Man kan inte byta till annat eget bankkontonummer, det gick inte att göra och man kan inte ringa SAVR. Jag har eget personkonto hos Nordea men ska bara byta till mitt lönekonto i storbank jag har... Voir plus

Trevlig kundtjänst. Hjälpsamma i chatt och telefon. Sympatiska avgifter. Svårt att överföra vissa fonder från andra banker. Därav gjorde jag en stor förlust då jag fick sälja av från min bank med vä... Voir plus

Trevlig nätmäklare som nu under uppstarten har konkurrenskraftiga avgifter på aktiehandel. Mobilappen känns inte lika väloptimerad som Avanzas eller Nordnets. Men Savrs app är minimalistisk och har... Voir plus

Bra tjänst för långsiktigt fondsparande. Stort utbud av fonder. Rabatterade fondavgifter och störst rabatt naturligtvis i lite dyrare fonder som t.ex. svenska småbolagsfonder. Hemsidan är helt okej... Voir plus

1. Gestion des biens
  2. Conseil en investissement

SAVR är en svensk investeringsplattform som grundades 2019. Bolaget erbjuder handel i aktier och fonder till låg och transparent prissättning. SAVR har drygt 100 000 kunder och kontor i Stockholm och Halmstad. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder samma trygghet som storbankerna i form av Insättningsgarantin och det statliga Investerarskyddet.

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

132 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Spärrat uttag och dolda avgifter vid kvartalskiftet

En dold avgift togs ut från kontosaldot i samband med uttag av fondförsäljningslikvid som beställdes 3 bankdagar tidigare. Uttaget syntes inte under tranaktioner. Det upptäcktes genom ett negativt saldo (reserverat uttag) innan det täcktes av likviden från nästa fondförsäljning. Kundtjänsten förklarade det med dragning av plattformsavgifter på några kundkonto hos leverantören.

1 juillet 2024

Réponse de SAVR AB

Vad du beskriver som en dold avgift på kontosaldo är ett reserverat belopp kopplat till plattformsavgiften som dras i samband med andra delen av utbetalningen för Q1 rabatten/kickbacken. Det innebär att en avgift på 0.09% har reserverats för att täcka kostnader relaterade till vår plattformstjänst.

Under den här veckan (v.28 2024) förväntas vår leverantör att betala ut andra delen av rabatten och samtidigt dra av den angivna plattformsavgiften. När detta genomförs ska det lösa situationen och frigöra beloppet på ditt konto.​ Rabatten har denna gång att delas upp i två utbetalningar, där nästa utbetalning sker som sagt under denna vecka. Anledningen till detta är att vårt avtal med leverantören tidigare justerats. Som följd av detta delas provisionen upp baserat på perioden innan respektive efter det nya avtalet. Fortsättningsvis kommer utbetalningen att ske vid ett tillfälle.

SAVR är det enklaste sättet att spara…

SAVR är det enklaste sättet att spara pengar månadsvis i fonder. Fondutbudet är bättre än bankernas och avgifterna lägre. Det är lätt att hålla koll på sina tillgångar och se hur kapitalet växer (om en handlar klokt förstås).

5 juin 2024
Avis spontané

Bra tjänst för långsiktigt sparande

Hemsidan är helt okej men kan förbättras framöver så att den mer avancerade "sök och jämför fonder"-funktionen från gamla hemsidan återkommer. I övrigt har jag inget alls att klaga på, ser fram emot nästa återbäring av fondavgifter senare denna månad.

2 mai 2024

Réponse de SAVR AB

Hej Erik, tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du är nöjd kund hos oss. Vi släpper löpande nya förbättringar och funktioner, så håll utkik i appen!

Var riktigt bra förut

Var riktigt bra förut, nu är appen betydligt sämre och det är mycket svårt att filtrera fram och jämföra fonder. Plus att en del fonder har tappat sin rabatt.

Hoppas de kommer igen!

30 avril 2024

Réponse de SAVR AB

Tack för ditt omdöme, Lars. Vi tar till oss av din feedback och kommer löpande släppa förbättringar av tjänsten. Tack för ditt tålamod och för att du är kund hos oss!

Yingying på SAVR

funkar precis som den ska!

funkar precis som den ska! bra rabatter och återbäring!

29 avril 2024

Réponse de SAVR AB

Tack för ditt positiva omdöme, Isak! Vi är glada att höra att du uppskattar vår återbäring av fondprovisioner. Tack för att du är kund hos oss!

Låga avgifter för fonder

Gillar låga avgifter för fonder. Lätt att använda och börja spara.

Réponse de SAVR AB

Hej Peter, vad kul att du uppskattar våra låga avgifter! Vi är glada att ha dig som kund.

Yingying på SAVR

En perfekt plattform för mig när det…

En perfekt plattform för mig när det kommer till fondhandel. Extra plus att det var så enkelt att komma igång.

Réponse de SAVR AB

Hej Emil, tack för ditt fina omdöme och för att du är kund hos oss!

Fina rabatter på fondavgifterna

Fina rabatter på fondavgifterna, Bra app och inbyggd nyhetstjänst.

Hej John,
Vad roligt att du tycker om vår nyhetstjänst och uppskattar våra låga fondavgifter. Tack för att du är kund hos oss!

Yingying på SAVR

Bra service och snabba svar

Bra service
Snabba svar
Tack

Réponse de SAVR AB

Tack, vad kul att du är nöjd med tjänsten!

Mycket bra service

Har precis flyttat delar av mitt sparande från en konkurrerande sparplattform. Fått jättebra hjälp av supporten med detta, vilket uppskattas mycket då det är lite ovant för mig

Hej Sven,
Glädjande att höra att du uppskattar vår kundtjänst! Tack för att du är kund hos oss.

Yingying

Mycket bra prissättning

Mycket bra prissättning, det gillar vi! Verkar även som att dom har en riktigt spännande resa framför sig.

Réponse de SAVR AB

Vad kul att du gillar våra låga priser – det gör vi också. Tack för att du är kund och för ditt positiva omdöme!
Yingying på SAVR

Hoppas fler gör som SAVR.

Hoppas fler gör som SAVR. Älskar att jag får tillbaka pengar på mina investeringar. Det verkar ha blivit snabbare att genomföra ordrar också. Kan hitta varenda fond jag är ute efter i princip.

9 avril 2024

Réponse de SAVR AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi har jobbat hårt för att fondtransaktioner ska gå snabbare. Vad roligt att du uppskattar det och tack för att du är kund hos oss!

Smidigt å billigt

Bra översikt i appen, att fondrabatten anges tydligt ger en bra känsla.

Réponse de SAVR AB

Tack för din feedback Tomas! Tack för att du är kund hos oss.

Enkelt och smidigt!!

Varit kund hos savr i fler år och har utöver de konkurrenskraftiga priserna alltid uppskattat användarupplevelsen i appen!!!

Réponse de SAVR AB

Hej Martin, tack för ditt omdöme! Vad kul att du uppskattar våra konkurrenskraftiga priser.
Hälsningar, Yingying på SAVR

SAVRappen har försämrats avsevärt

SAVRappen har försämrats avsevärt. Att välja och jämföra mellan olika fonder är i princip ej genomförbart. I tidigare version kunde man likt andra plattformar gå in med variabler såsom region, aktie eller räntefond, stora eller små bolag, bransch. Denna nödvändiga funktion är nu borttagen så du måste veta vilken fond du letar efter. Kass !!

5 avril 2024

Réponse de SAVR AB

Hej Lennart, tack för din feedback. Vi är medvetna om att upplevelsen just nu är något nedskalad jämfört med vår tidigare version och vi jobbar för fullt på att återställa de gamla populära funktionerna. Inom kort hoppas vi kunna erbjuda en inspirerande och engagerande investeringsupplevelse. Håll utkik i tjänsten!

Yingying på SAVR

Svårt/omöjigt att flytta ut pengar

Det var enkelt att flytta in pengar, men när jag ville flytta ut pengar var det inte lika enkelt. Det är omöjligt att flytta sin ISK utan att alla innehav säljs av och det kan ta månader. När jag istället har försökt flytta manuellt så har det tagit lång tid, applikationen visar siffror som inte stämmer kring mitt saldo och just nu har jag stora belopp som varken går att sälja eller flytta ut. Det går inte att ringa då växeln är stängd och supporten via chatt är minst sagt värdelös. Just nu sitter jag fast med pengar som jag inte lyckas få ut och får ingen hjälp av support. Jag saknar ord för hur mycket jag avskyr SAVR.

28 mars 2024

Hej Tomas,
Jag är ledsen att höra att du har haft en negativ upplevelse av att flytta ut innehav från vår plattform. Givetvis ska det gå smidigt och smärtfritt. Jag har bett vår kundtjänst återkoppla direkt till dig om detta specifika ärende!

Användarvänlig

Stilren, användarvänlig, lätt att lägga upp olika konton och att importera konton.

Att man får fonderna till ett reapris är en bonus, men hade nog använt SAVR utan den framför bankernas alternativ till fondsparande.

SAVR ger intrycket av att stå på spararnas sida! Jag är väldigt nöjd med SAVR!

29 février 2024

Hej Emanuel,
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst. Tack för att du investerar hos oss!

Yingying på SAVR

Lätt o smidigt att göra det jag vill.

Lätt att köpa o sälja

2 février 2024

Hej Lisbeth,
Vad roligt att du är nöjd med vår tjänst. Vi har nyligen gjort en uppdatering som gör det ännu lättare och snabbare att köpa och sälja fonder. Tack för att du är kund hos oss!

Yingying på SAVR

Enkelt och bra för nybörjare

Användarvänligt marknadsslagkraftigt och enkelt att komma igång med om man är intresserad av att spara
Men inte har tid att sitta och kolla in i allting kring aktier och värdepapper, fonder o dylikt,
En riktigt bra prisvärd tjänst

12 janvier 2024

Hej Harald,
Tack för ditt omdöme – vad roligt att du tycker att vår tjänst är prisvärd. Vi har nyligen sänkt våra avgifter ytterligare och bland annat sänkt valutaväxlingsavgiften från 0,5 % till 0,22 %. Allt för att fortsätta förbättra upplevelsen för våra kunder!