SARDKOPENHAGEN® Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget glad for Sardkopenhagens produkter. Jeg har været trofast fan igennem mange år. Jeg bruger produkterne dagligt og de forskellige olier kan løse enhver udfordring jeg har omkring min hud.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

SARDKOPENHAGEN har gode produkter til huden. Prøvede et utal af diverse mærker og firmaer, før min storesøster introducerede mig til SARDKOPENHAGEN. Her fandt jeg præcis de produkter til huden, som hj... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og de bedste produkter 😍 Tror faktisk jeg kommer til at bruge de her produkter for altid!

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de beauté
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

Écrit par l'entreprise

Dansk udviklet hudplejekoncept som er skabt ud fra filosofien om at være minimalistisk og multifunktionel. Vi anvender kun rene råvarer, som vi kan stå 100% inde for og ser kroppen som et hele. Vi ved at energisystemet skal være i balance for at du får fuld effekt af dine hudplejeprodukter. Produkterne er udviklet ud fra hudens og kroppens funktion og behov. Vores fornemmeste opgave er at du opnår en sund og velbalanceret hud, når du benytter vores produkter. Vores produkter er aktive og effektive, så du vil hurtigt se en forbedring af din huds tilstand, efter få dages brug. Dertil hører at alle produkter er så milde, at selv gravide og børn kan bruge dem i den daglige hudpleje. Når du vælger SARDKOPENHAGEN®, tager du ikke alene hensyn til din egen sundhed, men i lige så høj grad til miljøet. Vi anvender ingen former for miljøbelastende eller hormonforstyrrende ingredienser i vores produkter. Vi kan med god samvittighed sige at SARDKOPENHAGEN® er skabt ud fra filosofien: Beauty by Heart.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig levering,

Hurtig levering. Super nemt at bruge og min hud ELSKER at blive stimuleret. jeg kunne mærke , føle og se virkning med det samme.
Gode produkter

25 juin 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Bettina - tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre. Det betyder meget for os.

SARDKOPENHAGEN's team 🌸

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening

24 juin 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Susanne - tusind tak for dine fine 5 stjerner og får at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre. Vi ønsker dig en god sommer 🌸

24 juin 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Lonnie - tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele den med andre. Det betyder meget for os 🙏
Vi ønsker dig en god sommer.

Noté 4 sur 5 étoiles

Handlen gik fint

Handlen gik fint, ingen problemer med at bestille og betale. Det jeg han være skuffet over er den lange leveringstid.

30 mai 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Kirsten - tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele den med andre.
Vi vil dog for en god ordens skyld nævne at din pakke blev pakket og afleveret i pakkecenter samme dag, som du bestilte, så det er desværre ude af vores hænder hvis du har oplevet at den var længe under vejs. Den blev aflevet i din pakkeshop 2 dage senere kan vi se iflg. tracking.
Vi ønsker dig en god sommer 🌻

Super produkter

Det er super gode produkter I har, jeg er speciel vild med argonolien med guldstøv, jeg synes det er et lækkert produkt. Varerne blev også leveret hurtigt.

29 avril 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Susan - tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for at tage dig tid til at dele din anbefaling. Det betyder alt for os.

Skønne ærlige produkter ♥️

Skønne ærlige produkter.
Lette enkle rutiner med effekt, som i mit vedkommende har erstattet salver på recept, mod rossasia & nu “tør” jeg ikke stoppe 😉

14 avril 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Annegrete - mange, mange tak for din fine anmeldelse. Og tak for at du har taget dig tid til at dele din erfaring med vores produkter, med andre. Det betyder utroligt meget for os. Det betyder endnu mere for os, at du har fået ro på din hud via vores produkter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kender produkterne og vil nyde godt…

Jeg kender produkterne og vil nyde godt af at købe med god rabat

26 avril 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Pia - tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele ud af din oplevelse - og så endda med en god rabat 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service og dejlige produkter

super fin service og modtagelse med info hvordan produkter bruges. Er vild med Rose Water elixir og Essentieille No 7 Anti age cream, selvom den er meget drøj og skal virkelig arbejdes ind i huden. Men til gengæld skal der kun bruges meget lidt, så den holder længe. Jeg kan ikke lige Micellar Cleansing Oil, som også skulle kunne fjerne øjen makeup og mascare. Den skal man bare ikke have i nærheden af øjnene.

4 avril 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Amfiil - tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre. Har du mon benyttet MICELLAR CLEANSING OIL lidt anderledes end vi anfaler? Produktet skal ikke sprayes på øjnene/ omgivelserne, men på en fugtig rondel, så du forsigtigt fjerner øjenmake-up, uden at få produktet direkte i øjnene.

Den bedste deo 😊

Jeg er glad fordi jeg fandt ud af, hvor jeg kan købe produktet. Jeg har ledt længe og forsøgt andre deodoranter -og det gik ikke så godt. Jeres er den bedste 😊

3 avril 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Janne - tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi virkelig taknemmelige for. Tak, for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Anne - mange tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse med andre. Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt formidabel service og guide til at…

Helt formidabel service og guide til at vælge de rigtige produkter til min hud. Jeg er så glad for at have fundet frem til de produkter jeg har brug for.

7 mars 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Anne-Sofie - tusind tak for din meget fine anmeldelse. Det er vi super glade for, men endnu mere glade for, at du har haft en god oplevelse med vores guide til dig. Håber du bliver glad for det anbefalede og er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp og guide.

28 février 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Birgitte - tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre her på Trustpilot. Det betyder meget for os.

Bestilling på nettet

Godt udvalg.
Nemt at finde ud af.

8 mars 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Tina - mange tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre. Det betyder meget for os.

Jeg ELSKER SARDkopenhagens produkter

Jeg ELSKER SARDkopenhagens produkter, men nu må jeg til tasterne, for jeg har lige fået den bedste service med en returvare. Jeg er mere virkelig glad og taknemmelig!

7 mars 2024
Avis spontané

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Signe - tusind tak for din fine anmeldelse, den er VI super taknemmelige for og det betyder meget for os at du har haft en god oplevelse med din returvare. Den er på vej til dig 🚛

Varmeste anbefaling!

Jeg bruger rigtig mange ting fra SARD og der er ALDRIG dårlige overraskelser. Tværtimod har de altid levet op til, og overgået mine høje forventninger!
Kan kun varmt anbefale SARD.
(Og nej jeg kender dem ikke personligt, men elsker bare deres produkter.)

5 février 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Maj-Britt, tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder utroligt meget for os at du har brugt tid på at dele dine oplevelser med andre og hvor er vi bare glade for at produkterne lever op til dine ønsker og forventninger.

Lækker produkter

Lækker produkter, og hurtig levering👍😊kan varmt anbefales❤️

31 janvier 2024

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Britha - mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre. Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

International delivery of a beautiful item

Beautiful item, lovely smell. Sent by international post and well-packed. I had been in touch with Charlotte who generously extended the discount offered. I really appreciate that personal approach. Thank you.

16 décembre 2023

Dear Cbelle
Thank you so much for your very nice review and for sharing your experience with others.
It means a lot to us 🙏

Loving greatings from

DEEP RESONANCE

DEEP RESONANCE
As always then I feel a deep resonance with the products I buy from SARD. I feel truly privileged to have found you, the quality of your products & the ethics in the way you create Them.
In Loving Gratitude
Maria

18 décembre 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Dear Maria - thank you so much for your lovely feedback. It means a lot for us 🙏
Love & light
SARDkopenhagen's team ❤️

Godt tilbud

Godt tilbud hvor alle produkter kunne købes med rabat

12 décembre 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Dorte - tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilt 7 dage før jul

Bestilt 7 dage før jul, ordren er ikke engang behandlet endnu

17 décembre 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Hej Anton - vi har sendt dig en kopi af afleveringen i GLS pakkeshop. Som du kan se på den, er din ordre blev behandlet og afleveret d. 17.12.23. Du har ligeledes modtaget en bekræftelse fra vores ordresystem, med track nr. Desværre ligger fejlen hos GLS, som ikke har ført pakken videre i systemet.
Du burde være blevet kontaktet af GLS efterfølgende.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus