SARDKOPENHAGEN®Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God vejledning, utrolig hurtig levering. Det er nogle virkelig gode og lækre produkter. Med det samme er der synlige ændringer i min huds udseende. Den stråler og efter en uge kan jeg se linjerne æ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

super fin service og modtagelse med info hvordan produkter bruges. Er vild med Rose Water elixir og Essentieille No 7 Anti age cream, selvom den er meget drøj og skal virkelig arbejdes ind i huden. Me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de beauté
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

Écrit par l'entreprise

Dansk udviklet hudplejekoncept som er skabt ud fra filosofien om at være minimalistisk og multifunktionel. Vi anvender kun rene råvarer, som vi kan stå 100% inde for og ser kroppen som et hele. Vi ved at energisystemet skal være i balance for at du får fuld effekt af dine hudplejeprodukter. Produkterne er udviklet ud fra hudens og kroppens funktion og behov. Vores fornemmeste opgave er at du opnår en sund og velbalanceret hud, når du benytter vores produkter. Vores produkter er aktive og effektive, så du vil hurtigt se en forbedring af din huds tilstand, efter få dages brug. Dertil hører at alle produkter er så milde, at selv gravide og børn kan bruge dem i den daglige hudpleje. Når du vælger SARDKOPENHAGEN®, tager du ikke alene hensyn til din egen sundhed, men i lige så høj grad til miljøet. Vi anvender ingen former for miljøbelastende eller hormonforstyrrende ingredienser i vores produkter. Vi kan med god samvittighed sige at SARDKOPENHAGEN® er skabt ud fra filosofien: Beauty by Heart.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget glad for Sardkopenhagens…

Jeg er meget glad for Sardkopenhagens produkter. Jeg har været trofast fan igennem mange år. Jeg bruger produkterne dagligt og de forskellige olier kan løse enhver udfordring jeg har omkring min hud. God ide at læse de små guides man får med eller lytte til intro videoerne. Trygt at vide, at det er rene produkter jeg bruger. De kan faktisk spises ;)

25 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Mega lækre produkter og hurtig forandring

God vejledning, utrolig hurtig levering.
Det er nogle virkelig gode og lækre produkter. Med det samme er der synlige ændringer i min huds udseende. Den stråler og efter en uge kan jeg se linjerne ændre sig.
Jeg skal dog vænne mig til at min hudpleje indeholder olie, det er en stor forandring, især ved øjenområderne.

29 mai 2026

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære dig - tusind tak for din fine feedback, og ikke mindst for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse med andre. Det betyder utroligt meget for os,

Noté 5 sur 5 étoiles

SARDKOPENHAGEN har gode produkter til…

SARDKOPENHAGEN har gode produkter til huden. Prøvede et utal af diverse mærker og firmaer, før min storesøster introducerede mig til SARDKOPENHAGEN. Her fandt jeg præcis de produkter til huden, som hjalp min hud på den rette måde. De har en god video introduktion på deres hjemmeside til det produkt man kikker på, med køb i tankerne. Hurtig og sikker levering via GLS. Så jeg kan med god samvittighed anbefale SARDKOPENHAGEN. Hilsen Jim Erik @jeclimbo

28 avril 2026

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Jim - det er utroligt dejligt at høre at du er så tilfreds med både produkter og intro på vores website. Tusind tak for også at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre her.

De skønneste produkter

De skønneste produkter

3 mars 2026

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Birgitte - tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelser med andre her.

Godt produkt

Gode produkter og rigtig god service ☺️

27 janvier 2026

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Camilla - tusind tak for din fine feedback og tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse her. Det betyder meget for os.
SARDKOPENHAGEN 🌸

Mit foretrukne hudplejemærke

Jeg er blevet så glad for det mærke, at det nu er mit foretrukne hudplejemærke.
I et års tid, har jeg prøvet forskellige kombinationer af SARDKOPENHAGEN hudplejeprodukter, og har nu fundet det, der føles som, den bedste kombination, til min hud.
Første gang at jeg kunne mærke en tydelig forskel, var da jeg prøvede deres bundle “til den fugtfattige hud”. Min hud gik fra at se slidt og træt ud, til at se sund og frisk ud.
Jeg er 44 år, og min hud har føltes både tør og fedtet, og har generelt været i ubalance, i flere år.
Min hudplejerutine (morgen og aften) er nu blevet: The Cleansing Oil, The Hydrate Mist, Hyaluronic Booster Serum, The almond Oil sammen med Firming Face Cream og Contour Eye & Lip Cream.
Detox Scrub Essential er effektiv at bruge i ansigtet, hver dag, i et par dage, hvis min hud trænger til at blive renset i dybden. Den fugter godt, samtidig med at rense og dufte helt fantastisk.
Alle produkter som jeg har prøvet, har en lækker konsistens, er drøj i brug og har en naturlig duft (af hvad de indeholder). Det har været vigtigt for mig at finde et hudplejemærke som ikke blander en masse kemi i produkterne.
Det føles trygt og rart at have fundet et mærke som rent faktisk virker, og som kun indeholder få, helt naturlige ingredienser.
Kan på det varmeste anbefales!

16 janvier 2026

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Trine - tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder utroligt meget for os at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og glæde ved produkterne.
Sikke en flot præsentation du givet af produkterne, til brug for andre.

De kærligste hilsner
SARDKOPENHAGEN 🤍

Lækre produkter

Lækre produkter, god pris og hurtig levering

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Mette - tusind tak for din fine feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som sædvanligt bare lækre produkter ❤️

Som sædvanligt er Sard's produkter bare super. Jeg har ved dette køb valgt at prøve noget nyt, og jeg ser SÅ meget frem til at prøve det, men jeg ved, at jeg ikke bliver skuffet, for det er jeg ALDRIG blevet. Alle Sard's produkter er bare så lækre 🤩🥰

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Trine - tusind tak for din dejlige feedback og ikke mindst også tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service med hurtige svar selvom der har været drillenisser på spil

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Joan - tak for din fine anmeldelse, og godt vi fik styr på drillenisserne :-)
De kærligste hilsner

Noté 4 sur 5 étoiles

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Judy - tusind tak for din anmeldelse og hvor er vi glade for at høre at du elsker vores THE ALMOND OIL 🤍

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig emballage

Den nye emballage til arganolie er rigtig dårlig. Jeg har nu prøvet to gange at toppen skruer sig løs og alt olien er væk. Har lige købt endnu en ny og toppen sidder alt for løst, kan jeg se. Der er heller ikke noget låg, hvilket gør, at den i toilettasken let trykker olie ud. Ikke god til at have med i sin toilet taske, kun til at have stående hjemme på hylden, hvilket ikke er holdbart. Har mistet meget olie på dårlig emballage.

6 novembre 2025
Avis spontané

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Hej Christine - vi kan ikke se I vores system at du har købt mere end ét produkt i vores webshop, som er i den nye emballage - og det ligger tilbage til d. 12.1.25 - vi forstår ikke at du ikke har rettet henvendelse med problemet da du modtog produktet?
Som udgangspunkt er pumperne altid monteret så de ikke går løse uden videre - derudover er der en låsemekanisme i pumpen, som gør at du sagtens kan låse den og have den med i toilettasken. Du skal dreje den modsat af den måde du låser den op på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre produkter i glasflasker med gode…

Lækre produkter i glasflasker med gode pumper.
Har brugt dem gennem mange år og er stadig lige tilfreds.

28 octobre 2025

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Janni - tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os. Hvor er vi glade for at høre at du synes godt om vores nye emballage.

SARDKOPENHAGEN's team 🤍

Super lækre produkter

Super lækre produkter

30 août 2025

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Jeanette - mange tak for din dejlige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre. Vi er meget glade for at du er glad for vores produkter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Informativ hjemmeside og hurtig…

Informativ hjemmeside og hurtig forsendelse 😊

26 août 2025

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Susanne - mange tak for din fine repons og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med andre. Det sætter vi stor pris på.

Gode produkter

Gode produkter

27 août 2025

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Maja - tusind tak for at dele din oplevelse med andre og ikke mindst for at tage dig tid til det. Det betyder meget for os.

SARD COPENHAGEN THE PURE ARGAN OIL

SARDs THE PURE ARGAN OIL, og THE ALMOND OIL er super lækre at anvende og har meget høj kvalitet. Bruger olierne dagligt og elsker de nye lækre glas flasker med dispenser.

31 mai 2025

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Merete - mange tak for din fine anmeldelse og feedback på produkter og særligt glade er vi også for at høre at du elsker de nye fine glas flasker.

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, men ret dyre

27 mai 2025

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Jette - mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du holder af vores produkter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klar anbefaling herfra 😀 super god…

Helt klar anbefaling herfra 😀 super god service så det er ikke sidste gang at jeg handler hos jer 🤗

24 avril 2025

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Gigi - tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele med andre. Det betyder utroligt meget for os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus