Man kan inte byta till annat eget bankkontonummer, det gick inte att göra och man kan inte ringa SAVR. Jag har eget personkonto hos Nordea men ska bara byta till mitt lönekonto i storbank jag har... Voir plus

Trevlig kundtjänst. Hjälpsamma i chatt och telefon. Sympatiska avgifter. Svårt att överföra vissa fonder från andra banker. Därav gjorde jag en stor förlust då jag fick sälja av från min bank med vä... Voir plus

Trevlig nätmäklare som nu under uppstarten har konkurrenskraftiga avgifter på aktiehandel. Mobilappen känns inte lika väloptimerad som Avanzas eller Nordnets. Men Savrs app är minimalistisk och har... Voir plus

Bra tjänst för långsiktigt fondsparande. Stort utbud av fonder. Rabatterade fondavgifter och störst rabatt naturligtvis i lite dyrare fonder som t.ex. svenska småbolagsfonder. Hemsidan är helt okej... Voir plus

1. Gestion des biens
  2. Conseil en investissement

SAVR är en svensk investeringsplattform som grundades 2019. Bolaget erbjuder handel i aktier och fonder till låg och transparent prissättning. SAVR har drygt 100 000 kunder och kontor i Stockholm och Halmstad. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder samma trygghet som storbankerna i form av Insättningsgarantin och det statliga Investerarskyddet.

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

132 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Replik

Som replik till SAVR vill jag förtydliga lite vad jag menade: kundservice kanske inte var ett väl valt ord. När man klickar på länken och läser om era olika fonder så finns längst ner en rubrik "Nyheter". Där är de senaste nyheterna, åtminstone för de två fonder jag har hos Er, daterade 7 december 2021. Jag har några andra innehav hos andra kapitalförvaltare. Där får man regelbundet uppdateringar om vilka bedömningar förvaltaren gör, vilka innehav som ändrats osv. I dagsläget, när spotpriset på guld är på väg att bryta uppåt, vore det verkligen läge för en kort analys i SAVR hur man ser på den utbrytningen: "dagslända" eller "this could be the start of something big". I stället råder radiotystnad från SAVRs sida.

4 décembre 2023

Ohotad etta för fonder

Smidig app med det man behöver, men framförallt en utmanare till storbankerna, lägre avgifter på många fonder.

30 octobre 2023

Tack för din recension!

Vad roligt att du är nöjd med appen och uppskattar våra låga avgifter!

Låga avgifter

Mycket bra hemsida för långsiktigt sparande på börsen!

17 août 2023

Réponse de SAVR AB

Stort tack för din recension och vad kul att du tycker det!

/SAVR

Bra alternativ till traditionella banker…

Bra alternativ till traditionella banker vid fondinnehav, lägre avgifter. BYT !

Enkelt, överskådligt, engagerat HEJA 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

1 août 2023

Réponse de SAVR AB

Tack för din recension och vad kul att du gillar vår plattform! 🙌

/SAVR

Great possibility to invest in funds…

Great possibility to invest in funds with low operating costs. I would love the app to be a bit more flexible in the content visualisation and to enable for onscreen gadgets. I also don’t think that the app recommends good investments, but if you know a bit the market, it gives you great opportunities!

4 mai 2023

Hello!

Thank you for your review!

We are constantly trying to develop our platform and therefore thank you for your feedback.

/SAVR

Jag har sparat hos SAVR i över två år…

Jag har sparat hos SAVR i över två år nu och har tjänat in mycket på fondavgifter. Är mycket nöjd med SAVR. Jag har även depåer hos Avanza, Nordnet och Swedbank. För aktivt förvaltade fonder är SAVR oftast mycket billigare. För lågkostnads indexfonder går det lika bra att handla på Avanza eller Nordnet. Det gick bra att föra över fonder både ifrån Avanza och Swedbank, men det tog ett par månader. Det enda jag inte gillar är den höga växlingsavgiften på 0.5% för fonder som inte handlas i SEK, konkurrenterna tar 0.25%.

30 avril 2023

Réponse de SAVR AB

Stort tack för din recension och vad roligt att du är så nöjd!

Det stämmer att vår växlingsavgift i dagsläget är på 0,5%, vi har sedan tidigare sänkt den från 1% och har självklart ambitionen att sänka den ytterligare framöver.

Värdelöst

Värdelöst. De försöker göra allt för att låsa din pengar/fonder hos de och rabatterna de gör reklam för är i många fall obefintliga då de tar högra avgifter för att kompensera de som de ger rabatt för. Inga rabatter för billiga fonder, höga växlingavgifter som gör att du inte får rabatt för fonder handlade i utländsk valuta. Det är alltså direkt lögn att "Det är alltså pengar som bankerna och nätbankerna istället behåller själva, och de tjänar miljontals kronor på kickbacks varje år. ". SAVR gör precis samma sak

23 février 2023

Réponse de SAVR AB

Tack för att du delar med dig!

Vår affärsmodell går ut att erbjuda samma fonder som finns på andra ställen, men att återbetala den provision som fondbolagen ger till de plattformar där deras fonder finns till dig som kund. Om en fond skulle ha så pass låg avgift att de inte blir billigare hos oss på grund av vår plattformsavgift, så kommer vi inte ta in den i vårt utbud.

På lite mer än tre år har vi gett tillbaka fondavgifter värda totalt 35 miljoner kronor till våra sparare och vi kan därför säga att vi ger tillbaka pengar som bankerna och nätbankerna istället behåller själva.

Saknar grundläggande funktioner

+Fint utseende och billigare fonder

-Ej möjligt att flytta fondandelar mellan olika typer av konton.
-Ej möjligt att flytta fondandelar från SAVR till en annan bank.
-Visar ibland felaktiga siffror och saldon.
-Dyra valutaväxlingsavgifter tas ut på transaktioner

18 janvier 2023

Fantastisk kundtjänst

Fantastisk kundtjänst. Fick all hjälp jag behövde och lite till. Bra utbud av fonder och bra avgifter. Rekommenderar Savr.

27 décembre 2022
Avis spontané

Hade gett appen 5 stjärnor ifall det…

Hade gett appen 5 stjärnor ifall det inte tog så lång tid att köpa fonder, överföra pengar/fonder samt att det inte finns köp/sälj knappar direkt i innehavet utan att man måste alltid trycka på fonden och sen köp/sälj. Tycker även det är lite irriterande med att det alltid kommer konfetti efter man har köpt nån fond. Annars, riktig fin UI/UX design, bra rabatt på fonderna samt lätt att sätta upp ett konto.

13 décembre 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.