SARDKOPENHAGEN® Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget glad for Sardkopenhagens produkter. Jeg har været trofast fan igennem mange år. Jeg bruger produkterne dagligt og de forskellige olier kan løse enhver udfordring jeg har omkring min hud.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

SARDKOPENHAGEN har gode produkter til huden. Prøvede et utal af diverse mærker og firmaer, før min storesøster introducerede mig til SARDKOPENHAGEN. Her fandt jeg præcis de produkter til huden, som hj... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

super fin service og modtagelse med info hvordan produkter bruges. Er vild med Rose Water elixir og Essentieille No 7 Anti age cream, selvom den er meget drøj og skal virkelig arbejdes ind i huden. Me... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og de bedste produkter 😍 Tror faktisk jeg kommer til at bruge de her produkter for altid!

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de beauté
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

Écrit par l'entreprise

Dansk udviklet hudplejekoncept som er skabt ud fra filosofien om at være minimalistisk og multifunktionel. Vi anvender kun rene råvarer, som vi kan stå 100% inde for og ser kroppen som et hele. Vi ved at energisystemet skal være i balance for at du får fuld effekt af dine hudplejeprodukter. Produkterne er udviklet ud fra hudens og kroppens funktion og behov. Vores fornemmeste opgave er at du opnår en sund og velbalanceret hud, når du benytter vores produkter. Vores produkter er aktive og effektive, så du vil hurtigt se en forbedring af din huds tilstand, efter få dages brug. Dertil hører at alle produkter er så milde, at selv gravide og børn kan bruge dem i den daglige hudpleje. Når du vælger SARDKOPENHAGEN®, tager du ikke alene hensyn til din egen sundhed, men i lige så høj grad til miljøet. Vi anvender ingen former for miljøbelastende eller hormonforstyrrende ingredienser i vores produkter. Vi kan med god samvittighed sige at SARDKOPENHAGEN® er skabt ud fra filosofien: Beauty by Heart.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

MUST HAVE

Thank you so much! I recommend this to everyone I know <3

19 novembre 2023

Dear Sarah

Thank you so much for your nice review and for share your exoerience with others.
That means at lot to us.

Loving greatings from

Hurtig ekspedition.

13 novembre 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Mona - mange tak for din flotte anmeldelse, og ikke mindst for også at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre. Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul 🎄

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og skønne produkter

Hurtig levering.
Jeg er ny bruger af disse produkter, men jeg er allerede vild med dem 😍

17 octobre 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Dorthe - mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre.
Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg elsker især arganolien!

Jeg elsker især arganolien!
Når jeg køber den på denne side er den altid frisk og af lækker kvalitet. Og de er hurtige til at sende varerne.

26 septembre 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Stine - tusind tak for din fine anmeldelse. vi er meget taknemmelige for at du har taget dig tid til det - og er super glade for at høre at du holder af vores arganaolie 🙏

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Pia - tusind tak for din fin anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til det.

De kærligste hilsner

Hurtig respons

Jeg bestilte en olie og kom med en ønske/kommentar til emballagen. Der gik ikke 10 min så var der svar, det må man da kalde service.

26 septembre 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Kirsten - tusind tak for dine fine 5 stjerner. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Øv med pumpen

Jeg kan godt lide jeres produkter. Dog er jeg ikke fan jeres emballage. Jeg har oplevet at måtte returnere en argan olie, da pumpen ikke virkede. For nyligt har jeg købt jeres hyaloron syre, pumpen er for hård, efter min mening. Jeg kan ikke pumpe det på fingeren, for så er der for meget spild, det ryger ved siden af. Så jeg pumper det i håndfladen, for at kunne holde på det, men er så nødsaget til at bruge håndfladen til at påføre, hvilket også giver et spild, føler jeg.
Og der er kun en dosering, et hårdt pump. Hvis jeg har brug for et pump og et halvt, så er dette ikke muligt, for jeg kan ikke pumpe et halvt pump ud fordi den er hård.
Håber det giver mening.

Elsker indholdet. Emballagen, not so much.

20 août 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Sarah - mange tak for dine 4 stjerner. Vi er meget taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din begejstring for produktet.
Mht til pumperne, så er det super uheldigt at du har oplevet to gange at få en "mandags-model" - desværre vil der altid være en pumpe ind imellem, som ikke er som den skal være. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan fremsende en ny.

Jeg er vild med Sard rosavand

Jeg er vild med Sard rosavand
Den er gode til alt… for solskold, giver rigtige meget fugt for huden og den er dejlige afkølende og pigment balance 😍

29 août 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Feride - tusind tak for din anmeldelse og for at dele din glæde for ROSE WATER ELIXIR med andre.

De kærligste hilsner

Positiv opplevelse

Fikk god oppfølging fra firmaet hele veien

20 juillet 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Lisbeth - mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Anke - tak for din anmeldelse og for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
De varmeste hilsner
SARDkopenhagen's team 🌸

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Connie - tusind tak for din fine anmeldelse og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med andre. Det betyder meget for os.
VI ønsker dig en dejlig sommer ☀️

SARDkopenhagen's team

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk produkt og super hurtig levering

Hurtig levering. Fantastisk produkt. That's it!

Jeg er meget glad for Maria Magdalena olien der indeholder Jatamansi - super helende og kølende urt samt styrkende for nervesystemet.

Mange tak

28 juin 2023

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Brit - tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med andre. Ja, Maria Magdalene er ret unik ♥️
De varmeste hilsner
SARDkopenhagen's team 🌸

Réponse de SARDKOPENHAGEN®

Kære Therese - mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Mange hilsner

Noté 4 sur 5 étoiles

hurtig levering

Godt produkt hurtig levering

2 mai 2023

Kære Maria

Mange tak for at du har taget dig tid til at give en fin anmeldelse - vi er glad for at høre at du har haft en god oplevelse med både produkt og levering.

Mange hilsner

God mod eksemplaget hud

Endelig har jeg fundet en produktserie som min hud kan tåle at bruge dagligt. Jeg kan virkelig anbefale SARDkopenhagen hvis man har en eksemramt hud som jeg.

8 mai 2023
Avis spontané

Kære Nina

Tusind tak for din fine anmeldelse og hvor er det dejligt at høre, at du har fået ro på din sarte hud med vores produkter. Det betyder meget for os, at vi kan hjælpe alle uanset hudtype, eller hudtilstand.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin indpakning samt en lille…

Meget fin indpakning samt en lille prøve!

6 mai 2023

Kære Tine

Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder utroligt meget for os.

Hurtigt og nem levering

Hurtigt og nem levering. Super lækre produkter

25 avril 2023

Kære Christina

Tusind tak for din anmeldelse og tak for at du vil dele din oplevelse. Det betyder meget for os.

Skønneste produkter

Så skønne produkter som jeg har brugt i mange år. Jeg er stor fan ❤️
Altid den bedste service

1 mai 2023
Avis spontané

Kære Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er super taknemmelige for at du deler din anbefaling.

Kærligste hilsner

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus