 octobre 2023
Avis spontané

Hej!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Kampanjer kan variera och det kan skiljas i pris och vi har ingen information i nuläget om vilka kampanjer vi kommer ha under black friday.
Vi beklagar att du är besviken och vi tackar för din feedback gällande prisjusteringar och vi kommer ta det vidare internt.

Har du fler frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Med vänliga hälsningar,
Hanna, Rum21

Noté 3 sur 5 étoiles

Meget lang leveringstid (3mdr)

Meget lang leveringstid (3mdr). Leveringsdatoen blev rykket 4 gange (!!), hvilket var meget forvirrende.

Øv at kundeservice er med engelsktalende medarbejdere.

Til gengæld var mulighed for levering med budbee genial (aftenlevering)👏👏

4 octobre 2023

Hej!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Vi är oerhört ledsna att dina beställda produkter har blivit försenade från leverantören och vi förstår din besvikelse över det.
När det kommer till beställningsvaror så kan vi aldrig lova eller garantera ett leveransdatum då vi är beroende av leverantörens tillgänglighet.
Det kan finnas flera anledningar till varför det blivit en försening, till exempel produktionssvårigheter. Det gör det också därför svårt att beräkna när vi får in den och det är anledningen till de olika datum som du har mottagit.

Vi tackar för din feedback och vi hoppas att du är nöjd med dina beställda produkter trots den längre leveranstiden.
Vi hoppas också att du i framtiden vill ge oss en ny chans.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Med vänliga hälsningar,
Hanna, Rum21

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus