PAS PÅ !!! Jeg bestilte 5 stk. tøj, indbetalte 1250 kr. fik 3 stk. til sendt fra Kina , ikke bomuld og ikke tilsvarende foto. Efter lang korrespondance returnerede de 462 kr. på de 3 stk.. de si... Voir plus
Sanya Aalborg
Bestilte den 22/1 en kjole - Den kom i dag den 20/3 … Kvaliteten er ok. Men kjolen større end forventet Jeg havde opgivet at modtage den, så var meget overrasket da den lå ved min dør her til morgen... Voir plus
Bestilte 1 bomuldssweater og 1 bomuldsbluse. Pakke kom men Sweater var polyester. Den anden bluse er ok. Jeg skrev mail og bad om kompensation for polyester og blev lovet 30% retur inden for 5-10 bank... Voir plus
Kan kun tilslutte mig mange andre herinde. Pengene trækkes med det samme, de bestilte varer kommer først efter meget langggg tid. Det værste kemisk bras. (Tøjet stinker langt væk) Intet er som l... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi er på en mission for at styrke kvinder, så de føler sig selvsikre og komfortable hver eneste dag
Danemark
- sanya-aalborg.shop
Les gens ont aussi consulté
Bare lad være!!!
Bestilte 2 trøjer i bomuld.
Goddav min bare r…
Made in China, plastic, fantastic..
De ligner på ingen måde billedet.
Så kan jeg måske lære at chekke trustpilot ordenligt først.
INGEN anbefaling herfra.
FUP FUP FUP
FUP FUP FUP. Som så mange andre herinde skriver….købte en bluse i bomuld - modtog den - ingen mærkat i trøjen, det er IKKE bomuld. Man kan ikke se om det er den rigtige str. Jeg skrev tilbage til dem at jeg ønskede at returnere dette køb, hvortil de svarede at jeg skulle tage foto af blusen - så de kunne starte returneringen.
De tilbød mig pludselig at de ville refundere 30% - og så kunne jeg gi blusen til en “jeg holdt af” ???
De ville ikke sende blusen retur da den kom fra Asien hvor de havde deres lager - og det var for dyrt.
Har kommunikeret med dem mange gange - er som om de ikke læser hvad man skriver.
Jeg tænker at jeg vil ANMELDE DEM TIL POLITET. Der står på deres hjemmeside 30 dages FULD RETURRET.
DET ER FALSK HELE VEJEN.
Øv hvor jeg ærgrer mig over jeg ikke…
Øv hvor jeg ærgrer mig over jeg ikke lige tjekkede trust pilot inden jeg bestilte herfra. Har igår modtaget en skjorte som på ingen måder ligner eller lever op til den jeg bestilte, hverken udseende eller farve…Jeg må nu sende den retur og håbe og krydse for jeg får mine penge tilbage… og ja så må jeg huske at tjekke her inden jeg køber noget via FB igen…
Svindelfirma
Svindelfirma! Varerne kommer direkte fra Kina. De skriver man har 30 dages returret men der er ingen returseddel i pakken. De svarer ikke på mails og der er sjovt nok ikke noget telefonnummer. HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUP-FIRMA!
BESTIL IKKE VARER HER FRA
BESTIL IKKE VARER HER FRA, jeg modtog min pakke som kom fra Hong Kong. Fik en bluse som på ingen måde lignede den bestilte. fik den grimmeste bluse der havde en anden farve, anden model og med plastik knapper der lignede noget børn laver halskæder af. ville ønske jeg kunne sætte billede ind her. den er lige til skraldespanden.
Kan IKKE anbefales!
Kan desværre stemme i med de mange andre dårlige anmeldelser der for nyligt er kommet og som desværre ikke var der, da jeg for noget tid siden bestilte en striktrøje. Den var meget længe undervejs og nu er den endelig kommet frem, men er langt fra det glansbillede der vises på hjemmesiden. Størrelsen passer heller ikke overhovedet. Hvor er jeg skuffet og må anbefale andre at holde sig væk. Jeg magter nok ikke at forsøge at få penge retur - kan se at det er op ad bakke…
Bestilte en hvid blonde kjole men det…
Bestilte en hvid blonde kjole men det jeg har modtaget er simpelthen en rædsel af en tunika det firma skal man da bare holde sig langt fra 😡😡😡
Fup firma, Kina bras.
Havde bestilt en fin blonde kjole, da jeg havde været inde på trustpilot og læst at folk var tilfreds med deres varer fra Sanya Aalborg, der var desværre ikke andre der havde skrevet på trustpilot at det var fra Kina på dette tidspunkt, og et fup firma. Jeg modtog dog min kjole her til morgen, men den levede bestemt ikke op til den jeg havde bestilt, det var en tunika meget kort og i rigtig dårlig kvalitets stof, så den er kun til at smide ud, så hold jer langt væk fra det firma, det er noget Kina bras de sender.
Jeg har også modtaget bluse fra Sanya…
Jeg har også modtaget bluse fra Sanya Aalborg/Kina i dag. Som flere af jer skriver, er oplevelsen den samme her 😡
Dårlig kvalitet, ikke som foto, polyester og ikke bomuld. Øv øv øv
Direkte fra Kina, æv æv æv…
Har også i dag modtaget 2 polyester striktrøjer fra Kina som skulle være i den lækreste bomuld fra butik i Aalborg. Desværre var der dengang kun ene positive anmeldelser herinde, så hoppede lige i med begge ben. Har anmodet om retur og venter på svar. Men er jo nok det samme som I andre har fået. Æv æv æv og tænker på alle dem som er blevet snydt :(
Det er noget forbandet svindel.🧐
Svindel og miljøsvineri
Trøjen var 14 dage undervejs, idet den jo desværre kom fra Kina og ikke fra Aalborg. Den ligner på ingen måde billedet, og der er hul på forsiden. Den er ikke af bomuld som lovet, men derimod ren polyester, skrækkelig kvalitet!
Det værste online køb jeg nogensinde har gjort! Hvor er det dog trist, at der findes mennesker derude, der er så samvittighedsløse og tænker så lidt på miljøet.
Modtog en sweater idag som overhovedet…
Modtog en sweater idag som overhovedet ikke levede op til det jeg havde bestilt. Det er en helt anden bluse end vist på fotoet. Og ikke nok med det var den fra Kina . Tænk at de snyder folk på den måde. Håber det firma bliver lukket omgående. Føj siger jeg bare .
Hold jer langt væk !...
Dette firma leverer ikke varerne men trækker pengene med det samme!... ingen svar på henvendelse på mail. sjovt nok ingen adresse eller tlf.nr
Hold jer væk
Modtog fint blusen - dog fra Kina, så skeptisken var stor. Absolut ikke som på billedet og elendig kvalitet og alt for lille.
70% tilbyder de til køb af næste varer eller 30% retur og får lov at beholde blusen, som jeg ikke kan bruge. Ser sikkert ikke de penge.
Fup og fidus. Ikke noget jeg anbefaler
LÅRT...
LÅRT.... hvorfor kikkede jeg ikke på trustpilot først
2 trøjer bestilt til mine piger farvel 500.-kr+
hvorfor er der ikke noget der kan få lukket det fupfirma
eller bedre... politianmelde dem
Trøje
Har i dag modtaget min trøje og er rigtig glad for den. Længe undervejs ca. 3 uger. Men den kom.
Pengene er væk men ingen men ingen varer
Bestilte 2 stk. sweater d. 20/1. Pengene blev trukket d. 23/1. Jeg har hverken modtaget min bestilling eller en bekræftelse på mit køb. Jeg har nu kontaktet firmaet 2 gange på mail uden at få svar.
HOLD DIG LANGT VÆK FRA AT BESTILLE NOGET HOS SANYA-AALBORG!!!
FUPFIRMA
Pengene blev trukket med det samme, tøjet kom aldrig. FUP FIRMA!