Lisez les avis des autres
Laura, Bjørn og Mads skabte gode rammer for vores togt. Vi tilbragte vores togt på Comi. Vi havde en masse gode dyk, Laura var en så god dykkerinstruktør, og var min instruktør under Open Water kurset... Voir plus
Har længe gerne ville prøve at sejle rundt i fransk Polynesien. Generelt set bare prøve at sejle rundt ude i verden. Men helt klart også noget der kan være utroligt grænse overskridende. Føler hel... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
To fantastiske måneder
Jeg er netop på vej hjem efter de bedste to måneder på Comi i Fransk Polynesien – og det har været en helt fantastisk oplevelse. Turen har været fyldt med vilde naturoplevelser, gode minder og ikke mindst skønne mennesker ombord.
Laura og Björn har været fantastiske dykkerinstruktører. Selvom jeg ikke selv tog dykkercertifikat denne gang, er jeg ikke i tvivl om, at når jeg gør, skal det være med dem som instruktører. De er blevet rost til skyerne af de andre piger ombord, for at være tålmodige og virkelig tryghedsskabende - og samtidig har de bidraget med masser af god energi og stemning.
Med Mads som skipper har jeg altid følt mig tryg. Hans gode humør og tilgang har også bidraget enormt meget til den gode stemning og den samlede oplevelse ombord.
Helt klart en kæmpe anbefaling herfra. Tak for nu!
Så glad for at jeg valgte at sejle med dem første gang
Føler helt klart at det var det helt rigtige for mig at tage med Sailing Columbie første gang jeg skulle prøve at være gast, og bo på en båd på den anden side af jorden.
Ende med at have den bedste oplevelse, og mødte de skønneste mennesker.
Og hvis jeg beslutter mig for en dag at skulle tage dykker certifikat, rejser jeg gerne til den anden side af jorden igen for at have Laura og Björn som dykket instruktørre🤿
Dyk, hajer og frihed – kan det blive bedre?
Min rejse som gast i septemer 2025 hos Sailing Columbie i Fransk Polynesien er seriøst noget af det vildeste og bedste, jeg nogensinde har oplevet og gjort for mig selv. Det hele føles som taget ud af en film - at bo på en båd, være omgivet af det smukkeste hav og bare leve i nuet.
Noget af det største for mig var klart, at jeg tog dykkercertifikat helt op til Open Water Advanced (hvilket jeg stadig benytter mig af nu). Dette havde jeg klart set mest frem til da jeg bookede rejsen, og Björn og Laura (som var mine dykkerinstruktører) levede fuldkommen og mere op til mine forventninger (hele personalet gjorde!). De er bare de bedste instruktører, jeg kunne have ønsket mig! Rolige og gode til at forklare tingene, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og bragte sådan en god energi, der virkelig viser deres passion for deres arbejde.
Og så selve dykningen… wow. Jeg så hundredvis af hajer, specielt ved "Wall of Sharks" samt dragefisk, havskildpadder, muræner, klovnefisk, som jeg aldrig kommer til at glemme. Specielt en kæmpe citronhaj gjorde så stort et indtryk på mig at jeg fik en tatovering af den med "tatau" (altså fransk polynesiske symboler) inden i.
Det var ikke kun det vilde undervandsliv - det var også fællesskabet, livet på båden og følelsen af frihed. Jeg lærte virkelig meget, både om at sejle, at leve tæt sammen med andre, at nyde livet og om mig selv.
Hvis du overvejer noget lignende: gør det. Det er en oplevelse, der sætter sig fast på den bedst mulige måde.
Jeg boede på en af bådene hen over…
Jeg boede på en af bådene hen over sommeren(2025) og havde en fantastisk tid derude. Det var en virkelig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale. Hvis du sidder og læser anmeldelser og overvejer selv at prøve det, så synes jeg helt klart, du skal gøre det.
ps - verdensklasse personale/medarbejdere:=))
Fantastisk tur
I sommers var jeg på sejltur med min familie med Sailing Columbie i Fransk Polynesien, og det var en helt fantastisk oplevelse. Alt var virkelig godt planlagt, og vi følte os trygge og godt taget imod fra start til slut.
Båden var flot, ren og meget komfortabel, og besætningen var utrolig venlige, professionelle og hjælpsomme. De gjorde virkelig en indsats for, at vi fik den bedst mulige oplevelse.
Noget af det bedste ved turen var dykningen. Laura og Björn var vores dykkerinstruktører, og de var virkelig dygtige. De var rolige, tålmodige og gode til at forklare tingene, så man følte sig sikker hele tiden. Samtidig var de også virkelig søde og skabte en god stemning, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.
Hele turen var fyldt med gode oplevelser, og det er helt klart en ferie, jeg vil huske længe.
Jeg kan varmt anbefale Sailing Columbie til andre, der ønsker en uforglemmelig ferie.
Fantastisk tur
I sommers var min familie og jeg ude at sejle med Sailing Columbie i Fransk Polynesien, og det var en helt fantastisk oplevelse. Alt var virkelig godt planlagt, og vi følte os trygge og godt taget imod fra start til slut.
Båden var flot, ren og meget komfortabel, og besætningen var utrolig venlige, professionelle og hjælpsomme. De sørgede for, at vi fik den bedst mulige oplevelse og viste os nogle helt utrolige steder med det klareste vand og de smukkeste omgivelser.
Turen var afslappende, luksuriøs og fyldt med gode minder for hele familien. Det var en oplevelse, vi aldrig vil glemme, og vi kan varmt anbefale Sailingcolumbie til alle, der drømmer om at opleve Fransk Polynesien fra havet.
2 måneder som jeg aldrig vil være foruden
Jeg valgte at tage på togt med Sailing Columbie i 2 måneder uden helt at vide hvad der egentlig ventede mig.
Det har været nogle fantastiske måneder fyldt med fede oplevelser, nye venskaber og vi har sammen skabt nogle fantastiske minder.
Til alle som ønsker at opleve Fransk Polynesien på en anderledes måde, kan jeg 100% anbefale at sejle med Sailing Columbie:) Jeg nød alt ved livet på en båd, selvom der var meget man skulle vænne sig til i starten, men man fik hurtigt skabt en hverdag ombord. Vores Skipper Mads og dykkerinstruktørerne Laura og Björn gjorder virkelig også denne her oplevelse til noget helt specielt, de har lært os alt hvad vi skulle vide i forhold til at bo på båden og sørget for en masse gode grin og oplevelser.
jeg var så heldig at få mit open water certifikat af Björn og det var sådan en god oplevelse, hele vejen igennem var han støttende, forstående og hjælpsom hvis nogle af tingene var en smule sværer:)
Denne oplevelse har været helt unik og jeg kommer til at savne livet på en båd, holdet og de fantastiske omgivelser.
Jeg kan kun anbefale det, hvis du sidder der hjemme og overvejer det, for det har været nogle mindeværdige måneder jeg aldrig vil glemme<3
Tak for og give mig denne mulighed
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse på båden Comi, som jeg sejlede med hos Sailing Columbie i Fransk Polynesien. Mig og de andre gaster var ombord med skipperen Mads samt dykkerinstruktørerne Bjørn og Laura, som alle var utrolig søde, sjove og gjorde et rigtig godt stykke arbejde.
På vores togt nåede vi rundt til mange øer, både Selskabsøerne og på atollerne, hvilket var en fantastisk oplevelse. Alt i alt har det været en virkelig fed tur, som jeg varmt kan anbefale til andre, der gerne vil prøve en anderledes grupperejse.
Dog kunne kommunikationen op til afrejse godt have været bedre. Der manglede noget information inden turen, hvilket gjorde, at man ikke følte sig helt så forberedt, som man kunne have ønsket.
The employee view
Working and living with sailing columbie for 11 month was great joy! Not only to meet a lot of beautiful people, but also exploring the most beautiful places of French Polynesia is something truly incredible to expierence. Finding yourself with other people sharing the same passion and living on a boat together makes you feel as part of a community which may turn into family. Next to diving, wakeboarding, hikes and other adventures being close to the ocean and the nature is amazing to witness.
10/10
Jeg har været afsted på et togt i Fransk Polynesien med Sailing Colombie i 2 måneder. Det har været en helt fantastisk oplevelse. Jeg boede på båden Comi og den har været over alle forventninger. Stor og dejlig båd med den bedste skipper Mads. Vores to dykkerinstruktører Bjørn og Laura var begge mega søde og gjorde dykkene meget betryggende. Helt fantastiske to måneder og jeg ville helt klart anbefale andre at tage afsted med Sailing Colombie hvis man overvejer en lignende rejse.
togt 2 på Comi
Jeg var ombord på togt 2 2026 på Comi. Togtet var helt fantastisk og jeg er glad for jeg var ombord 2 måneder, da der var en masse at opleve.
Jeg tog open water dykkercertifikat på båden hos Björn, som havde rigtig god tålmodighed og var god til at føle mig tryg. Crewet bestod af Björn, Laura og skipper Mads, som var helt fantastiske.
Kæmpe anbefaling fra mig⚓️⛵️☀️👙
Togt i April 2026
Jelena burde få en renovation sammen…
Jelena burde få en renovation sammen med crewet.
Fantastisk oplevelse
Jeg havde den bedste tur, med de to skønneste skippere på Jelena, der virkelig gjorde turen fantastisk, samt mit fantastiske hold ombord. Sådan en måde at rejse på er klart noget jeg vil anbefale til alle. Vi fik lært så meget under sejladserne, såsom at styre båden, som var så fedt og der var bare det bedste fællesskab. Dog var der få ting, såsom vores motor på båden var ved at falde fra hinanden og at tingene blev sagt i sidste øjeblik, som påvirkede det hele lidt, men alt i alt var jeg virkelig glad for Sailing Columbie og jeg har fået en oplevelse for livet, som jeg aldrig glemmer. Klart noget jeg kunne overveje at gøre igen ♥️
Gast
Jeg var gast ved Sailing columbie i en månede. Jeg havde ikke super meget sejlerfaring og jeg havde aldrig været på en sejlbåd før så jeg lærte virkelig mange nye ting hvilket var en af de ting jeg gerne ville opnå udover at skabe nye venskaber. Jeg nød virkelig min tid ved dem. Jeg var på 2 af bådene i denne tid og vi sejlede rundt til flere af øerne i fransk Polynesien. Selvom alt ikke altid gik efter planen (da alt ka ske på en båd) havde jeg en alt i alt virkelig god oplevelse!!
Fremragende og ekstraordinær oplevelse!
En fantastisk oplevelse i Fransk…
En fantastisk oplevelse i Fransk Polynesien 😍
Jeg rejste med Sailing Columbie i…
Jeg rejste med Sailing Columbie i September og Oktober 2025. Det var en fantastisk oplevelse, meget professionelt udført, men man havde stadigvæk den hyggeligt og eftertragtede følelse af ferie man søgte. Alt Crew ombord var venlige og flinke derudover var processen med firmaet enkel og kørte som smurt. Jeg kan klart anbefale sailing Columbie da det er en fantastisk oplevelse jeg stadig til dagligt tænker på.
Fantastisk oplevelse
Jeg var afsted på togt i 2025 i 2 måneder. Det var i fransk Polynesien, hvor vi både kom til Bora Bora og Fakarava! Jeg er så glad for jeg tog afsted, og med de sødeste mennesker ombord. Jeg kan kraftigt anbefale, at tage dykkerkursus på båden, da man virkelig kan bruge det i resten af livet. Til info er jeg 22 og pige. Alt gik smooth og det var en fantastisk oplevelse jeg ikke ville være foruden!
Skippers anmeldelse
Jeg bruger normalt aldrig tid på at skrive anmeldelser, men eftersom jeg selv læste på Trustpilot, inden jeg tog jobbet som skipper, vil jeg gerne give andre mulighed for at læse min oplevelse med Sailing Columbie.
Titel: Skipper
Lokation: Fransk Polynesien
Ansættelsesperiode: Juni – oktober 2025
Ejerne er parret Felix og Cameron. Som privatpersoner er de flinke og behagelige at være sammen med. Deres styrker ligger i deres evner til at reparere både, men som arbejdsgivere har jeg desværre ikke meget positivt at sige.
• Der praktiseres en meget hurtig “hyr og fyr”-politik, hvilket er problematisk, når man selv har betalt ca. 20.000 kr. for flybilletter.
• Man inddrages ikke i planlægningen – heller ikke som skipper.
• Jeg blev ikke sat i kontakt med det øvrige crew, der startede samtidig med mig, eller med den skipper jeg skulle afløse, selvom det var lovet skriftligt.
• Onboarding af nye ansatte er kaotisk, og der gives stort set ingen information undervejs i processen.
• Min kontrakt blev først sendt få dage før afrejse. Den indeholdt bl.a. en klausul om, at alle billeder taget under ansættelsen tilhørte dem, samt et forsikringsmæssigt ansvar, der blev pålagt arbejdstageren. Mit forsikringsselskab vurderede, at man som arbejdstager ikke kan tegne en forsikring, der dækker de betingelser, der fremgår af kontrakten, hvilket jeg videresendte til hende. Dette var naturligvis meget stressende lige før afrejse og uventet, da Cameron efter sigende er uddannet jurist. På grund af tidspresset skrev jeg under alligevel og håbede på en opfølgning og rettelse fra Cameron, hvilket aldrig skete.
• Jeg fik at vide, at jeg frit kunne tegne rejse- og ansvarsforsikring, men fandt ud af, at standardforsikringer købt online ikke dækker som arbejdstager under rejse. Den information sendte jeg videre, men mødte efterfølgende ansatte, der netop havde tegnet forsikringer uden at vide, at de reelt ikke dækkede deres situation.
• På forhånd havde jeg skriftligt fået oplyst, at jeg kunne forvente 1–2 timers vedligehold dagligt i gennemsnit, samt at der var gastehold året rundt uden pauser. I praksis bestod arbejdet efter fem ugers sejlads af 2 måneder med fuldtidsrenovering af en båd, der var blevet groft forsømt. Båden skulle gennemrenoveres både indvendigt og udvendigt – over og under vandlinjen. En frivillig, der troede han skulle ud at sejle mod gratis arbejdskraft, var heller ikke blevet informeret om, at båden skulle tages ud af drift og totalrenoveres i to måneder, få dage efter han påmønstrede.
• Der blev løbende ændret regler, så jeg ikke kunne tage det dykkercertifikat, jeg var blevet lovet. Kommunikation fra Cameron var generelt mangelfuld, hvilket skabte forvirring og misforståelser blandt de ansatte. Der blev kun afholdt ét egentligt crewmøde i den periode, jeg var ansat – bortset fra et møde, hvor den “store overraskelse”, der var blevet bygget op i flere uger, blev afsløret: De havde købt en 85-fods katamaran. Samtidig ønskede de ikke at betale løn til den person, der stod for promoveringen på sociale medier, under hele hendes ansættelse fra sommeren 2025 til vinter inden hun sagde op.
De fleste crew-medlemmer er der 4–6 måneder, så der er stor udskiftning. Det er ærgerligt, for jobbet som skipper i Fransk Polynesien kunne være et drømmejob.
Min oplevelse var, at man skal have nul forventninger til, at aftaler og løfter overholdes, og samtidig udføre 100 % af det, man bliver bedt om, uden at stille spørgsmål, hvis man skal trives i rollen. Det kan nogle måske – men jeg og flere andre kunne ikke.
At være skipper i Fransk Polynesien kunne være et drømmejob – men i min optik bliver der profiteret på folks drømme.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.