Fuldkommen fantastisk arbejde, udført på 15 min, til en fair pris og uden at føle sig snydt til mersalg. Jeg fik skiftet et batteri på en iPhone, hvor skærmen bulede ud.
Dit was inmiddels mijn derde bezoek aan Save My Phone in Almere Centrum, en wéér was de service fantastisch. Ze denken écht met je mee, rekenen keurige prijzen en doen er alles aan om je apparaat... Voir plus
Fantastisk god service og jeg har brugt butikken til iPhones og laptops gennem en del år hvor jeg altid har haft gode kundeoplevelser. Meget hjælpsomt og kompetent personale. Hurtigt og til fornuftige... Voir plus
Bedste sted at få repareret sin telefon! Ikke en finger at sætte. SaveMyPhone formår at levere hver gang. Jeg kan kun sætte pris på den professionelle modtagelse man får, det høflige & dygtige pe... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Har du problemer med din iPhone, Smartphone, iPad, PC eller bærbar? Hos SaveMyPhone udfører vi alle reparationer fra vores værksted i Lyngby. Klik her
Vesterbrogade 77, 1620, København , Danemark
- bm@save-my-phone.dk
- save-my-phone.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Effektiv service!
Jeg skulle have skiftet skærm på min iPhone X, så jeg afleverede telefonen hos dem og den var allerede klar efter en halv time.
Den fungerede, som den skulle.
Udover den hurtige service, så er personalet enormt søde.
Jeg kan klart anbefale dem!
Super Nice og hurtig service
SavemyPhone har reddet mig!
SavemyPhobne har reddet mig!
Lang historie. Mistede min far, arvede gode Samsung telefoner og tablet, ville gerne sælge/bruge noget af det, men det telefonnummer der blev brugt til 2faktor login på samsung account var lukket efter min far gik bort.
På trods af at jeg havde både kvitteringer, pinkoder og alt andet login var evnede Samsung ikke at skifte telefonnummer på 2faktor login, så mine fine nye devices lå bare og var ubrugelige.
En dag fik jeg nok, fik anbefalet SaveMyPhone, som vitterligt løste mit problem på 15 minutter. Et problem Samsung selv ikke formåede at løse på 6 måneder.
Nåja, og så kostede det mig næsten ingenting, og Savemyphone ville kun have betaling hvis de var sikre på deres service virkede.
Det gjorde det. Jeg var ved at græde af lettelse.
Fremover går jeg ril dem først, og så bliver man bare mødt af at kæmpe smil og en fantastisk service!!
Altid god service til aftalt tid
Altid god service & mobilbatteri skiftet, mens jeg ventede i et kvarters tid. Batteriskift på iPad i løbet af dagen og færdig til tiden.
Super god og hurtig service.
Fantastisk service og hurtig…
Fantastisk service og hurtig reparation, jeg har fundet mig en butik for livet❤️❤️
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, alt gik så som smurt og jeg blev mødt med et stort smil.
God pris også, har fundet mig en butik for livet
Har lige fået fikset mit kamera
Har lige fået fikset mit kamera, og det er som at få en helt ny telefon tilbage! God service, og det tog kort tid. Er meget tilfreds!
god service!
helt vildt god service og altid søde medarbejdere. det er altid et virkelig godt resultat til gode priser
Fantastisk hjælp!
Fantastisk hjælp!! De foldede mit problem, hvor ingen andre kunne. Så god service!
Helt fantastisk hjælpesomhed
Helt fantastisk hjælpesomhed, professionalisme og dygtighed. Kæmpe anbefaling
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening, lige som det skal være. Derfor intet mindre end 5 stjerner 😁
Fin service og hurtig klar
Jeg har flere gange repareret min tlf…
Jeg har flere gange repareret min tlf og computer hos savemyphone og det har altid været med god service og billigt
Super service.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, fik fikset min iphone 11 skærm på et kvarter uden problemet
God stil......
Super god service🤩 Søde mennesker